Нашите кухни - 73

• 92 763
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Много е хубава, може ли инфо, какъв материал сте  ползвали за страници , вратички ?

# 436
  • Под Сините камъни
И на мен много ми харесва кухнята на restart007.Със здраве да си я ползваш и само вкусотии да готвиш  Grinning
И на моят монитор не оранжавеят плотът и гърба.

# 437
  • София
На мен кухнята ми харесва, въпреки че по принцип не съм почитател на дървесните мотиви. И плотът и гърбът на моя монитор не оранжевеят. Рестарт, справили сте се чудесно, като се има предвид малкото налично място.  С удоволствие да си я ползваш.
Ако трябва да избирам между естетика и практичност, например да има достатъчно непрекъснат плот за работа върху него, ще избера практичността. Все пак кухнята се предполага, че е за ползване, а не за показване само.
Мерси и ние си я харесваме .най вече че сами си я проектирахме и измислихме за един ден. първосигнално и за 20 дена ни я направиха

# 438
  • София
Много е хубава, може ли инфо, какъв материал сте  ползвали за страници , вратички ?Боядисан МДФ и  страници ПДЧ

# 439

Madeleine, благодаря Simple Smile Снимки ще има, по-нататък, но като си спомням, как не се хареса тук предварителен проект, едва ли ще прочета нещо хубаво относно завършената ми кухня Simple Smile

Ти пък, глупости!! На фаза проект е нормално да се намират кусури, моят също не се размина без критика, но пък после кухнята стана Heart Твоят проект претърпя доста развитие от началото до края и аз много ще се радвам, ако споделиш резултата от задружните ни усилия. Simple Smile
Да, наистина претърпя доста развитие, отначало го мислех да е по един начин, дори, помня ти и още няколко потребители дадохте страхотни идеи, но, след като влязох в апартамента и начертах всичко на пода, кое колко място ще отнеме, отказах се, защото нищо нямаше да събере вътре и би трябвало да се блъскаме в мебели, плотове, острови...Та се наложи тотално да променя идеята, но, според мен, сега е по-добре, а и ми харесва, най-важното което е Simple Smile

restart007, страхотна кухня се е получила, със здраве да си я ползваш Simple Smile И аз не съм почитателка на дървесни мотиви, но изглежда добре, важното е, че на теб ти харесва.
Относно пералнята, и аз съм така в момента, в кухнята има вградена пералня, не ми харесва този вариант, затова ще си сложа пералнята в баня, хем да не отнемам от мястото за шкафове, хем да може постоянно да се проветрява. teta75 правилно е отбелязала, относно проветряването, но при комбиниран уред може нещата да са различни. Лично аз, колкото и да подсушавам, всяка седмица мия чекмеджето за прах, защото вечно е мокро и мухлясва.

# 440
  • София
И на мен много ми харесва кухнята на restart007.Със здраве да си я ползваш и само вкусотии да готвиш  Grinning
Мерси ще готвя я затова си взех фурна със сонда да става крехко месото:grinning:

# 441
Моето чекмедже го вадя на плота и го обръщам, и пак не изсъхва за една нощ, пък открехнато леко, че и с врата отпред - не мога да се съглася, че изсъхва изобщо.
При условие, че ползвам пералня ежедневно никога не съм се старала да изсуша чекмеджетата и люка, а просто да има проветрение, за да не се образува мухъл.

Asmegin, лично мое мнение е, че в банята ще има доста повече влага за една пералня. Дори и да не се мокри то парата, ще си каже думата, а и едва ли всяка една от нас всеки ден ежедневно се занимава с вадене на чекмеджетата от пералнята, за да се изсушат.

# 442
  • София
 Относно пералнята държах да е вградена и изобщо всичко да е вградено и аспиратора даже не се вижда Grinning  Понеже е холокухня и не ми се иска да си гледам ТВ и кухненски уреди накуп Да ми дойдат гости и да ми гледат прането как се пере Laughing Ако видя че става проблем с мухал и тн когато излизаме сутрин оставям вратата на пералнята отворена

# 443
  • София

А защо оставихте това малко разстояние над шкафовете, заради осветлението ли?  така остава да влиза прах , а трудно ще се забърсва...

# 444
Мерси ще готвя я затова си взех фурна със сонда да става крехко месото:grinning:

Чудесна кухня!
Фурната с готвене на пара и термосонда ли е? Аз също избрах такава. Тази:
https://zora.bg/product/eoc-6631aox

# 445
  • София

А защо оставихте това малко разстояние над шкафовете, заради осветлението ли?  така остава да влиза прах , а трудно ще се забърсва...
Да заради осветлението не е много трудно вчера чистих отгоре нормално

# 446
  • София

Чудесна кухня!
Фурната с готвене на пара и термосонда ли е? Аз също избрах такава. Тази:
https://zora.bg/product/eoc-6631aox

Ето тази е.https://electrosound.org/index.php?route=product/product&pat … amp;product_id=75

# 447
Аз пък се чудя защо след като кухнята вече е завършена, изтъквате недостатъците й, а доколкото проследих дискусията, никой не отговори на конкретните въпроси на жената.

# 448
Няма как да дам предложение за маса и столове, защото не се знае колко е голямо помещението(освен че е заедно с хол, което знаем), къде са разположени другите мебели- каква е холната маса и т.н.

# 449
Здравейте,
Металните мивки с повърхност микролен- има ли някаква особеност по поддръжката ,сравнение с нормалните матови или гланцови метални ( иноксови) мивки ?
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт