1 АЕГ - тема 2

• 92 071
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Долепена до старата. Още има скелета по нея. В няколко интервюта на директорката четох, че можело да минат на едносменен режим. Ако това стане, ще е страхотно!

Няма да минат на едносменен режим, а цялата гимназия ще е в една смяна. До сега част от осмите класове бяха в смяната на основното училище, с което английската дели сграда. По принцип първи срок гимназията е следобед, а втори - сутрин.

Което май значи, че ще са втора смяна  newsm78

# 136
  • София/Благоевград
Моят син е приет в паралелка АЕ/ФЕ/МАТ. Това му беше първата желана паралелка. Дано му е на късмет!

# 137
  • София
Долепена до старата. Още има скелета по нея. В няколко интервюта на директорката четох, че можело да минат на едносменен режим. Ако това стане, ще е страхотно!

Няма да минат на едносменен режим, а цялата гимназия ще е в една смяна. До сега част от осмите класове бяха в смяната на основното училище, с което английската дели сграда. По принцип първи срок гимназията е следобед, а втори - сутрин.

Което май значи, че ще са втора смяна  newsm78

Като се има предвид, че учебните занятия на първи клас по наредба се водят само сутрин, това означава ли, че гимназията никога няма да има първа смяна. Не ми се вижда много логично.

# 138
  • София-Младост
Не разбира се, имат си и първа и втора смяна. Влезте в сайта и вижте как е било миналата учебна година.

# 139
  • София
Не разбира се, имат си и първа и втора смяна. Влезте в сайта и вижте как е било миналата учебна година.

Да, това е ясно. Просто разсъжденията ми бяха по повод това, че гимназията ще учи изцяло в една смяна, а 112 училище - в друга. И предвид факта, че в 112-то със сигурност има първокласници, отбелязах, че едва ли ще се случи напълно така.

# 140
  • София
Коя е паралелката АН/Не/БЕЛ, 8Д или 8Г?

8Г е. Класна най-вероятно ще Ви е Павлета Сунгурова, за която мога да кажа само хубави неща. Млада е, но това да не Ви подвежда.

——-
До сега не всички осми класове бяха една смяна, вече ще са.
——-
Новите кабинети ще се ползват и от основното училище.
——
Униформите бяха задължителни два дни в седмицата!

# 141
  • София
Коя е паралелката АН/Не/БЕЛ, 8Д или 8Г?

8Г е. Класна най-вероятно ще Ви е Павлета Сунгурова, за която мога да кажа само хубави неща. Млада е, но това да не Ви подвежда.

——-
До сега не всички осми класове бяха една смяна, вече ще са.
——-
Новите кабинети ще се ползват и от основното училище.
——
Униформите бяха задължителни два дни в седмицата!

Благодаря! Това с униформите, май никой не го спазва  newsm78

Кога се купуват униформите, при записване никой нищо не каза.

# 142
  • София
В нашия клас се спазваше. На първата родителска ще Ви кажат. За момичетата е сако и Бяла тениска.
Следи се да не ходят с много къси поли и скъсани дънки.

# 143
Значи с немски и химия е 8д клас. Там нещо за класен знае ли се?

# 144
Ние сме приети в паралелката с испански и БЕЛ. Казаха ми, че класните в 8 клас са само преподаватели по английски. Предположение кой ще поеме паралелката?

# 145
Ние сме приети в паралелката с испански и БЕЛ. Казаха ми, че класните в 8 клас са само преподаватели по английски. Предположение кой ще поеме паралелката?

8Б-Мартин Дамянов,но не знам дали всяка година са така.2016 е поел паралелка с втори език немски.

# 146
  • 1st floor
Подарявам дамско сако от униформите, чисто ново, никога необличано!🤣 При интерес ще го издиря, но помня, че беше леко голямо на девойката (около 50кг, 165см). Купете си само тениски, саката са напълно излишни според мен.

Редакция - обещано е вече!  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 06:26 от НеПоКоРнА

# 147
  • София, Младост
Подарявам дамско сако от униформите, чисто ново, никога необличано!🤣 При интерес ще го издиря, но помня, че беше леко голямо на девойката (около 50кг, 165см). Купете си само тениски, саката са напълно излишни според мен.

Аз проявявам и интерес, но срещу заплащане

# 148
Ние сме приети в паралелката с испански и БЕЛ.

Моят син ще бъде в същата паралелка Simple Smile

# 149
  • София
Нещо бих искала да кажа по повод коментарите за втори ДЗИ.С изключение на СМГ, където има застъпена масово матура по мат, в останалите водещ е английският.Надявам се, че не смятате, че заради влизането си в класацията на първите 10 Дорис Тенеди примерно е по- добро място от 164 ГПИЕ или НЕГ.За испанската нямам наблюдения, но в НЕГ никога няма брой явили се по немски, доближаващ се до броя ученици във випуска, както е в АК примерно.Явяват се и на мат, и на английски, и на руски, физика, химия, а това не прави резултатите така лесно сравними като ДЗИ 1. Отделно тази година Матурата по английски явно е била лесна, в темата за зрелостниците нямаше буквално упомената оценка под 5,85...А имаше деца и от професионални  гимназии, в които езикът не е толкова застъпен...

Общи условия

Активация на акаунт