1 АЕГ - тема 2

• 92 149
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Някой знае ли, кои класове ще са първа смяна и кои втора, от 16.09. ?

# 556
Да се запиша в темата, малко на опашката, но днес приеха сина ми в Първа АЕГ, в паралелка АЕ/НЕ/БЕЛ. Simple Smile Разбрах, че ще бъде 8 г клас и класен ще им бъде Мартин Дамянов. Някой може ли да сподели някакви отзиви и впечатления от него?

По-назад в темата имаше едно положително мнение за него от миналата година. Сравнително нов преподавател е. Дано още някой сподели нещо за господина.

# 557
  • София
TM, всички девети класове започват втора смяна. Дано да не останат така през цялата година:(

# 558
  • В средата на времето
TM, всички девети класове започват втора смяна. Дано да не останат така през цялата година:(

А за осмите класове дали и тази година ще остане това разделяне - една част са първа смяна, после се обръщат? Мислех си, в тази нова сграда, която пристроиха, дали няма да има достатъчно стаи, така че всички от Първа да учат в една смяна?

# 559
  • София
Тази втора смяна за начало на учебната година, не е подходяща за превключване на учебен режим. Ама, каквото такова.

А за осмите класове дали и тази година ще остане това разделяне - една част са първа смяна, после се обръщат? Мислех си, в тази нова сграда, която пристроиха, дали няма да има достатъчно стаи, така че всички от Първа да учат в една смяна?
Ако сградата се ползваше само от Първа АЕГ, спокойно можеха да учат само в една смяна.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 15:45 от AnMary

# 560
  • В средата на времето
TM, аз имах предвид тази част, която още е в процес на доизграждане и която евентуално ще бъде готова за 16.09. Или тя също няма да се ползва само от Първа?

# 561
  • София

Сигурна ли е тази информация?

# 562
  • София
Информацията за деветокласниците е сигурна - получих я от канцеларията преди няколко дни, защото исках да планувам извънучилищните занимания и позвъних. Хич не я одобрявам и аз следобедната смяна, но никой не ни пита.
Izida, добре дошъл на твоя осмокласник! Нямам идея как ще са разпределени осмокласниците тази година и дали новото крило ще е отворено от 15.09. Недоумявам защо продължава тази агония с двете училища под един покрив. Синът ми се оплакваше, че през междучасията на малките става страшно и никой нищо не може да разбере от урока - крясъци, викове и препускане по коридорите. От друга страна, някои от гимназистите от горните класове не са най-удачната компания и пример за 7-8 -годишни деца. Sad

# 563
  • В средата на времето
Недоумявам защо продължава тази агония с двете училища под един покрив.
А има ли изобщо възможност да не са под един поркив?

# 564
На мен ми казаха от канцеларията,  че всички класове ще започнат втора смяна.
По принцип смятам едносменния режим за най-добър,  но не залагам големи надежди. При тези обстоятелства, ако първи срок са втора, а втори - първа смяна пак е по-добре.

# 565
  • София
Прочетох, че някой от вас вече знаят кой ще им бъде класен ръководител /говоря за новите осмокласници/. Аз така и не успях да стигна до такава информация. Знам, че на родителската среща ще разбера, но все пак някой ако е успял да разбере кой ще води паралелката АЕ/ФЕ/М моля да сподели?
А по повод на коментара, че на родителската среща може веднага да се закупят учебника по английски език и униформите, моля също да споделите приблизителна сума с която е добре да се подготвим Simple Smile
Р.S. При записването ни казаха, че ще започнем с втора смяна.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 00:19 от Roska_78

# 566
  • В средата на времето
Знач, че на родителското среща ще разбера, но все пак някой ако е успял да разбере кой ще води паралелката АЕ/ФЕ/М моля да сподели?

При записването директорката ми каза кой ще бъде класния на "Г" паралелка. Имат вече разпределение. Ако позвъните в канцеларията на училището, дали не биха Ви дали тази информация?

# 567
  • София
Знач, че на родителското среща ще разбера, но все пак някой ако е успял да разбере кой ще води паралелката АЕ/ФЕ/М моля да сподели?

При записването директорката ми каза кой ще бъде класния на "Г" паралелка. Имат вече разпределение. Ако позвъните в канцеларията на училището, дали не биха Ви дали тази информация?

Последно от там ми казаха да следя сайта на училището.

# 568
Здравейте,
Вече и ние сме официално в тази група Simple Smile Сутринта записах дъщеря ми : АЕ, РЕ, БЕЛ. Има ли други в тази паралелка - само една е такава. Казаха ми направо за родителската среща. Бях останала с впечатление, че ще ми дадат списък с книги за четене за лятото, но не го направиха. На Вас дадоха ли ви ? Г-жа Фани Асенова ще им е класна и преподавател по АЕ. Ако някой има отзиви, ще съм благодарна да ги чуя. Късмет на всички новоприети !
Беше класна на сина ми тази година.Много свестен човек.Учи си ги,разбрана е,стяга ги Спокойно! Simple Smile

# 569
  • Gabrowo->Sofia
Здравейте,
Включвам се като майка на "заек", младеж АЕ НЕ БЕЛ. За сега няма какво да кажа, но ще прочета вие какво сте си говорили.

Общи условия

Активация на акаунт