Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Роклите ги поръчахме от ТУК. Същите ги има в алиекспрес, ако имате повече време да изчакате.

Свещите за кумовете аз ги купих от един сватбен магазин. Взех като за младоженци, но по-обикновени от нашите.

# 91
Момичета понеже някои от вас споменаха,че ще се гримират сами може ли да споделите ако имате впечатления или отзиви за дадени продукти,може и на лично.Извинявам се за отклонението.

# 92
  • София, България
За пръв път чувам, че трябват свещи за кумовете 😲
Скоро бях на сватба и кумовете нямаха свещи. Даже кумата я караха да подържи свещите на младоженците, докато се развива ритуала с пръстените и короните...
Ние още не сме се срещали официално с нашият отец. Запазването мина през свекървата ми. Но като се върнемот почивката другия месец ще ходим на среща и ще питам какво ни трябва.

# 93
Като ходихме да запазваме дата и час за църквата ни дадоха лист с документи за попълване и най-отдолу на него какво трябва да носим.За свещи пише 2бр.

# 94
wastedsunset

Ние нищо не правим.. нещо взе да ме хваща страх с наближаване на момента. И не страх, че се омъжвам, ами фактът, че съм доста срамежлива и хич не обичам вперени погледи в мен и това направо ме побърква. Как всички тези гости ще гледат 15 часа в нас. Много се надявам да съм в еуфория и да не ми прави изобщо впечатление, ама знам, че няма да е така. Винаги съм супер притеснена когато съм център на внимание. Sad
И мен ме плашеше това, не обичам да ме зяпат, но в голямата лудница не се усеща толкова как 80 чифта очи те гледат, така че спокойно! 😁😁😁 Трябва да се изживее и тази емоция. Simple Smile Аз с удоволствие щях да се скрия някъде и да подпишем тихомълком с кумовете и родителите, като си спестя цялото джамборе, но ММ ме разубеди, щяла съм да съжалявам някой ден. Сигурно е прав. Simple Smile

# 95
Аз също не обичам много внимание на годежа се уморих за няколко часа от гостите,а на сватбата не знам Grinning Момичета някоя от вас ползвала ли е оформящо бельо и знаете ли дали има мъжки,шегувахме се с ММ,че ако напълнеем още ще трябва да си слагаме (естествено няма да си сложим де),но ми стана любопитно дали предлагат мъжки

# 96
  • София, България
Сигурно и такава щуротия има, защо да няма. Може да слагат само колани на шкембака, не знам Grinning

Така е, момичета, сигурно няма да ми прави впечатление, просто се знам каква сприхава ставам като съм в центъра... Надявам се искрено този път от еуфорията да не е така.

# 97
Аз също не обичам много внимание на годежа се уморих за няколко часа от гостите,а на сватбата не знам Grinning Момичета някоя от вас ползвала ли е оформящо бельо и знаете ли дали има мъжки,шегувахме се с ММ,че ако напълнеем още ще трябва да си слагаме (естествено няма да си сложим де),но ми стана любопитно дали предлагат мъжки
Аз съм имала такова бельо. Наистина прибира доста и оформя хубаво тялото. Но не е особено удобно, предупреждавам. Grinning И мъжко мисля, че съм виждала. Grinning

# 98
Аз нямам какво да крия под голямата рокля,но се шегувам с  ММ че трябва да си слага,че постоянно се оплаква колко е надебелял,как не можа да отслабне. Grinning А аз ще се притеснявам за лятото,че 10 кг. са си доста отгоре

# 99
  • София, България
Като стана въпрос за мъжете, напоследък моят съвсем тактично, без много шум е спрял да пие бира. Нищо не му казвам, знам защо го прави - иска да махне шкембето, обаче ми е смешно как мъжете си траят като се опитват да отслабнат, а ние жените опищяваме света като сме на диета Satisfied

# 100
  • София
Не съм се включвала отдавнааа, но чета всичко! 😁 Аз покрай прегледите за бебчо, тук таме някое притеснение все не мога да се включа.
Да Ви се похваля.. Вече си имам рокля! След едноседмично ходене по мъките и постоянно гонене от магазини в София и Асеновград я намерих. В буквално последния магазин в Асеновград, една жена не ме изгони с думите "късно е, не приемаме поръчки преди май месец" и всякакви такива отчайващи ме реплики.. Каза, че ще пусне поръчка и на 17 или 19 април съм на проба.
Иначее поканите са раздадени, кумовете са поканении. Обмислям тази седмица да изберем менюто. За торта... Още се чудя от къде, не знам какво ще правя с тази торта.... И това е за сега.

# 101
Браво напредваш! Ние тази вечер сме на ресторанта да пробваме два вида свинско с моцарела и задушено нещо такова и ще оточним менюто.Вече имам схема на масите и още малко мога да почна да нареждам гостите.Халки си поръчахме вчера и имаме 5 дни да измислим надпис за тях,като човека каза че за 20,20 и няколко дни ще са готови.Класически изчистени жълто злато.

# 102
И мен малко ме притеснява, че ще съм център на внимание, но поне всички са ни близки и си мисля, че няма да ме е срам от тях. Моят приятел продължава упорито да си пийва биричка (и да ми хърка вечер) и се надява, че ще отслабне, строейки къща (за младото семейство хаха). Аз нещо взех да се притеснявам, а има доооста време. Постоянно си мисля, че няма да си вляза в роклята (която е изключително тясна) и някакви неща, че може да се скъса като сядам и тн. Надявам се лятото да успея да сваля 3-4 килограма, че да спря най-сетне това притеснение. После ще си намеря за друго да се притеснявам ахахах.

# 103
  • София, България
Скрит текст:
Ами мога отново да ви похваля на Ваня Червенкова диетата. Аз поне съм адски доволна, успях да сваля 15 кг с нея, вярно за една година общо време, но с диетата спокойно се свалят 4-5 кг. Иначе тук във форума има една тема, свързана с нисковъглехидратно-високомазнинно хранене, с което за месец се свалят също 4-5 кг. То си е тип хранене с ограничени въглехидрати, което всъщност и аз правя в момента, но не толкова стриктно. Храня се предимно с месо и салати. Хапван сладко, но много рядко.
Главната ми мисъл е, че ако спрете хляба, сладкото, захаросаните напитки и храни ще свалите със сигурност едни 3-4 кг Simple Smile

Малееей свинско с моцарела.. взе да пристръгва корема.

Diangelova, вижте CakeBox и Didy's Cakes. 100 Грама сладки също. Simple Smile Зависи какъв бюджет имате за торта...

# 104
Да Ви се похваля.. Вече си имам рокля! След едноседмично ходене по мъките и постоянно гонене от магазини в София и Асеновград я намерих. В буквално последния магазин в Асеновград, една жена не ме изгони с думите "късно е, не приемаме поръчки преди май месец" и всякакви такива отчайващи ме реплики.. Каза, че ще пусне поръчка и на 17 или 19 април съм на проба.
Иначее поканите са раздадени, кумовете са поканении. Обмислям тази седмица да изберем менюто. За торта... Още се чудя от къде, не знам какво ще правя с тази торта.... И това е за сега.
Честито за роклята! Simple Smile

Иначе с моя мъж откак се събрахме, качихме немалко килограми и двамата, ама явно любовта те кара да дебелееш. Grinning Откак се сгодихме миналата година, сме свалили килограми, аз продължавам даже още. Има 1 месец, каквото стане. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт