Всичко за всички марки гел лакове 17

• 69 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Коди и Комифло нямат лиценз и затова не могат да бъдат вкарани от фирма вносител. Желаещи да им станат дистрибутори-много. От хеи гледат екикета на Бг и екикет, който който се слага с датата в деня на отваряне.. Колежките  хвалят Лунеил и още един като хем качествени, хем евтини. Другия беше куикгел или гел ит, не помня, но мога да проверя. Лунеил е покривен, но казват, че се сваля много трудно с киснене.

# 571
Няма как да отговоря за нещо ,което не съм ползвала ..предполагам и другите не отговарят по същата причина Simple Smile
+1
Куклата, не искам да се засягаш, пиша ти го с най-добри намерения. Трябва да помислиш/поработиш върху държанието ти с хората.Понякога се изказваш така, сякаш оставяш едно неприятно усещане у  другите. Ако искаш да работиш с клиенти трябва много да внимаваш в държанието,шегите  и изказванията си. Наполовина си маникюрист, наполовина психолог. Половината идват да си направят ноктите, другата половина идват да си поприказват с някого, да се разтоварят. Това "разтоварване" изгражда връзката клиент- "моята" маникюристка. Има много хубава литература, за мениджмънта  и управлението на салон, полезни съвети и препоръки. Наистина се надявам, да не се засегнеш, да се замислиш.
[/q

Разбира се че не се обиждам,няма лошо всеки да си изказва мнението,но мисля че ти не ме познаваш и не знаеш аз какъв човек съм и как се държа с хората Wink

# 572
Взех си течност за кутикули на Mack’s - как процедирате с нея ? Т.е само ги прави по-меки и по-лесни за премахване или ? Неподготвена се оказах при доставката 😅

# 573
# 574
Десислава Г А, аз също наскоро завърших курс, но модул само маникюр, и разбира се започна търсенето на най-подходящата марка, още съм в такова търсене. Поръчах си 10 лака на същата марка, която Ками показа, като се колебая да си поръчам базата и топа. Като цена са достъпни, хубавото е че не съдържат толуен, формалдехид, дибутилфталат. За базата и топа някоя сподели, че не били хубави, но докато не се опарим няма да разберем.
Gel it up, само съм чувала че трудно се сваляли, едната маникюристка от града изобщо не е доволна, но съм нямала досег с тях. Аз съм събрала ценови листи на много марки гел лакове, но пак е трудно да вземеш правилното решение. Според мен всяка марка има кофти цветове и недостатъци, но няма как.
Кукле, за тази марка нищо не зная, затова и нищо не писах.
И аз не съм за това да стоят в шкафа продуктите, странно ми е, но за момента и аз го правя, защото като съм в майчинство нямам право да откривам фирма.

# 575
  • София

Над, втория линк няма доставка до БГ и не можах да ги намеря другаде. Ти от къде си ги поръча?

# 576
  • на брега на морето
Мерси, Над! Hug Ще се поръчва Party, че да разнообразя малко. Онова лъскавото златисто дето е другият ми лак за печати и то не изпъква, та все с черно ги правех.

# 577
Kissing Face
Коди и Комифло нямат лиценз и затова не могат да бъдат вкарани от фирма вносител. Желаещи да им станат дистрибутори-много. От хеи гледат екикета на Бг и екикет, който който се слага с датата в деня на отваряне.. Колежките  хвалят Лунеил и още един като хем качествени, хем евтини. Другия беше куикгел или гел ит, не помня, но мога да проверя. Лунеил е покривен, но казват, че се сваля много трудно с киснене.

Аз работя с Gel.It.и съм много доволна другите не ги зная не съм работила с тях,но за Gel.It. мога да кажа,че са доста добри нямат миризма,лесно се нанасят издържат почти  месец без да мръдне,имат богат избор от цветове и се сваля лесно аз съм много доволна препоръчвам ги  Kissing Face

# 578
  • Paris, France
Камалия, Коди имат лиценз в Европа и са в норма даже тук във Франция, където е особено строго. Ето сайта на дистрибутора във Франция:

http://www.stilleacademie.fr/

Не би ли следвало и в БГ да са в норма?

