Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 154
  • 934
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Неподстригани, или максимум 2 номер, със менте дрехи и ужасни обувки , бради по на 1-2 седмици, миришещи на цигари и евтин одеколон, ако изобщо са стигнали до него.
И не само. Миришат му чорапите, не ползва тоалетна хартия, къпе се всяка втора неделя, Великден и Коледа, чисти си ушите със санитарния нокът.  Joy

# 616
А, на тия от улицата чак чорапите им не съм мирисала. Камо ли да знам, ползват ли ТХ и мият ли си задника след всяко ачкане.
Аз веднъж така се изцепих за пустия нокът на кутрето в една мъжка компания и после като се загледах, поне двама си отглеждаха такъв  Laughing
Колкото до марковите дрехи и обувки - наистина се забелязва И това, но пък човек може да поддържа добра хигиена и да е спретнат и без да се облича в Армани. Наистина, едно е да се провикнеш от кухнята: "Милоооу, хвърли си Арманито за пране, че се е вмирисало вече!", друго е да му напомниш с наставнически тон: "Слънце, тия гащури на Братя Гьокови не е ли времр да ги хвърлиш в коша, че са им разтегнати ластиките?"

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 16:13 от Анонимен

# 617
  • София

Аз веднъж така се изцепих за пустия нокът на курето в една мъжка компания и после като се загледах, поне двама си отглеждаха такъв  Laughing
Колкото до марковите дрехи и обувки - наистина се забелязва
А, това си е ГСП отвсякъде. Хокам такива, наред - приятели, познати, без да ми пука дали се засягат. Simple Smile

И кво като се забелязва? Лично за мен, топ-приоритет е да са качествени и удобни. Че не носят името на някой латентен гей ми е последната грижа. А, ако някой толкова държи на това, да не общува с мен, да не му падне реномето. Simple Smile

# 618
Баси, добре че не душкам никого по улицата.... та кво викаш 'сичкото с дрехи "менте", а? Laughing ей мама му стара .... асоциирах поста на Omnia с един много стар виц.... Малайзия... минарета... мараня... мек миндер... мазни матраци... (и по-нататък става много нецензурен)...

# 619
Забелязва се, когато човек е стилен и обратното - когато е хартул-пъртул. Но можеш да не си второто дори и с НЕмаркови дрехи.
Харесвам хубави и маркови парфюми, но не всеки марков парфюм е подходящ за всеки човек и за всеки случай. С тях човек също може да сгреши. Ако някой се е нафъскал с евтин одеколон, не е задължително жената да му го е подарила за рождения ден. Имала съм запознанства с доста млади мъже навремето, които категорично отказват да дават повече от 5 лева за парфюми и дори се гордеят с това. Опитвала съм се да превъзпитам един конкретно в тази насока - ами...не се получи. По-скоро аз се оказах твърде префърцунената и харчеща пари за "глупости".
Колкото до съветването за дрехите и козметиката, ние подобно на Amour ходим на шопинг заедно и още там си казваме мнението. Но не като да стана сутрин и да го инспектирам какво си е облякъл и дали няма да ме посрами пред колежките. ММ дори е твърде спретнат за работната среда, в която се намира. Един от малкото, които не ходят на работа с анцуНг. Глади доста по-успешно и редовно от мен самата. Интересно как се е научил съвсем сам да го прави, при положение че майка му е живяла твърде кратко, за да има възможност тя да го научи.

# 620
Преди развода настъпва мълчанието (и безразличието). Докато някой крещи, все още има някакви чувства/ангажираност, поне от единия, този, който крещи.

Ето от това ме е страх. Имам ги от време на време тези моменти, в които си казвам че няма смисъл и си замълчавам. Имам и моменти, в които толкова вече ми е писнало, че като стане нещо такова, пак си замълчавам и си казвам да прави каквото иска. Съфорумките ще го нарекат, че е примирение, а аз по скоро го усещам като безразличие. Но не искам да е така.

Чудя се, на него да не би кариерното развитие да не му е наред? Нещо с работата да има проблем и да си го изкарва на домашните? Някакво голямо разочарование, или натрупана неудовлетвореност? Може би той може да каже какво не му достига в живота. Освен че, много ясно, и ти вече си казала, и то с основание.

През моя опит - минавали сме през различни кризи (признавам, в много случаи вината е била в мен, защото не винаги съм конструктивна, а по-скоро емоционална, но понякога е бил виновен и той, в трети случаи е било неразбиране и от двете страни кой какво иска). Та не е изключено и вашата криза да е преодолима, щом е бил друг толкова скоро. Но все пак е доста драстично при вас това неуважение и неразбиране на елементарни неща. Имаше един съвет по-рано в коментарите, да се съсредоточиш върху едно-две най-важни неща, които да настояваш да се променят - вижда ми се най-доброто предложение до тук.

# 621
Честно да ви кажа, и аз съм на мнение, че са малко мъжете, които могат сами да се управляват в това отношение. Ако жената е мърлячка, и мъжа става мърляч. Ако тя е нормална, научава и него на навици. И това става именно с повтаряне на едно и също като мантра- това си го обличал, отива за пране, виж си дънките, мръсни са, хвърли ги за пране, облечи си еди какво си, така неогладен ли ще ходиш, изглади си ризата/тениската. Когато му се повтаря постоянно, той започва да свиква кога, къде и какво да хвърли за пране, какво да си облече и т.н. Няма какво да се лъжем, колкото и да ги е отглеждала и възпитавала майка им, ние поемаме после. Първите 2-3 години е така и после свикват.
Възхитена съм от работата, която свърших в това отношение с моя мъж. Всичко беше винаги "чисто", за подреждане не беше чувал, пералня не знае от къде се пуска, носеше си дрехите на обществена. Ютията не я знаеше и нея как работи. Сега, почти 7 години по-късно, ще се възхитите и вие- облечен, натокан с последна мода дрехи, естествено избирани от мен, става сутрин, глади си всичко, прически-мрически, изкъпан, избръснат, миришещ страхотно, и заминава. Сигурна съм, че колежките му си казват: Бреййй, тоя жена му как го е спретнала...Grin
Към авторката- няма как, ще ринеш след него. По-добре не се ядосвай, приеми го като трето дете и това е. Нищо няма да се промени, не и на тази възраст и етап от връзката ви. Работи си, чисти си, гледай си децата и толкова.

Съжалявам, но това ме потресе. Истински.
Не се изживявам като майка на съпруга си. Що за дивотия.
Въобще такъв мамин мърльо няма и да го и погледна, а камо ли да се боря с вятърни мелници да го превъзпитвам..

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 17:17 от Анонимен

# 622
Контесо, да, да, знаем.... тук чак се усети, как се разтресе....
Къде видя в поста ми мамин мърльо? Говорим за мъж, който живее сам, абсолютно самостоятелен, с добра работа, образован и интелигентен, на който не му се занимава с пране, носи си дрехите на обществена пералня, лелките там му ги сгъват огладени и пръскат с някакъв препарат, за да миришат хубаво. Така го заварих, като се запознахме. Къде видя мърльото, питам?

Никъде не съм говорила за марки, говорех за модерни дрехи с поносими цени. Има разлика.

# 623
Омния....цитирала съм ти поста с моя.
Самият факт, че всички реагираха точно като мен е леко смехотворно да ми репликираш на мен.

Мм си ходи както реши и единственото, което правя е да изпера дрехи, които е оставил в коша за пране и да изгладя някоя риза/ панталон.

Но да му напомням да се къпе, да се грижи за ноктите/ брадата/ прическата си, да си купи душ гел/ парфюм/четка за зъби/ крем, да си събере багажа, да сменя бельо и дрехи и да му избирам обувки/ дрехите като на дете ми е абсурдно.

# 624
Мен всички не ме интересуват. Някои изпаднали в оркестъра, други се потресли.... Ми и аз се потрисам всеки път от такива, като вас, но си мълча. На вас просто не ви пука как изглеждат мъжете ви и сте ок с това. Лошо няма.

Ти къде прочете, че аз го правя това, което си изброила? Освен първите години, когато му напомнях да  хвърля дрехите за пране, защото са обличани и да подрежда.   Как си представяш да напомням на някого да се къпе? Единствено от всички изброени, избирам дрехите и на него му харесва това. Не съм му майка, изобщо даже.

Но хайде, да не ставаме заядливи. В духа на тази тема, дайте ми го този мъж на мен за една година, ще го върна войник. Няма да му крещя, няма да му викам, няма да му вдигам скандали ( е поне не много). На тоя му трябва жена, която да го манипулира сексуално. Щом всичко друго не помага, това би трябвало.
Елфи, пробвай с обещания за това-онова, клати го малко на тая тема, може и да поддаде. Сега, пак някоя умна ще излезе да каже: Квоо? С**рка срещу мръсни клечки? Потресена съм...!!!!:laughing:

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 17:39 от Omnia Vincit Amor

# 625
Оффффффф ooooh! #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

# 626
  • София

Къде видя в поста ми мамин мърльо?
Говорим за мъж, който живее сам, абсолютно самостоятелен, с добра работа, образован и интелигентен

Ами почти в целият пост. Simple Smile И това, сега, някак не се връзва с това от предният пост. Всеки описан по този начин мъж, средно интелигентен, би се обидил от написаното преди. Хващаш, чешеш зад ушите, даваш обезпаразитяващо и на каишка. Simple Smile
Не твърдя, че е така, така изглежда от написаното. Smile

# 627
Не знам.
Ние се събрахме на 25 и 23 и всеки беше вече научен на навици. Живеехме в чужбина сами от години и всеки се поддържаше без помощници Simple Smile самостоятелно.

Третирали сме се като възрастни партньори от ден първи и както не бих търпяла натиск над мен как се обличам, каква ми е косата и как да подреждам то така и така и не прилагам подобни похвати и към него. Би било обидно другото. За която и да е страна.

Затова писах, че с такива навици като на мъжа на авторката наистина бих луднала и бих мислила за раздяла. Просто ще се нервираме постоянно един друг и няма нужда от това в съвременния ни стресов свят.

Човекът до теб е за да со живеете добре, да си помагате, да се развивавате, да се разбирате и да ви е приятно един с друг. А не постоянно в тъча и наопаки.

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 17:29 от Анонимен

# 628
Но хайде, да не ставаме заядливи. В духа на тази тема, дайте ми го този мъж на мен за една година, ще го върна войник. Няма да му крещя, няма да му викам, няма да му вдигам скандали ( е поне не много). На тоя му трябва жена, която да го манипулира сексуално. Щом всичко друго не помага, това би трябвало.
Елфи, пробвай с обещания за това-онова, клати го малко на тая тема, може и да поддаде. Сега, пак някоя умна ще излезе да каже: Квоо? С**рка срещу мръсни клечки? Потресена съм...!!!!:laughing:
Може ли аз да дойда, че да видим кой кого ще манипулира  Laughing

# 629
  • София
Защо всички коментари, описващи хигиенните навици и дължината на мопа на еди- кого си, различен от авторката, си стоят, а моят коментар, че и менте домакиня няма да търпи сополи по масата и изобщо не става дума за хигиенен проблем, а нещо извън тази скала- е изтрит?

Общи условия

Активация на акаунт