Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 096
  • 934
  •   1
Отговори
# 645
Интересно ми е възможно ли е наистина двамата да са точно на 1 акъл? Според мен винаги единия се навива заради другия.

# 646
Нямам представа.
Но щом и на двамата им е ок, не виждам проблем за двойката.

# 647
не вярвам, че и на двамата е еднакво ОК

# 648
Грешите, големите купони не ни харесват. Уф... ако някой иска подробности, нека да отвори нова тема, че да не се скандализират моралистите. Все пак секса е част от семейните отношения, или греша?

# 649

Не мога да си представя,че на някого от двамата няма да му е ок и ще стане част от това.
Поне аз не бих.
Ако е част - значи му е ок.
В началото може и нещата да стоят по друг начин , но в последствие може би не .

# 650
Мога много неща да напиша, но не са за тук. За различия в сексуалноста и за това как тези различия се преодоляват без да се разруши семейството. Разбира се с разумни компромиси. Вярно е, че не на всички им е еднакво ОК, но щом го правят, значи все пак има сериозна причина.

П.П. Ако има някой/някоя, които много се интересуват, ще отговоря на лични.

# 651
Е, аз имам друго виждане, видяла съм жена, която не искаше, как се нави заради мъжа си. И така.

# 652
ОбърнАхте го на пълен резврат!!! Не вЕ е срам!!! Joy

# 653
Казах ти го преди,и сега съм абс сигурен,ти не му даваш секс!!!Тва ти е проблема,затова си бърка из ушите и може и верно да ти прави нарочно щото ти не правиш той каквото иска,защо той да прави квото искаш ти???С мрънкане не става,кажи му да се изкъпе да си направи косата да се обръсне да стане малко секси и ти го направи за себе си и направи един як секс с него,после обещай че винаги като изглежда така и не се държи като маймуна ще има изненада в леглото и тва е ,с тва че ходиш след него и мрънкаш няма да постигнеш нищо!

# 654
Казах ти го преди,и сега съм абс сигурен,ти не му даваш секс!!!Тва ти е проблема,затова си бърка из ушите и може и верно да ти прави нарочно щото ти не правиш той каквото иска,защо той да прави квото искаш ти???С мрънкане не става,кажи му да се изкъпе да си направи косата да се обръсне да стане малко секси и ти го направи за себе си и направи един як секс с него,после обещай че винаги като изглежда така и не се държи като маймуна ще има изненада в леглото и тва е ,с тва че ходиш след него и мрънкаш няма да постигнеш нищо!

И тези великомъдрости са изказани от позицията на колко годишен опит във връзките,пардон..полюциите?
Нелепо е децата държат речи за устоите на семейния живот и в частност сексуалния аспект,но щом те кара да се чувстваш "мъж" и ти помага за личното развитие,дерзай.. Няма да си първото петле-джинка дошло да кукурига в кокошкарника с квачките,понеже младите ярки не го бръснат за слива.. smile3560

# 655
Грешите, големите купони не ни харесват. Уф... ако някой иска подробности, нека да отвори нова тема, че да не се скандализират моралистите. Все пак секса е част от семейните отношения, или греша?

Е те тва е голяма тръпка, да скандализираш моралистите, нали? Joy
Последно изпитвах такава в пубертета.

# 656

Как реши, че не му давам секс. Давам му даже съм написала как беше. Ако също не си прочел, мъжа ми е винаги избръснат, подстриган, изтупан и секси, защото работата му го изисква. Няма как да е неглиже. И ако не си разбрал за какво е темата, една от основните причини е че секса ни наистина е як. Толкова як, че даже хард. Аз не искам повече як секс. Искам любов и нежност. Затова е темата.

# 657

Как реши, че не му давам секс. Давам му даже съм написала как беше. Ако също не си прочел, мъжа ми е винаги избръснат, подстриган и изтупан, защото работата му го изисква. Няма как да е неглиже. И ако не си разбрал за какво е темата, една от основните причини е че секса ни наистина е як. Толкова як, че даже хард. Аз не искам повече як секс. Искам любов и нежност. Затова е темата.

Що се обясняваш на пубери? Grinning

# 658
Таман щях да пиша, че скоро ще ви затрият ама явно са ме изпреварили.
Е защо, моето си е баш по темата и заставам зад мнението си. Не иде реч основно за хигиена тук. Човекът си  е простак и й прави на пук.

А тези, които си обличат мъжете, нямам думи просто Laughing
Започвам да се съмнявам за омнията дали не е трол- то не бяха 50те нюанса дали пробваме, то не обличала мъжа си, че я представял зле, ако е със суичър, но той не е, защото колежките му си казват яяя жена му каква е прекрасна, че го спретнала така и още някакви неща.
О, пропуснала съм последната гениална идея- разменните отношения. Лайно за секс. Така де, липса на лайно.
Беше с**ка за клечки, много моля! Grin
Много ясно, че не съм трол! Това, че съм попитала дали някой е практикувал секс тип 50 нюанса, прави ли ме трол?
Просто обясних, че не ми е все едно какво си казват хората чрез него за мен. Трябва да съм добре придружена, все пак! А и съм на мнение, че добре облечените и добре изглеждащите хора са по-успешни в това, което работят от противоположните си. Разбира се, при равни други условия, като мозък, образование и знания. Ето, Елфи е разбрала това, гласи си го, аз също. Радвам се, че имате напредък в отношенията, ще се получат нещата.

Манекена, внимавай какво си пожелаваш... Да не те срещне мечка в гората! Grin

# 659

Е те тва е голяма тръпка, да скандализираш моралистите, нали? Joy
Последно изпитвах такава в пубертета.
Напротив, не искам никого да скандализирам, затова и съм пестелив в коментарите си.

Общи условия

Активация на акаунт