Нашите кухни - 73

• 92 078
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Оох, те и по дълбочина ли се различават? Днес са взели "финните" размери за кухнята ни и очаквам до няколко седмици да се похваля с мечтаната от мен кухня, ако няма някакъв проблем, разбира се.
И още малко помощ,моля: шкаф за съхранение, между вграден хладилник и колона с фурна, как е по-удобно, за който ползва - целият да се издърпва или да се отваря вратичка и вътре да са отделни чекмеджета?
Аз ще правя това,но гърбът ще е видим,към трапезарията.Харесвам,такива идеи,които помагат да се усвои пространството Simple Smile
Цитат
.Имам и други снимки,ще ги потърся Simple Smile

# 76
Оох, те и по дълбочина ли се различават? Днес са взели "финните" размери за кухнята ни и очаквам до няколко седмици да се похваля с мечтаната от мен кухня, ако няма някакъв проблем, разбира се.
И още малко помощ,моля: шкаф за съхранение, между вграден хладилник и колона с фурна, как е по-удобно, за който ползва - целият да се издърпва или да се отваря вратичка и вътре да са отделни чекмеджета?
Аз ще правя това,но гърбът ще е видим,към трапезарията.Харесвам,такива идеи,които помагат да се усвои пространството Simple Smile
Цитат
.Имам и други снимки,ще ги потърся Simple Smile
Ето още снимки
Скрит текст:
Скрит текст:

# 77

Хубав замисъл за гръб, но грозно изпълнение! Трябвало е да си изберете цяло парче, за да нямате грозните фуги и  парчета ...
Съжалявам, не целя да Ви обидя.

A,no hard feelings ! Grinning Ще видиш като се барне  фугата и като се монтира кухнята и аспиратора  как ще ти хареса  Smirk  Иначе истински мрамор с подобен патърн е най-добре ,но е мнооого по  скъп !

# 78
  • София
 Erwtas, точно тези големите имах предвид и си чудя между тях и посочените по- назад чекмеджета, сигурно ще изчакаме да дадат мнение и мебелистите и ще решим окончателно. Обичам всичко да ми е подредено и не вярвам да се окажа с набутани, просто така неща в чекмеджетата. Търся практичност и добра цена, може би тя ще натежи в крайна сметка, защото правим основен ремонт и малко си надскачане бюджета вече, а още не сме обзавели.

# 79
Erwtas, точно тези големите имах предвид и си чудя между тях и посочените по- назад чекмеджета,
Аз чекмеджета,не бих сложила.В даден момент,ще мятам всичко вътре и ще стане.....не ми се мисли Simple Smile Пускам,една статия за разпределение,бюджета за кухня-независимо от сумата..
Скрит текст:
https://www.thisoldhouse.com/ideas/read-you-remodel-kitchen

# 80
  • София
Момичета, имам нужда от съвет. Ето първоначалният проект на кухнята ми. Малка е и голямата дилема е къде да е микровълновата. Не, че има много варианти...
1 стояща микровълнова някъде по плота, най-вероятно върху миялната до вратата
2 в колона върху миялната до вратата
3 в колона до хладилника
4 вградена в някой от горните шкафове, така че дъното да дойде на едно ниво с тях

Проблемът е, че никой от вариантите не ми допада достатъчно, че да се спра на него Sad
Имайки предвид, че големият ми син ползва микровълновата от доста малък, бих искала да бъде на по-ниско, за да може и малкият, живот и здраве, да се обслужва сам от малък.
Колоните ще отнемат много място от плота, но пък ще увеличат обема на шкафовете. Колона до вратата ще затвори визуално целия проект, погледнат отпред, което ми харесва, но като се влиза от вратата ще е сякаш влизаш в тунел... Колона до хладилника ще остави много малко място за готвене при котлоните. Иии, май оставам на вариант стояща микровълнова, което също не ми е по вкуса.

Може ли вашите мнения? Simple Smile Благодаря!

# 81
Момичета, имам нужда от съвет. Ето първоначалният проект на кухнята ми. Малка е и голямата дилема е къде да е микровълновата. Не, че има много варианти...
3 в колона до хладилника
4 вградена в някой от горните шкафове, така че дъното да дойде на едно ниво с тях

Проблемът е, че никой от вариантите не ми допада достатъчно, че да се спра на него Sad
Имайки предвид, че големият ми син ползва микровълновата от доста малък, бих искала да бъде на по-ниско, за да може и малкият, живот и здраве, да се обслужва сам от малък.
Колоните ще отнемат много място от плота, но пък ще увеличат обема на шкафовете. Колона до вратата ще затвори визуално целия проект, погледнат отпред, което ми харесва, но като се влиза от вратата ще е сякаш влизаш в тунел... Колона до хладилника ще остави много малко място за готвене при котлоните. Иии, май оставам на вариант стояща микровълнова, което също не ми е по вкуса.

Дали няма да е добре ако се закачи под шкафа (до хладилника). Имам предвид да не стъпва на плота. Има едни конзоли за тази цел.

# 82
3 в колона до хладилника
4 вградена в някой от горните шкафове, така че дъното да дойде на едно ниво
Под горните шкафове,един вид"закачена"....??

# 83
  • София
Под нея ще останат 30 см. Каквото и да вмъкна там, май по-добре ще е то да седи върху нея, а не под нея... Например кафемашината... Но пък ще обмислим и този вариант, да...

# 84
Ако трябва да остане проекта така, аз бих я сложила под плота, до хладилника, на мястото на горните чекмеджета

# 85
3 в колона до хладилника

Точно търсех снимки и аз това да предложа. На мястото на двете горни чекмеджета

# 86
Моята е в долен шкаф до фурната. Много сме доволни- аз, децата...
Предпочитам в долен, отколкото в горен шкаф. По- лесно се борави и чисти. Особено, когато се ползва и от деца. Под шкаф не бих направила- ще ми се изгуби симетрията.

# 87
Иначе кухнята ти прилича много на моята дето завършвам.

# 88
  • София
Да, мислех го под плота, но единственото възможно място е, както казвате, до хладилника, на мястото на чекмеджетата. Но така съвсем оставам без чекмеджета Sad Няма къде другаде да се сложат. А приборите ще ми дойдат много ниско под микровълновата...

# 89
Да, мислех го под плота, но единственото възможно място е, както казвате, до хладилника, на мястото на чекмеджетата. Но така съвсем оставам без чекмеджета Sad Няма къде другаде да се сложат. А приборите ще ми дойдат много ниско под микровълновата...
На мястото,на 2то и 3то чекмедже.Остава горното за прибори и най долното.И.за да имаш чекмеджета,сложи на всички долни шкафове(на които става),водейки се от чекмеджето под плота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт