Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 522
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви от сърце bouquet
Аз питах само за датата,не за самото подписване,но явно няма да се размина,утре отивам да подам документи за нова.
Ако фамилията  на приятеля ми е с тиренце към моята ,пак ли се сменя картата ?

# 391
  • София
Благодаря ви от сърце bouquet
Аз питах само за датата,не за самото подписване,но явно няма да се размина,утре отивам да подам документи за нова.
Ако фамилията  на приятеля ми е с тиренце към моята ,пак ли се сменя картата ?
Да.

# 392
  • Beyond the stars
И аз записах дата по телефон. Дамата каза, че е безпредметно да се разхождаме за заявление и декларации само. Като стане време за медицинските тогава заедно всичко.

# 393
Да и така може.Мисля че тези вакуумните някъде на зад в темите ги обсъждахме и ги бях забравила.Разбрах вече и цената на тортата,цената с отстъпката ще е 3лв на парче. Тортата от 95 парчета и ще бъде 285лв за 100 човека.Момичето,което ще ни прави украсата каза че за 100 човека се поръчвало по малко,защото винаги оставало.Аз си нямам и на представа де,но щом казва.Пълнежа ще е вишна с черен шоколад.Много е вкусен и лек.Аз не обичам вишни,но явно смесено с черния шоколад е добра комбинация.А тортата ще е ето такава:
Скрит текст:

Страхотна е! И нашата смятам да е същата, само че друг цвят. Цялата е покрита с фондан, нали?

# 394
Момичета, къде има магазини Мегияс?

# 395
Anichka 89,
Скрит текст:
13 Охрид Банишора
1233 София
България
Свържи се с нас: +359897887004, +359897881007, +359897886351, +35929313131
Имейл: office@megias.bg
Това е централния склад. По Пиротска има поне 3-4 магазина. В склада обаче има повече бройки. Simple Smile

# 396
Аз съм на вълна моминско парти. Simple Smile
Ще имате ли, кога, къде, имате ли вече план?

# 397
  • Beyond the stars
Знам само датата и мисля, че не трябва да знам повече  Laughing

# 398
Аз съм на вълна моминско парти. Simple Smile
Ще имате ли, кога, къде, имате ли вече план?
О, даа! Simple Smile Моето е след 11 дни. Ще сме само 5 момичета. Те ми готвят изненади, но не знаят, че и аз на тях. Grinning

# 399
  • София
Сестра ми и кумата организират моето моминско. 😁 Дала съм само списък на присъстващите момичета на сватбата. Знам само, че ако някоя от тях ми се обади да излезнем, който и да е ден до сватбата, трябва да съм гримирана и облечена за парти. 😁 Повече инфо нямам.

# 400
Да и така може.Мисля че тези вакуумните някъде на зад в темите ги обсъждахме и ги бях забравила.Разбрах вече и цената на тортата,цената с отстъпката ще е 3лв на парче. Тортата от 95 парчета и ще бъде 285лв за 100 човека.Момичето,което ще ни прави украсата каза че за 100 човека се поръчвало по малко,защото винаги оставало.Аз си нямам и на представа де,но щом казва.Пълнежа ще е вишна с черен шоколад.Много е вкусен и лек.Аз не обичам вишни,но явно смесено с черния шоколад е добра комбинация.А тортата ще е ето такава:
Скрит текст:

Страхотна е! И нашата смятам да е същата, само че друг цвят. Цялата е покрита с фондан, нали?

Да,цялата е с фондан.

# 401
Аз да се похваля, че си имаме място за събитието и съм много щастлива.  Relaxed

betamesh Честито за локацията! Simple Smile) Най-трудното мина. На кое място се спряхте?

# 402
Моето моминско го организират шаферките и нямам никаква идея къде и кога ще е Simple Smile Но при мен има още доооста време, макар вече да имам готова рокля Simple Smile Което пак ме връща на въпроса за магазини Мегияс - освен в София, в други градове има ли?

# 403
Има онлайн магазин, за другите градове не знам. Звъннете им, сложих Ви телефонните им номера.

# 404
Аз директно писах на имейл преди няколко дни,защото си харесах сандали в сайта, но нямаха моя номер.Попитах и за магазините,защото съм от Ямбол и най-близко ми е Сливен и Стара Загора. В интернет ми излезе,че имат и в Асеновград,но се оказа че просто някакъв магазин продава техните обувки.И няма как да ми дадат информация дали там има размер.
"Здравейте отново,
фирмените ни магазини са в гр.София, гр.Враца и гр.Пловдив.
За тези обекти можем да даваме подробна информация за наличности на
конкретни модели и размери.
Хубав и усмихнат ден от екипа на МЕГИЯС!"

Общи условия

Активация на акаунт