Аз купувам дрехите на моя мъж от както го познавам. И не само дрехи ами бельо и обувки, якета. Абе всичко. Тук съм до някъде на мнението на Омния. Аз също го пускам винаги изтупан. Той е хубав и доста го заглеждат. Аз за себе си не купувам много скъпи марки. Но за него да, защото много често работата му го изисква. Трябва да изглежда добре. Не го правя, за да някоя да си каже уау. Марките и лъскавият му вид, му дават допълнителна увереност в работата. Децата си също изтупвам. Не са със скъпи марки, но са всеки ден с изпрани дрехи и чисти. Мъжо сам не може да подбира и често ме пита. Уча децата си да умеят да съчетават цветове. Малкото се справя невероятно добре. Той е войник. Без мен е съчетал както трябва, облечен и готов. Голямото е по-заспало и не й се отдава толкова. При мен е професионално изкривяване относно цветове и форми и за това ги уча. Слава богу мъжа ми още не е стигнал до етап да не се къпе със дни. Редовен е в банята. Надявам се да не му хрумне и това
Предстои ми борба със салфетките и клечките за уши. Има и други неща. Но определено ми помогнахте да отсея за какво да се боря и какво да оставя на заден план. 
Препоръчани теми