Само една жена(майка) може да направи проблем за такова нещо.
Точно това исках да разбера. Дали аз с майчинският си поглед, не преувеличавам повече от необходимото.
Не си намерила обаче правилното място.Тук не само ,че и всички други са майки,ами и са мъжемразки доста от тях.

Няма лошо,питай за съвет,но недей прекалено да се вслушваш и палиш от това,което виждаш като препоръки и упреци(понякога).Това е моята идея.

Към всички останали,имам един въпрос-защо, когато някоя жена се оплаче от човека до себе си, това обезателно го превръща в мерзавец?Нещата се раздуват до безкрай и накрая винаги някой подхвърля- хем се оплака,хем не искаш да вземеш мерки.
Никой ли не предполага,че това може да е ДРЕБЕН проблем, за който жената иска да сподели.Някак си пренасяте гнева си към мъжете върху чуждия обект,такова чувство имам аз.
Казвам го от първо лице-когато някой се оплаче,това не е зов за помощ,нито е скрито послание , че не издържа и иска развод.
Виждам, че не съм единствената, която не би махнала просто ей така с лека ръка на брака си. По-скоро ще отсея. За някои неща ще се примиря, за някой ще съм категорична и непримирима, а някои ще се опитвам да изглаждам с времето. Междувременно наистина смятам да поработя върху себе си и развитието си. Хем да добия по-голямо самочувствие за себе си, хем да имам по-голяма финансова сигурност. Децата растат. Колкото по-големи стават, толкова са по-самостоятелни. А аз с повече свободно време, за да поработя над себе си.