Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е идеалната дълбочина за горните шкафове в кухнята?
Как да се справим с парата, излизаща от фурната, когато е в шкаф или колона?
Какви са мненията за плочките за гърба на кухнята?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е идеалната дълбочина за горните шкафове в кухнята?
-
Как да се справим с парата, излизаща от фурната, когато е в шкаф или колона?
Парата от фурната в шкаф или колона може да бъде засмукана от абсорбатор, който трябва да бъде позициониран над котлоните на разстояние 30-50 см. Въпреки това, някои хора предпочитат да поставят фурната под плота, така че парата да се засмуче от аспиратора. Този вариант може да бъде по-удобен и спестява място в кухнята.
-
Какви са мненията за плочките за гърба на кухнята?
-
Какво е мнението за мивката от керамика на Франке?
-
Какво е мнението за плотовете Тека?

Здравейте и от мен! От месеци чета темите тук и реших да се допитам за вашето мнение. Имам идея какво искам, поразчертах нещо с програма открита тук. Кухнята ще е Г–образна, 205 на 180. Но стената, която е 205 това е долу, горе е 210 , малко кривичък комин.Затова реших това за бутилките да е вдясно от фурната, а горно да е нещо и аз не знам какво, колкото място остане от шкафа с аспиратора, може и 20 см да е. На другата страна 3 по 60 см, като срдния е с мивка, дясно миялна, ляво чекмеджета за чинии, купички и такива неща. Та тоя шкаф(в ляво) заради дръжките май ще пречи на този с бутилките, затова от 205см долу стена, махнах 5см зарди комина (60см от дългата, от към мивката е 55см) и 5см глухо и цопнах това с бутилките. Дано сте ми схванали мисълта. До тук така ли трябва да е? За горни шкафове 90см. Обаче долните, понеже сме високички вкъщи, ми се иска долния ред да не както на тази соц кухничка сега– от пода до горната част на плота са 86см. Дали може примерно 4 или 5 см да е повече? От изчетеното тук реших да са ПДЧ ламинирано. Друго исках, ама ... Имам куче вкъщи понякога се изправя на вратичките и се надявам това най да не се драска. Цената също е решаваща. Пак благодарение на Вас се спрях на Egger. Гледам в нета цветове, ама за това след дни, като кажете първо за това което скроих какво мислите. Ако имате някви идеи и забележи, ще се радвам да ги прочета. Благодаря предварително
Ако дадеш малко повече информация за помещението, може би ще можем по-адекватно да помогнем с идеи за масата и столовете.