Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 141
  • 934
  •   1
Отговори
# 600
Е така и не можах да го овладея това изкуство да обличам друг човек:) не че и ми пука особено, аз съм от друго поколение - ако щат да ме одумват как е облечен, сам си избира дрехите, ужасни са, но имам по-важни неща да мисля.

# 601
Последното описание ме хвърли в оркестъра. Съжалявам обаче за мен това е неприемливо, да се грижа за мъжа ми като малко дете. А вечерта в леглото пак ли така го насочваш. Аз искам мъж до себе си а не бебе в големи дрехи. ooooh!

# 602
Последното описание ме хвърли в оркестъра. Съжалявам обаче за мен това е неприемливо, да се грижа за мъжа ми като малко дете. А вечерта в леглото пак ли така го насочваш. Аз искам мъж до себе си а не бебе в големи дрехи. ooooh!
Аз съм го научила, той вече си се грижи сам. А в леглото- никой не може да чете мисли, така че с годините разбрах, че е по-добре да си кажеш кое, къде и как ти харесва, отколкото да мълчиш и да чакаш. Grin

# 603
Скрит текст:
Честно да ви кажа, и аз съм на мнение, че са малко мъжете, които могат сами да се управляват в това отношение. Ако жената е мърлячка, и мъжа става мърляч. Ако тя е нормална, научава и него на навици. И това става именно с повтаряне на едно и също като мантра- това си го обличал, отива за пране, виж си дънките, мръсни са, хвърли ги за пране, облечи си еди какво си, така неогладен ли ще ходиш, изглади си ризата/тениската. Когато му се повтаря постоянно, той започва да свиква кога, къде и какво да хвърли за пране, какво да си облече и т.н. Няма какво да се лъжем, колкото и да ги е отглеждала и възпитавала майка им, ние поемаме после. Първите 2-3 години е така и после свикват.
Възхитена съм от работата, която свърших в това отношение с моя мъж. Всичко беше винаги "чисто", за подреждане не беше чувал, пералня не знае от къде се пуска, носеше си дрехите на обществена. Ютията не я знаеше и нея как работи. Сега, почти 7 години по-късно, ще се възхитите и вие- облечен, натокан с последна мода дрехи, естествено избирани от мен, става сутрин, глади си всичко, прически-мрически, изкъпан, избръснат, миришещ страхотно, и заминава.
Сигурна съм, че колежките му си казват: Бреййй, тоя жена му как го е спретнала...Grin
Скрит текст:
Към авторката- няма как, ще ринеш след него. По-добре не се ядосвай, приеми го като трето дете и това е. Нищо няма да се промени, не и на тази възраст и етап от връзката ви. Работи си, чисти си, гледай си децата и толкова.
Ей тоя "приз" никога не ми е бил цел в живота....   Laughing
Как пък няма да "ходя след мъжа си", че да има какво да одумват колежки и съседки.....
Синовете ми решават сами как да се обличат, откакто са станали 5-6 годишни някъде....а от тийн годините сами си избират и дрехите за купуване.С мъжа ми обикновено заедно му купуваме друхите, той мери и харесва това, което му е удобно, аз съм съветник относно комбинацията на цветовете.

# 604
Едно е да кажеш какво ти харесва друго е да оркестрираш секса.
Аз не уча моя мъж как да се облича това би ми спихнало всяко желание за близост. Интересно как си го харесала като нее можел да се облича по твоя критерий.

# 605
Да бе, и носна кърпичка да му слагам в джобчето преди да излезе?! Simple Smile
Всеки си носи глава на раменете и е самостоятелен индивид. Моят е опърничав, също като мен (лика-прилика, та си се харесваме). Как пък ще ми позволи да му определям какво да носи или да не. Понякога имаме препирни относно неговите дрехи и кое е "за пране". За него си е екстра, "не пипай", за мен "ти добре ли си, гледай какво леке, най не обичам мърлявщина". Той: "ок, айде нека аз да реша, а", аз: "ок". И когато излезе някъде или е на работа, аз минавам, обирам всичко и туп в пералнята. После му казвам и се хилим.
Дреме ми иначе на пандишпана какво ще си кажат за някой мъж колежките му или минувачите. Ако мен ме дразни, ще му кажа. Вече насреща как ще се посрещне, е друг въпрос. Simple Smile
Извинявам се за отклонението от темата. Ако е офтопик, да се изтрие.

# 606
Едно е да кажеш какво ти харесва друго е да оркестрираш секса.
Аз не уча моя мъж как да се облича това би ми спихнало всяко желание за близост. Интересно как си го харесала като нее можел да се облича по твоя критерий.
Е сега, чак да оркестрирам- не, пресилено е това. А за харесването- той все пак си имаше някакъв готин стил, аз просто му го усъвършенствах, не съм го избирала по дрехите, все пак.
Аз пък държа на това човекът до мен да изглежда добре, все пак по някакъв начин ме представлява и мен. Не може аз - облечена и нагласена, а той до мен - неглиже и мърляв. Трябва да сме в някакъв унисон. Или единия с костюм, другия по джапанки, щото така му харесвало.

# 607
Ако съм искала второ дете, щях да си родя, не да вземам пълнолетен мъж от майка му - при това ненаучен как да се мие и облича.

# 608
Знам, че има и такива завеяни мъже, но лично на мен не би ми било приятно 30-40-годишен мъж да го уча кога да си сменя дрехите. Или най-малкото подобна нечистоплътност ако до определена възраст може да мине за липса във възпитанието, която ще се навакса от бъдещата съпруга, след един определен момент вече е отблъскваща. Ако зрял мъж още преди брака не знае такива елементарни неща като колко често да се къпе, мие и преоблича,  хич не бих се натискала да го превъзпитавам. Иначе рискът да се стигне дотам, че да му проверяваш гащите всеки ден, е доста голям. Сещам се за приятелка на майка ми, на която й беше писнало да следи съпруга си кога си е сменял бельото. Толкова се ядосала веднъж, че чак й показала изцапаните му с изпражнения слипове, които явно не се е сетил да свали поне седмица. Същата веднъж пред гостите му направи забележка да си изреже ноктите на краката.

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 14:56 от Анонимен

# 609
Аз даже не мога да си представя как ще стигна до първа среща с мъж, изглеждащ нечистоплътен и неподдържан. За мен хигиената и приветливият външен вид са от първостепенно значение. Първо гледам коса, зъби, нокти, изчистени обувки и други подобни дреболии в мъжа, тогава мога да пристъпя към разговор.
А това да го подсещам за баня или кои дрехи да си облече ми звучи точно като виц. Аз мъж ли имам или второ бебе? Не мерси съм, от човека до мен очаквам отговорност, ако не може за собствения си външен вид да се грижи - не е за мен.

# 610
Никъде не съм писала за хигиена, моля, моля! Разбира се, че е бил чистоплътен, с противоположен никога не бих се хванала. Говоря за нормално мъжко необръщане на внимание на подробностите.
Извинете, забравих, че тук всички имат научени мъже, жалко, че като изляза на улицата, реалността е отблъскваща, да не кажа противна. Неподстригани, или максимум 2 номер, със менте дрехи и ужасни обувки , бради по на 1-2 седмици, миришещи на цигари и евтин одеколон, ако изобщо са стигнали до него. Но не, те не са ваши....

# 611
Поне твоят ще го познаем от раз. Виж, за нашите ще се пообъркаме, нали са еднакво миришещи и с еднакво зле изглеждащи обувки. Joy

# 612
По твоите критерии моят е пълен мърляч – с къдрава средно дълга коса и брада от поне 10 години (с подкастряне, но с брада, черна гъстичка и мека – много му я харесвам). За дрехите и обувките, не са му менте, избира ги много, парфюмите и те не са менте, но не ги долюбва хич, но пък за сметка на мен, която му прави подаръци (нищо, че се съпротивлява, някои дори започна да ги харесва и носи, въпреки че ми забранява да му купувам).Simple Smile
Говорим си, Омниа, не се засягай лично.

# 613
Ми тия с цигарите и брадите не са мои, не знам коя ги е изпуснала навън в тоя вид. Иначе чистоплътен пушач...абе пак си мирише...

# 614
Е, какво като пуши някой, това не значи, че не е чистоплътен. Това пък как го свързвате с хигиената. Аз не съм пушач, но не виждам връзка с чистоплътността.

Общи условия

Активация на акаунт