Сдружение „Фридрих Шилер“ прием 2018/2019

• 93 434
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Стискам палци на всички явили се деца!Аз погледнах за 145то в системата. Отредено ако имате уседналост в квартала от 2 години за пук, ще влезете 100%. Ако е между 1 и 2 сигурно ще отиде на лотария.

Няма уседналост за ПУК. Има за 1-ви клас.

# 541
  • София, България
Стискам палци на всички явили се деца!Аз погледнах за 145то в системата. Отредено ако имате уседналост в квартала от 2 години за пук, ще влезете 100%. Ако е между 1 и 2 сигурно ще отиде на лотария.

Няма уседналост за ПУК. Има за 1-ви клас.
Има промени в наредбата от 18.3, но сега се сещам, че май няма да са приложени за тази кампания.

# 542
  • Sofia
От другата календарна година са промените. Лотарията ще е между децата с 12т. Мисля, че толкова точки се събират само с адрес в административния район. Без него не виждам шанс.

# 543
  • София, България
Точно както казва desive78. Аз гледах 13 и 12 точки и реших, че са вече по новите правила, а то било за разликата между прилежащ и администивен.

# 544
Точно както казва desive78. Аз гледах 13 и 12 точки и реших, че са вече по новите правила, а то било за разликата между прилежащ и администивен.

Не е вярно. С 13 точки са братята и сестрите.

# 545
  • Sofia
Аз гледах 13 и 12 точки и реших, че са вече по новите правила, а то било за разликата между прилежащ и администивен.
За ПГУ няма прилежащ район.

# 546
Дали има вероятност резултатите да излязат по-рано? Днес излязоха резултатите на Луис Карол и ме е обхванало едно вълнение и нетърпение.Simple Smile

# 547
Дали има вероятност резултатите да излязат по-рано? Днес излязоха резултатите на Луис Карол и ме е обхванало едно вълнение и нетърпение.Simple Smile
Директорката на Шилер спомена на изпита, че може и по-рано да излязат.

# 548
  • София, България
А кога всъщност е датата за резултатите?

# 549

Не е вярно. С 13 точки са братята и сестрите.
Пожелавам да я напълните с много положителни коментари,  да споделяте хубави моменти и радостни трепети и да търсите и давате ценни съвети и напътствия . Успех на малчуганите, кандидатсвтащи тази година Simple Smile Simple Smile

# 550
Някой може ли да каже какво даваха на изпита за прием в 1 клас 2018-2019 г.?

# 551
А кога всъщност е датата за резултатите?
19 април

# 552
  • Sofia
Резултати има , дами Simple Smile

# 553
  • София, България
Да се похвалите!!!

# 554

Общи условия

Активация на акаунт