Нашите кухни - 73

• 92 225
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
А между тях ще има ли лайсна?

# 106
  • София
Много красиво гръбчето с мраморни плочки! Очаквам с нетърпение крайния резултат.
Вчера сложиха ламината, утре е монтажа. Да ви се оплача ужасно много ме дразни прехода между гранитогрес и ламината на пода.Ужасно ми биде очите, но стискам зъби и нищо не казвам, защото дружно с мм решихме да го оставим,беше сложен, когато взехме жилището,  само гърба на кухнята със същият гранитогрес свалихме, но ако сега трябваше да решавам щях да го изрична без остатък... и да си сложа хубавият ламинат  от край до край.!
    [/list]

От снимката не ми изглежда толкова дразнещо,честно казано. По-добре да няма лайсна според мен.

# 107
    Ще има лайсна Cry нямало как преход м/у   ламинат и плочки без лайсна!

# 108
    Да те успокоя, че от снимката не е толкова зле. А и лайсната  ще пооправи гледката.

# 109
    Разбира се, че има!

# 110
    Много красиво гръбчето с мраморни плочки! Очаквам с нетърпение крайния резултат.
    Вчера сложиха ламината, утре е монтажа. Да ви се оплача ужасно много ме дразни прехода между гранитогрес и ламината на пода.Ужасно ми биде очите, но стискам зъби и нищо не казвам, защото дружно с мм решихме да го оставим,беше сложен, когато взехме жилището,  само гърба на кухнята със същият гранитогрес свалихме, но ако сега трябваше да решавам щях да го изрична без остатък... и да си сложа хубавият ламинат  от край до край.!
      [/list]

От снимката не ми изглежда толкова дразнещо,честно казано. По-добре да няма лайсна според мен.

Асо в момента все още сте в ремонт, то махай тоя гранитогрес. Аз моя го оставих при ремонта и сега се чудя как да го разкарам. Ще стане ама ке е 100 по- сложно, отколкото ако то бях махала при ремонта. Ако не ти харесва никога няма да свикнеш и ще те дразни всеки път.

# 111
      Много е красив гранитогресът, а и по-лесно ще го поддържат.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 15:25 от papi6

# 112

Папиш, тези снимки са със естествен паркет, което е много по различно от ламината
      Трябваше да го махна, но вече е невъзможно утре монтират, а до края на месеца по договор трябва да сме се изнесли от старият апартамент....

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 19:32 от No_frame bitch

# 113
      Много е трудно четенето от телефон, когато се цитират безсмислено такива големи постове със снимки (а и от компютър е излишно да се скролва така по сто пъти едни и същи снимки, щото пък после следващия и той така и става....). Наистина не е нужно да се прави по този начин. Добронамерена молба, не е заяждане.

# 114
      Така е, много пъти и аз съм се дразнила от тези излишни чаршафи, редактирах!

# 115
        [/list]
        Можехте да ползвате ОСБ да речем да докарате едно ниво с плочките и после върху гранитогреса ламинат наред.

# 116
        Здравейте Simple Smile Аз имам проблем с шкафа, където ще е пералнята и сушилнята Sad
        http://prikachi.com/images.php?images/30/9267030C.jpg
        Този от ляво, високият.. Значи пералнята ще си е на земята, обаче вратичките не са до долу, има борд (не знам така ли се казва..) И филтъра на пералнята няма как да се отвори и почисти, защото борда пречи.. Нямам идея колко на често се чисти. Имахме една Индезит 25 години, на която даже не знаех че има такова чудо...не ми се е налагало никога да го чистя. Но майка е с Беко от 3 години и скоро имаше проблем и се оказа че е задръстен филтъра, след като го почистихме започна да работи нормално...
        Пералнята не може да се надигне, шкафа е готов вече и няма място. Майстора каза ще не е проблем да си отвивам с една отверка болтчета или там с каквото е завит тоя борд. Но пък не знам това пдч като го отвия няколко пъти дали няма да се прецака резбата.. Ако го накарам да изреже отвор, дали няма да е грозно. Искаше ми се да нямам проблеми с кухнята, но явно няма такъв филм Simple Smile

# 117
        Предполагам другата колона е на крака вдигната, също и шкафовете. Не разбирам проблема?! Слага бленда с щипки и нищо не развиваш, а само я дърпаш напред.

# 118
        Здравейте Simple Smile Аз имам проблем с шкафа, където ще е пералнята и сушилнята Sad
        http://prikachi.com/images.php?images/30/9267030C.jpg
        Този от ляво, високият.. Значи пералнята ще си е на земята, обаче вратичките не са до долу, има борд (не знам така ли се казва..) И филтъра на пералнята няма как да се отвори и почисти, защото борда пречи.. Нямам идея колко на често се чисти. Имахме една Индезит 25 години, на която даже не знаех че има такова чудо...не ми се е налагало никога да го чистя. Но майка е с Беко от 3 години и скоро имаше проблем и се оказа че е задръстен филтъра, след като го почистихме започна да работи нормално...
        Пералнята не може да се надигне, шкафа е готов вече и няма място. Майстора каза ще не е проблем да си отвивам с една отверка болтчета или там с каквото е завит тоя борд. Но пък не знам това пдч като го отвия няколко пъти дали няма да се прецака резбата.. Ако го накарам да изреже отвор, дали няма да е грозно. Искаше ми се да нямам проблеми с кухнята, но явно няма такъв филм Simple Smile
        А шкафът на крачета ли е? Ако е на крачета, може да се направи подвижен борд, който се закача на крачетата. Мисля, че няма да струва повече от 20 лв. Моята цялата кухня е с подвижни бордове до пода,за да мога да почиствам отдолу.

# 119
        Е той няма как да не сложи борд/цокъл? Ако е мислел да го завива, просто да сложи щипки. У нас така е на миалната. Една щипка е 10 ст и не се слага на всеки крак. Какви 20 лв?Въобще не трябва да оскъпява.

Общи условия

Активация на акаунт