Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
От друга страна в Didy's Cake се случи точно същото с нас, което на теб с CakeBox - сухи парчета, никакво внимание, максимално претупване, ...
Хаха при мен пък беше точно обратното. Grinning Явно е до човека. Може просто на онази жена да не съм ѝ била симпатична нещо точно в онзи ден. НО... минало свършено, не ми се задълбава. Simple Smile

# 421
  • София, България
Дааа, абсолютно. Някакви моменти явно или просто сме попаднали на различни хора от персонала. Разбира се, че няма да задълбаваме Relaxed Важното е всички да сме доволни от изборите си. Kissing Face
Честно казано дори не знам дали ще имам време и желание да хапна от тортата. Въпреки любовта ми към сладко, в този ден и за това може да нямаме време Rolling Eyes

betamesh, мястото е приказно! Честито Simple Smile

# 422
Момичета включвам се и аз с туко що взета булченска рокля ... Вълнението е огромно и не мога да си намеря място от радост .. Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes  Поръчах и за шаферките рокли. И почти всичко е вече готово . Останаха само подаръчетата за гостите и официални обувки да си взема които най- вероятно Ще са от мегияс. Наближава момента и вече нямам търпение . А за моминското предполагам момичетата ще измислят нещо ..въпреки, че една позната ми каза , че аз трябва да си го организирам.  На мен ще ми е второ октомври месец да хелоуин ми беше първото Grinning

# 423
Purple, да си жива и здрава! Да имаш прекрасна сватба и мъжът да те слуша! Simple Smile

Иначе за тортите като ви чета, направо съм облекчена, че поръчахме и ми се отметна този ангажимент. Напълно ви разбирам, че вниманието (или липсата на такова) печели или губи клиенти. На нас във варненската "Амбелино" ни обърнаха достатъчно такова, обясниха ни дори, че ако е по-тежка тортата, е хубаво да е на метална стойка (и съответно ние пожелахме такава). Бяха отзивчиви и не ни претупваха - аз това исках. Simple Smile Вчера дадох за опаковане подаръчетата за мъжете. Не че и аз не можех да го свърша, но не ми се занимава да опаковам в целофан 30 и кусур чашки за шотчета. Grinning

monikrisi, честито! Simple Smile

# 424
Честит празник Purple_Peanut  Жива и здрава да си и много щастлива и обичана жена ...Hug

# 425
А вие колко време преди сватбата започнахте да търсите подходяща сладкарница за изработка на тортата? Аз се притеснявам да не се окажат заети, ако изчакаме още малко.

# 426
  • София, България
Благодаря ви, wastedsunset и monikrisi.

Честито за роклята. Relaxed Май май роклята е най-голямото вълнение при булките.

Аз също съм доволна, че отметнах тортата. Честно казано не съм от хората, които обикалят по сто места... В случая минах само през две и избрах едно от двете.
Три месеца и половина преди сватбата я поръчахме. Четох някъде, че е добре около 3-тия месец преди сватбата да се ангажира сладкарят с капарото, пък после вече се уточняват точен брой парчета и доплащането...

# 427
А вие колко време преди сватбата започнахте да търсите подходяща сладкарница за изработка на тортата? Аз се притеснявам да не се окажат заети, ако изчакаме още малко.
Аз лично отправих запитване във фейсбук на две места, от едното не ми отговориха от февруари, а от другото ми казаха, че вече имат ангажимент за нашия ден. Но реално 3 седмици преди сватбата отидохме на място в сладкарница и даже оставихме капаро. Не бива да пропускаме обаче факта, че нашата сватба е в петък и няма толкова сватби тогава. Хър, твоята кога беше?

# 428
  • Beyond the stars

Нашата ще е от заведението, в което е сватбата. По стечение на обстоятелствата правят едни от най-добрите торти в града. Казаха поне месец предварително да изберем вид и модел, защото специално за май имали много работа и ще е по-спокойно за всички, ако знаят предварително.

# 429
Аз моята я поръчах от едно момиче в интернет Петя Кърпачева се казва... лошото при нея беше, че не прави доставки и трябваше да си намеря някой с хладилен бус да я вземе и докара до ресторанта . За щастие намерих , но честно казано малко ми е притеснено така . Надявам се да няма проблем и всичко да е наред. Поръчах я преди 2 седмици, а сватбата е май . Може би малко закъснях . По принцип колкото по рано си запазваме за този толкова важен ден толкова по спокойно ще ни е.

# 430
Фъстъче, честит двоен празник на патерици! Желая ти много здраве, късмет и най-приказната година!

monikrisi, честито за роклята. Като ви чета, направо нямам търпение и аз да хуквам да пробвам Simple Smile

Относно тортите, мисля, че бях споменавала и преди, че съм решила категорично нашата да е от "Маркрит". Не знам доколко са известни в София, но в Бургас правят едни от най-вкусните торти. Точно днес бях на среща с управителя и си избрахме еклерова торта с горски плодове, която ще е на стойка, защото ще е поне 100 парчета. При нас те си доставят и сглобяват самата стойка. А най-доволна съм, че не използват фондан, а някакъв вид италианска паста за украсата, която е приятна за хапване.

# 431
_Peanut честити празници и от мен - само хубави неща да ти се случват Simple Smile
Относно различното отношение на едно и също място - явно е някаква практика и на мен ми се е случвало да попадам на ужасен сървиз на места препоръчани от познати, които са били очаровани. Всичко е до късмет Simple Smile

# 432
  • София
Честито и от мен.  bouquet

Mегияс имат изключително голям проблем с поддържането на наличностите на сайта си, не се сещам да съм искала да поръчам нещо и да е било налично, въпреки че пише, че е. Така че по-добре на място, ако имате възможност.

# 433
Чета ви и си мисля - аз сигурно съм единствената, която не иска да има моминско парти. По-скоро обмислям се съберем цялата ни смесена компания да отпразнуваме годежа. Simple Smile

# 434
Фъстъче и от мен честито и за рожденния и именния ден.Пожелавам ти най-вече здраве,щастие спокойна и безпроблемна сватбена организация.И не на последно място да имаш мечтаната сватба.Колкото до моминското парти и ние с кумата обмисляме да е 1 седмица преди сватбата и за сега още не сме решили какво ще правим точно,но имаме доста време.

Общи условия

Активация на акаунт