Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 556
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • тук-там
Разбрах Simple Smile
Успех ти желая, мила! Стискам палци!

# 106
Момичета, с и без коментар, аз не вярвам да съм част от статистиката и явно няма как да се измъкна от тази боза, без да имам мнение. Обожавам лекаря си, защото ме оставя и коментира с мен, но не ми дава 'наклон'. Помага ми, ако и когато имам нужда, винаги ми дава съвет, но не ме задължава и не играе  срещу мен.
Не знам как да ви го обясня, но ако не сте близки с АГ-тата, ако не им вярвате, не ги следвайте насляпо! Това е работа като всяка друга и както всяка от нас си има предпочитания и задължения, от които я свива под лъжичката, така са и тези хора. Не очаквайте чудо, не дълбайте насляпо, ние сме просто клиенти, на които предлагат услуга. Какво, колко и кога ще вземем от тази услуга, си зависи от нас и трябва да си го премислим, осмислим, пресметнем. Никой друг, освен самите нас, няма да страда от безсъние или от всички онези негативи от глътнати хормони, които взимаме в опит да спечелим битката. Мислете, бъдещи страхотни и обичащи мами! Мъничко мислете и преценявайте за себе си, питайте, не се срамувайте! Вие  (ние) сте важни, значими и бъдещето на страната. Не мълчете, не се съгласявайте 'защото не знам какво да кажа'. Вие сте по-стойностни от 20 циганки накуп, защото ще учите децата си как да работят, а не как да крадат. Имайте самочуствие, защото само ни натрапват колко сме стари и как не ставаме, и какво сме правили 20 години, ами не сме раждали!? Все едно чакаме да си спрем противозачатъчните, а не чакаме мъж до себе си, семейство, доходи ...
Ние можем повече и заслужаваме повече и ще успеем Heart

# 107
Ех, че хубаво казано ...  bouquet Подкрепям всяка дума.

# 108
Чудесни думи, Avonavi Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 109
  • тук-там
Анджи, мина ли ти втория трансфер? Твоят двоен трансфер е много интересен и аз тръпна в очакване да разбера как си

# 110
И аз ви следя с интерес. Така ми се иска всички да успеете ... Hug

# 111
И на мен ми е много интересен този двоен трансфер и чакам с нетърпение да каже Анджи,че е този път е станало Simple Smile

# 112
  • тук-там
Да, тя е нашето талисманче - нещо ново и с късметлийско Simple Smile

# 113
Здравейте момичета,
Благодаря ви, че ме мислите. Мина вторият ми трансфер на едно шестдневно красиво бластоцитче. Но аз съм много разстроена, не вярвам, че ще ми се получат нещата, прогестерона ми днес беше 8. На първия трансфер в сряда беше 18. Много, много нисък според мен но не и според доктора. Изписа ми инжекции Прегнил, за да ми го вдигне.
За тези които се интересуват, ще кажа, че тези инжекции са производство на клиниката, бият се подкожно в корема и служат за вдигане на прогестерона.
Не знам какво да мисля, пак ще стане като предните пъти, растящо чхг но нисък прогестерон и започва кървенето.
Сега след трансфера отидох до тоалетната и видях малко кръв на салфетката.
Имам инжекции Пролутекс и Прогестан но доктора не пожела да ги слагам.
Не знам, моля се и си повтарям думите на доктора като мина трансфера :
Този път ще стане, ще видиш!

# 114
  • тук-там
Мила, успокой се на първо време! Ти при Стаменов ли си? Ако да, можеш да му вярваш, много ги мисли нещата. Аз с моята щерка през цялата бременост бях на прогестеронови препарати и го докарах до успешен финал. По колко устрогестан слагаш?

# 115
Мила, успокой се на първо време! Ти при Стаменов ли си? Ако да, можеш да му вярваш, много ги мисли нещата. Аз с моята щерка през цялата бременост бях на прогестеронови препарати и го докарах до успешен финал. По колко устрогестан слагаш?

Благодаря ти. Да при Стаменов съм.
2 * 3 ми е утрогестана.
Да те питам, на теб колко инжекции Прегнил ти изписаха?

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 16:23 от Andji_1

# 116
  • тук-там
И аз съм на Устрогестан 2Х3. Недей да ставаш сутрин веднага, лежи си повече, за да усвоиш повече от него. Прегнил имах преди 2 дни - единствен до теста, после според зависи.

# 117
Disappointed    Аз съм разочарована,че няма да имам тоя месец трансфер.Кога ли ще е много чакане стана вече.Сега след стимулация дали другият месец ще ми е наред мц.Някой от вас да е правил стимулация с Гонал, имахте ли някакви проблеми след нея някакви отклонения на мц. и о.Лигавицата ми била дебела и се видя някакво бяло петно.

# 118
Аз лично нямах проблеми след стимулацията, бях на дълъг протокол с гонал и декапептил. Следващият Ц само О беше 2-3 дни по-късно от обикновено.

# 119
  • тук-там
Disappointed    Аз съм разочарована,че няма да имам тоя месец трансфер.Кога ли ще е много чакане стана вече.Сега след стимулация дали другият месец ще ми е наред мц.Някой от вас да е правил стимулация с Гонал, имахте ли някакви проблеми след нея някакви отклонения на мц. и о.Лигавицата ми била дебела и се видя някакво бяло петно.
Аз бях на къс протокол с Гонал - 5 дни по 150. Реагирах добре, извадиха 4 яйца, а аз съм на 44. Успех и изобщо не се притеснявай!

Общи условия

Активация на акаунт