ОПИ имаха доста сносни цени, 27лв за лак за салони и са  супер качествени. Държат на скапани нокти и се свалят идеално на цяла люспа. За домашна употреба не ги препоръчвам, защото базата много бързо се сгъстява. За салон са прекрасни.

За тези, които се занимавате професионално - не гледайте само цените! За един маникюр с Гелиш или Шилак отиват продукти за 4-5 лева. Производителят дава цена от 1€ на маникюр. Маникюрите с високи марки са по-щадящи за ноктите, по-издръжливи и се свалят по-бързо и лесно. В същото време цената на маникюр с висока марка е с 5-10лв по-висока и жените, които си поставят такива лакове са по-верни и сериозни клиентки. Някои ниски марки се свалят само с пилене, ацетон 20 мин и после стъргане. Това е време за един цял маникюр, загубено в пилене и остъргване на боклуци.

Кучио не са скъпи, но трудно се свалят. Индиго са много хубави и в норми за Европа. Мелина се прави с тях, а Диана Лободова работи с Индиго.

Камалия, в Бг и Испания как работят с елит99? И в Гърция, Холандия, Англия? Виждала съм ги с очите си в салон.

# 579
Моя приятелка е маникюрист, работи с gel it up, cuccio и bluesky.

Когато ми е правила ноктите, най-много ми е издържал с gel it . Повече от месец без да мръдне.

# 580
Неви, това е официалния отговор на Коди при желание от наша страна да бъде вкаран в БГ от официален дистрибутор. И аз знам от теб, че при вас се продава нормално.
За съвета ти зад по-висок клас в салон съм с две ръце, точно така е. По-висок клас продукти, по-платежоспособни клиенти, които си сменят лака за 2 седмици. Има и много други неща, които обаче трябва да имаш, като искаш такива клиенти- примерно безупречна хигиена, дезинфекция след всеки клиент и т.н. Такива дами даже рядко искат декораци..  Peace
На мен ми е по-добре дамата да дойде два пъти в месеца на лак за по 25лв( понякога загръглят на 30), отколкото да й сложа един гел  и да идва на поддръжка един път в месеца за 35лв..
Желанието са сме много добри в работата си не трябва да е безпрекусловно Peace
В Испания също съм виждала да работя с Елит99. Тук не съм, и не знам как става номера.
Ползвам фрешер, ултрабонд, база, топ Коди и си стоят в прибрани в шкафа, въпреки, че имат етикет на бг. Всичко останало е изложено.

# 581
Ох два пъти пиша от телефона и затривам.
Ползвам Gel it от скоро и съм доволна. Ползвам Бонд и база с топ и свалям лесно с киснене, без каре. Но аз съм пълен новак с общо 5 маникюра Simple Smile
Вчера правих свекърва ми и себе си. Престрашавам се да кача снимки
Скрит текст:
Скрит текст:
ПП. Лакирам само себе си и сега се уча.

# 582
Sth много добре са се получили 😊
От къде поръчваш Gel it и на каква цена?

Аз ползвам Quickgel /показаните от Кам/ от повече от година. Доволна съм откъм издръжливост и сваляне. Някои цветове се нанасят малко трудно, други не са мн.покривни, но често пускат промоции и имат малки шишенца, което ме устройва. До сега не съм изхарчила цвят, а не лакирам само себе си.
Прави ми впечатление, че са с къс срок на годн.след отваряне -6м. Може би наистина са с по-изчистен състав.
Цветовете в сайта мн не отговарят на реалните.
Моя позната беше искала реални снимки на някои цветове, бяха й пратили снимки на палитри, но някакви защитени, дето след опр.време не се отварят. После аз поисках палитра на някои цветове, но ми отговориха, че нямат да съм ходила на място да разгледам.
Чудя се какво толкова ги крият. Нали тр да разгледаш, за да купиш.
Та в този ред на мисли, ако някой иска палитри мога да снимам. Имам доста цветове 😉
Ето напр.новата им колекция

# 583
Всяка марка има кофти цветове.  И опи имат такива, които много се дърпат или трябва да се сложат на 3 пласта. Зимната колекция беше ад  Tired

# 584
Sth много добре са се получили 😊
От къде поръчваш Gel it и на каква цена?

Деси, купих си ги от Варна на място. Ако не се лъжа към 20лв бяха 15мл.
А, ти от къде поръчваш Quickgel-а? Малките шишенца ме устройват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт