Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2018/2019

• 93 422
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Може ли да ми кажете, в коя стая беше детето. Ако решите, де, не мога да ви искам такава информация.

# 571
Писах им, надявам се, че ще ми отговорят.
Има друго дете с първото име на дъщеря ми, освен да са объркали имената.
Иначе съм отбелязала 131-во училище и аз.

Е това вече е супер странно. Сигурна ли сте във входящия номер. Гледате последните четири цифри, нали?

# 572
  • София
Да, убедена съм 2833 е номера на детето ми, мога и да го снимам даже.
Моето дете беше в първа стая.

# 573
  • Sofia
Дано се изясни ситуацията възможно най-скоро.  Peace

# 574
Да, убедена съм 2833 е номера на детето ми, мога и да го снимам даже.
Моето дете беше в първа стая.
Явно е станала някаква грешка. Споделете после какво е станало, но според мен още в понеделник им се обадете по телефона. Аз бях загубила входящия номер на дъщеря ми и този ми го дадоха по телефона. Чудя се дали е възможно да са объркали номера, и за това да виждам този резултат. Вече само гадая

# 575
  • Sofia
Ако може да направя едно предположение, извън варианта за грешката, с ясното съзнание, че само импровизирам. Но тук друго няма какво да направим.
Приемат 132 деца. На 132 място е резултат 66,47 някъде. Обаче в тези 132 деца има втори деца, които са изпреварили първите, въпреки че имат по-слаби резултати от тях. Тоест балът съвсем не е паднал до 66,47, а е поне десет резултата нагоре. Излиза, че няма как детето на Йоана да е резерва с посочения от нея резултат. Явно тя е объркала входящия номер. По тази същата логика и детето на Луси не може да е прието с нейния резултат. Още повече, че доколкото разбирам и двете са момичета, а при тях традиционно минималните балове са по-високи.
Бих предположила, че минималният бал при първи деца момичета е около 69.

# 576
  • София
Съгласна съм, че е възможно и да не е приета.
Но детето ми е на 123-то място от общия списък,по резултати, а с резервите децата в списъците са общо 152.
Така, че и с разликата в баловете за момчета и с предимствата за брат или сестра пак си мисля, че трябва да бъде поне резерва, някъде към края на списъка.
Не искам да ме разберете погрешно, може и да не е грешка, за това попитах , по скоро да си направя сметка колко е минималния бал за момичетата.

# 577
  • Sofia
Разбира се. Трябва да си сигурна във всичко и да провериш нещата докрай Peace

# 578
Здравейте. Дъщеря ми има 72.6 точки и не е класирана, в резервите е. Това може да се ползва като ориентир за минималния бал при момичетата.

# 579
  • София
Благодаря за отговора.
Това е доста по-висок резултат от нашия.

# 580
  • София
Здравейте. Дъщеря ми има 72.6 точки и не е класирана, в резервите е. Това може да се ползва като ориентир за минималния бал при момичетата.
А само можете ли да ми кажете коя резерва е вашата дъщеря?

# 581
За тези от вас, които кандидатстват за 145то, имайте предвид, че ще има само 2 паралелки към Сдружението и за съжаление те ще бъдат основно напълнени с братя и сестри заради предимството им по точки.

# 582
  • София, България
Може ли да ме ориентирате, как точно това че са втори деца влияе на бала?!?
Ние сме на 142-ро място в общия списък /момиче/, но ако детето с 65.7 е шеста резерва, ние би трябвало да сме десета?!? Въпреки че сега пък казвате, че и деца с по-високи точки не са класирани ... та затова се чудя Simple Smile

Или пък точките от общия списък са си точки от задачите, а вече в класирането са излезли напред деца с по-малко точки, заради предимството от първите деца?!?

# 583
  • София
"в класирането са излезли напред деца с по-малко точки, заради предимството от първите деца" - Hands Plus1

# 584
  • Sofia
Вероятно Йоанаг е сгрешила номера на детето си и то е шеста резерва с повече точки. Дано влезе и го изясни. И да- вторите деца влизат с предимство. Приемат 132 деца, 45 са втори. За "външни деца" остават 87 места. Когато кандидатства големият ми син, местата за външни деца бяха 66.

Общи условия

Активация на акаунт