Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз не че много разбирам, но когато обеците са толкова големи, пак не ми върви да има колие. Иначе мисля, че с диадемата добре ще стоят, дано да ти харесат. Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 21:55 от sea.sea

# 271
Aз мисля да заложа само на обеци откъм бижута, затова това с колието ми идва и на мен в повече. Иначе са мн красиви!

# 272
  • София
Към обеците може би гривна би било по-добре. Аз имах всичко, беше като комплект, но обеците бяха малки и нямаше някакъв силно подчертан аксесоар.

# 273
@Фатална, аз също си го помислих това. Но ако диадемата ме ми хареса, няма да я сложа и за това търся и колие, което да седи добре с обиците. Simple Smile
Според мен дори само обиците ще са достатъчни. Ето няколоко снимки, за да видиш как добре и стилно стои само с обици или с диадема и
обици.  https://www.pinterest.com/pin/298715387774112822/
https://www.pinterest.com/pin/741545894868727987/
https://www.pinterest.com/pin/535717318169183001/
http://www.deerpearlflowers.com/20-gorgeous-half-up-wedding-hairstyle-ideas/

# 274
  • София
И аз се надявам да ми хареса диадемата... Просто защото не съм носила такова бижу до момента и за тоеа се притеснявам дали ще ми хареса, дали ще се върже на прическата, която ще избера. Иначе и на мен ще ми дойде ту мъч колие, обици и диадема на едно с такива обемни кристали. Simple Smile

# 275
Аз ще бъда или с обици и корона, или ако съм без корона, ще нося и колие, и обици. Но в никакъв случай накуп всичко, защото ме е страх да не заприличам на ония кичозните цигански булки от ТЛС. Grinning

Ето ги моите:

Скрит текст:

# 276
  • София
Да, да... 😁 В никакъв случай всичко заедно, или/или. Твоите са много нежни и красиви! Simple Smile

# 277
Да, да... 😁 В никакъв случай всичко заедно, или/или. Твоите са много нежни и красиви! Simple Smile
Благодаря ти! Simple Smile Аз обмислях варианта да съм с перли, много ги харесвам, но пък по роклята ми има камъчета и реших, че ще е по-добре. Само се чудя тая корона дали няма да съм нелепа с нея, хем я избрах по-малка... Grinning Някоя друга коронована булка ще има ли?

# 278
  • Beyond the stars
Аз понеже нали съм си харесала рокля  Laughing ама по отношение на бижутата определено мисля за ръчно изработени от една мацка във ФБ.
https://www.facebook.com/Arcobaleno.handmade.jewelry/
Разкошни неща твори, цветни и различни - точно мой стил  Heart Eyes Не ме е разочаровала до сега.

# 279
  • София
@wastedsunset, аз също обмислям да съм с корона-диадема. Но моята е по-обемна. Simple Smile

# 280
@wastedsunset, аз също обмислям да съм с корона-диадема. Но моята е по-обемна. Simple Smile

След разглеждане на толкова видове прически и аз обмислям варианта с диадема. Така или иначе се харесвам най-много с пусната коса. Нещо такова си представям.

Харесах си много нежна в етси, но доставката и излиза по-скъпа от нея и май ще търся някой да ми направи подобна.

Моята рокля също не позволява колие, а не харесвам големи и обемни обици. Може би ще заложа само на диадема с малки обици перлички или кристали.

Следобед ще ходя до пощата да видя какво е пристигнало от китайчетата и ще ви снимам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 11:04 от Mariya_483911

# 281
  • София
Роузи  видях, че спомена Сватбен Център Лита... та се чудя дали имаш впечатление от там (или друг ако има мнение), понеже моя приятелка си купи преди година и половина рокля от там и е много доволна, роклята беше добро качество. Разбрах, че шият също по поръчка... а на мен бюджета ми е малък- 600 лв. и не мога д си позволя Be Queen или Bridal house... Та ще съм благодарна за съвет от вас.

И малко информация, не съм сигурна дали е коментирано...
Понеже в последните два дни съм в търсене на хубава торта, която да ми бъде доставена на 80 км. от София... (оказа се, че малко сладкарници го предлагат)

- Торти "Вега" ми предложиха 5 лв. на парче и по 60ст. на КМ. (Пробвала съм техни торти и са много вкусни)
- Торти "Чочко" ми дадоха предложение за 3,5 - 4 лв. на парче иии сумата от 105 лв. за доставка
- "Елит Кейкс" ми се струват най- добре от към цена- качество с 4 лв. парче и 50 лв. доставка, та там ще ходим другата седмица на дегустация и ще дам после мнение.

А "Кейк Бокс" ми отказаха доставката... "Двете фукли" ги коментирах вече.

Знам, че ви писна да слушате за моите торти, но това май се оказа най-трудната задача... Simple Smile

# 282
Роузи  видях, че спомена Сватбен Център Лита... та се чудя дали имаш впечатление от там (или друг ако има мнение), понеже моя приятелка си купи преди година и половина рокля от там и е много доволна, роклята беше добро качество. Разбрах, че шият също по поръчка... а на мен бюджета ми е малък- 600 лв. и не мога д си позволя Be Queen или Bridal house... Та ще съм благодарна за съвет от вас.

И малко информация, не съм сигурна дали е коментирано...
Понеже в последните два дни съм в търсене на хубава торта, която да ми бъде доставена на 80 км. от София... (оказа се, че малко сладкарници го предлагат)

- Торти "Вега" ми предложиха 5 лв. на парче и по 60ст. на КМ. (Пробвала съм техни торти и са много вкусни)
- Торти "Чочко" ми дадоха предложение за 3,5 - 4 лв. на парче иии сумата от 105 лв. за доставка
- "Елит Кейкс" ми се струват най- добре от към цена- качество с 4 лв. парче и 50 лв. доставка, та там ще ходим другата седмица на дегустация и ще дам после мнение.

А "Кейк Бокс" ми отказаха доставката... "Двете фукли" ги коментирах вече.

Знам, че ви писна да слушате за моите торти, но това май се оказа най-трудната задача... Simple Smile
Аз ходих в Лита и нямат изобилие от рокли, но все пак имаше хубави. Цените не са особено високи (поне на тези, които аз пробвах) и можеш да намериш и за твоя бюджет. Ако искаш виж и в сайта им какви модели има, ако не се лъжа там пише и цени.

# 283
  • Варна
Купих си подобно украшение за коса и смятам да имам и малки обеци :

Не се виждам с корона, а за колие зависи и от самата рокля.
Сега пак минах през 1-2 бутика във Варна. Като чуя "нямаме за вашата фигура" вече не знам какво да кажа. Все пак на едното място казаха, че може да ми ушият и жената беше супер любезна, но пак ме гледаше с леко съжаление. Все повече се чудя за интернет - в 2 сайта има страхотни отзиви и снимки с реални хора, а роклите са около 100 долара и моята номерация не е някаква "извънгабаритна". Laughing А ако нещо не пасва, ще отида да ми го доизкусурят.

# 284
  • София
Да, аз сайта го разгледах, но не си харесвам нищо от него.
Надявам се на място да има по-голям избор... макар, че съм почти убедена, че ще си я шия... защото готови къси рокли няма особено много.
Благодаря за мнението. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт