Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Гледам, че обсъждате моминското парти. Аз мисля просто да изляза с приятелки на заведение край морето. Някак си нямам нагласата да правя нещо специално като по филмите - там участничките носят на главата воал или са с блузки с някакъв специален надпис.

# 406
Здравейте, момичета Simple Smile

Отдавна не съм чела и писала. Записвам се да не ви изтървам от поглед. Ние си получихме поканите преди 2-3 седмици и сега сме в процес на раздаването им. Всички много им се радват и казват, че досега не са виждали такива.
Аз започвам да се терзая с мисли за тортата вече. Не знам колко време предварително е добре да се уреди тоЗ въпроЗ, но мисля след празниците да съберем оферти.

Моминското парти, да ви кажа хич не го мисля. Кумата и бъдещите ми племенници ( които са почти на моята възраст), казаха, че ще организират нещо. Само дано се разберат за някой ден, който да не е точно денят преди сватбата, че да не ходим на сватба като прецицали мачета. Това е, че една част от тях пътуват от чужбина и няма да са тук много време преди сватбата. Но както и да е ...все ще му направим една моминска сбирка. Аз хич не държа на разните му там атрибути, табелки, коронки. Дето се вика, цирка и без дегизировка можем да си го направим.

Гледам, че Уейстед е питала за украса на колата. Ние определено искаме такава, но пък при нас чуденката е в кой именно момент трябва да стане това. Колата е на наш приятел от Казанлък. Значии...веднъж трябва да я докара до Стара Загора, тука да я украсят и после с нея пак до Казанлък, откъдето ще тръгне годеникът ми. Хайде после пак обратно с украсената кола до Стара Загора и направо си представям каква трябва да е тази украса, че да оцелее по пътя. Отделно че ако не се украси още от предната вечер, това ще трябва да е много рано сутринта. Пълна кушия.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 10:55 от Анонимен

# 407
За моминското парти - само съм дала списък с момичетата на кумата. Тя заедно със шаферките замислят, кога, къде и какво да бъде. До моята сватба има още доста време, така че се надявам поне да ме информират за деня, за да си знам Simple Smile.
Пак по тази тема гледам, че е модерно да има подаръчета за спомен за момичета от моминското парти. Вие ще имате ли такива джиджавки?

# 408
За моминско и ергенско парти с ММ изобщо не ни е интересна темата и нямам да имаме.Най-добре да си се съберем всички приятели и да се видим,което ще е трудно,защото са доста пръснати по света и у нас Grinning

# 409
Сега от теб, Аморе, разбирам, за тези подаръчета. Мисля, като видна циция да си ги спестя. Ще си получат подаръчетата за спомен на сватбата.

# 410
Благодаря, момичета! В края на месеца има ходене до Пловдив и ще разгледам там. Попитах в Сватбения център за наличност на роклята, която съм си харесала и я има само в София, така че може да се наложи и до там да отида все пак Simple Smile
Относно подаръчета за моминското парти - и на мен ми се иска да измисля нещо, но като че ли съм в някакъв застой и идеи не щат да ми идват Simple Smile
Да се похваля, че поръчах подаръци за двете ми шаферки - карикатури на нас трите в сватбения ден. Мисля, че е нещо, което ще остане и ще им напомня за този ден.

# 411
  • Beyond the stars
А да, и аз дадох списък   Mr. Green Датата ни е деня преди сватбата заради пътуващите от чужбина и други градове. Поне сватбата е от 4 следобед чак. Плюс, че аз съм бременна и повече от чаша вино не ми се полага, та другите да му мислят  Laughing Laughing
Надявам се, че ме познават достатъчно добре, та ще мине приятно и забавно. Аз претенции нямам никакви, даже бях с нагласата, че няма да има изобщо.. щото нали не мога да пия ала бала, ама настояха и така. Като мога да пия - още едно после  Laughing
Миналата година организирахме много готино моминско - морско в стил арабски вечери на плажа .. много приятно се получи   Heart Eyes

# 412
  • София
@Вълшебство, и аз поради същата причина не исках, но и при мен настояха. След кърменето ще има втори дубал. 😁

# 413
  • София
Аз да се похваля, че си имаме място за събитието и съм много щастлива.  Relaxed

betamesh Честито за локацията! Simple Smile) Най-трудното мина. На кое място се спряхте?

Ще е в с. Бресте (общ. Червен Бряг)... мястото се казва "Вила чудна" и съм сууууупер щастлива.
Мисля, че ще стане много красиво градинско парти. Relaxed

Ето и линк: http://chudna.eu

# 414
Бетамеш, супер приятно местенце Simple Smile Радвам се, че сте си го намерили и познали. Усешам, че ще стане чудна сватба.

# 415
  • София
Благодаря ти, Хър. И аз много се кефя.

А относно партито... не е задължително да го имам... ако на някой му се занимава и го направи ще е забавно. За сега момичетата си мълчат... предполагам, че го крият от мен. Grinning Сестра ми нещо се подхилваше онзи ден и правеше някакви намеци, но официална информация нямам. Grinning Grinning

# 416
@betamesh наистина е страхотно мястото. Чак да се чуди човек по тези селца какви прекрасни места са направили хората.
@ Anichka 89 - карикатурите са много интереса идея, със сигурност ще е нещо, което ще остане във времето.

# 417
  • София, България
Здравейте, момичета!

Черпя ви виртуално с бонбони и пиячка Satisfied по случай рожденият ми ден и за отминалият ми имен ден на Цветница:
Скрит текст:

Не съм Ви чела много отдавна, понеже вчера се върнах от ски почивката в чужбина и се изумявам колко много пишете! Стигнала съм до 22 страница и исках да се включа по един,два въпроса.

За CakeBox: Madlinniel , аз честно съм в шок от споделеното. Според мен сме били обслужвани от две различни жени, защото тази, при която бях аз обърна цялото си внимание към нас. Няколко пъти ѝ звъня телефона, но тя картегорично отказа да вдигне, въпреки че ѝ казах, че няма проблем, даже накрая го прибра. Обърна ни адски много внимание, всичко ни обясни. Парчетата бяха адски вкусни и много много сочни. Нито ме е питала за агенции, нито за телефони, за нищо. Само ме помоли след, след като потвръдих поръчката, да ѝ дам в някакъв момент телефон на лицето, което да търсят когато доставят тортата в деня на сватбата.
Тортата ще бъде на 3 етажа, защото е "гола" торта - 70 парчета. Отделно още една торта с 35-40 парчета. По този начин ме ограничиха във всички сладкарници, които бях питала. Максимум 70 парчета за "гола" торта.

Мисълта ми е, че видях няколко потребителки, които леко се уплашиха от КейкБокс след коментара ти и се опитам да изясня, че явно имат някой в екипа им, който е гнил. При мен нямаше изобщо такова отношение.

От друга страна в Didy's Cake се случи точно същото с нас, което на теб с CakeBox - сухи парчета, никакво внимание, максимално претупване, защото на другата маса вече чакаха за следваща дегустация, само до следобяда бяха направили 20 дегустации и ние бяхме поредните преминаващи. Изобщо като цяло ме загубиха още с това, че я чакахме половин час след уговорения час, докато тя седи на другата маса до нас и прави поредната си дегустация и очаквах, че поне ще се извини, но не, седна и директно започна бързо бързо да изговаря каквото си има като на лекция.

Относно месечния цикъл - аз също ще пия най-вероятно Примолут-Нор, защото за момента ми се пада втори ден и при никакви положения няма да си го причиня. Не ме е страх от хормонални изменения, а дори и да има някакви, за два месеца ще се изчистят.

За обувките. И моите са от Мегиас, показвала съм ги. Много са ми удобни... даже поръчах два различни номера и сега имам едни излишни хахах

Скрит текст:

За бижута... поръчах си от Алиекспрес Grinning Колие и гривна, но мисля да не ги слагам за момента. Роклята ми е с плътно деколте и не мисля, че ще стои добре бижу. Обеците са ми сребърни, не много големи.
Скрит текст:

Днес си получих изкуствената коса. Само за 10 дена от Китай! В шок съм No Mouth
Получих и жартиера.

Дочитам.... и ще пиша пак....

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 15:52 от Purple_Peanut

# 418
Фъстъче, честит рожден ден! И честит имен ден със закъснение!
Бъди здрава, щастлива и обичана и си направете една приказна сватба тази година!

http://asset1.cxnmarksandspencer.com/is/image/mands/SD_FD_F44A_0 … 789530_NC_X_EC_0?$PLP_PRODUCT_IMAGE$

# 419
  • София, България
Прочетох...

Хър, благодаря! Simple Smile
За всички ни пожелавам прекрасни сватби! Сигурна съм, че ще бъдат такива.

Моминското парти ще бъде две седмици преди събитието ни, най-вероятно на 9 Юни, защото детенцето на една от най-добрите ми приятелки в Съботата преди сватбата прави 1 годинка и ще има вероятно кръщене. За това го изместихме една седмица преди това, та общо две седмици преди сватбата. Нямам претенции кога и къде ще е. Кумата с приятелките ми ще го организират. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт