Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Фъстъче, честит рожден ден и имен ден! Да си много здрава, обичана, обгрижвана и глезена! Simple Smile
Мони, честито за роклята, чудесно е да си познаеш твоята рокля, която те кара да се чувстваш специална.

Моето моминско парти го измислихме да е на 05.05 /2 седмици преди сватбата/. Ще е във Варна, аз много исках да е там, тъй като много си я обичам Варна и ми липсва. Simple Smile Друго почти не знам. Дадох някои насоки и оставих една приятелка от Варна и кумата ми да измислят всичко. Нямам търпение и за партито и за сватбата вече. Simple Smile
Миналата седмица успях да си намеря и бокал и май приключих с покупките. Снощи ходихме в ресторанта да обсъдим менюто, разположението на масите и разни други подробности и сега ми остана да уведомя агенцията колко маси с колко души на тях ще има, да си разпечатам тейбъл картичките и да ги дам на агенцията, да поръчаме тортата и да купим алкохол. И край, чакаме големия ден. Simple Smile

# 436
Чета ви и си мисля - аз сигурно съм единствената, която не иска да има моминско парти. По-скоро обмислям се съберем цялата ни смесена компания да отпразнуваме годежа. Simple Smile

Не си сама,аз също не искам.За обувките от Мегияс исках да си поръчам от сайта,три модела си поръчах на нито един нямаха моя номер.

# 437
А вие колко време преди сватбата започнахте да търсите подходяща сладкарница за изработка на тортата? Аз се притеснявам да не се окажат заети, ако изчакаме още малко.
Аз лично отправих запитване във фейсбук на две места, от едното не ми отговориха от февруари, а от другото ми казаха, че вече имат ангажимент за нашия ден. Но реално 3 седмици преди сватбата отидохме на място в сладкарница и даже оставихме капаро. Не бива да пропускаме обаче факта, че нашата сватба е в петък и няма толкова сватби тогава. Хър, твоята кога беше?
Нашата е след 4-5 месеца, на 18 Август. Баш, датата, на която има много желаещи за сватби.

# 438
Нашата е след 4-5 месеца, на 18 Август. Баш, датата, на която има много желаещи за сватби.
Имате много време, но пък наистина е много желана дата. Ориентирайте се от по-раничко, че да ви е спокойно после. Wink

Момичета, да ви питам знаете ли къде има хубави сутиени тип бриджитка в голям размер? Пробвах в Триумф, но не ми побра гърдите, а за роклята ми казаха да съм с точно такъв, за да не се вижда. :/

# 439
  • Beyond the stars
А вие колко време преди сватбата започнахте да търсите подходяща сладкарница за изработка на тортата? Аз се притеснявам да не се окажат заети, ако изчакаме още малко.
Аз лично отправих запитване във фейсбук на две места, от едното не ми отговориха от февруари, а от другото ми казаха, че вече имат ангажимент за нашия ден. Но реално 3 седмици преди сватбата отидохме на място в сладкарница и даже оставихме капаро. Не бива да пропускаме обаче факта, че нашата сватба е в петък и няма толкова сватби тогава. Хър, твоята кога беше?

Щото е баш първият след Богородичните пости  Wink Според познати фотографи всяка година си е така, ама се чудехме за нашата дата 26.05 защо няма толкова желаещи. Последният уикенд на май винаги е бил топ, ама явно тая години не ги кефи хората, пък аз нищо против нямам.  Laughing

dchalova големи красоти  Heart Eyes
Ние трябва да инсталираме принтера скоро, та да видим какво ще се получи за етикети и менюта и т.н.  Blush

# 440
Имате много време, но пък наистина е много желана дата. Ориентирайте се от по-раничко, че да ви е спокойно после. Wink

Момичета, да ви питам знаете ли къде има хубави сутиени тип бриджитка в голям размер? Пробвах в Триумф, но не ми побра гърдите, а за роклята ми казаха да съм с точно такъв, за да не се вижда. :/

В H&M има, но не знам дали ще ти харесат Simple Smile

# 441
Здравейте,
Има ли булка от Варна, която да си прави сватбата в SwissBel Димят?

# 442
  • София, България
Много ви благодаря за пожеланията Heart Eyes Kissing Heart

За сутиените големи размери не мога да помогна, но сигурни ли сте, че въпросния тип сутиен ще удържи големи гърди? Може би за това няма големи размери? Thinking
Аз съм с такъв тип сутиен и наистина където гледах, бяха все малки размери.
Роклите ви нямат ли вградени подплънки? Аз всички рокли, които загледах бяха с вградени подплънки....

# 443
Подплънките не са ли за малките бюстове? Голям бюст едва ли биха удържали.

# 444
 За големите има корсети. Според мен те са по-удачни. Но трябва да бъдат в самата рокля, че под нея да сложиш корсет...

# 445
Моята рокля е с твърд корсет, но няма вграден сутиен и затова няма да ми е комфортно да съм без. Бриджитки съм имала и са невероятно удобни, но в последните години гърдите ми станаха още по-големи и е много трудно да намеря такъв тип. Наистина ще видя в H & M и ако и там не открия, просто ще ми се вижда сутиенът изпод роклята, но не е фатално, защото е с дантела и ръкави.

# 446
Здравейте,
Има ли булка от Варна, която да си прави сватбата в SwissBel Димят?

Има Simple Smile

# 447
  • Варна
 Молба към булките от Варна. Къде направихте или ще правите медицинските за брак. Не ни се дават много пари, затова питам.

# 448
Ами ние ще си ги правим на различни места, защото моя годеник е от Пловдив и най-вероятно там ще си направи прегледите. Аз съм от Варна и си мислех, че може да отида просто при личния лекар и той да ме изпрати някъде, но не знам... Иначе остава Окръжна... Те не трябва ли навсякъде да са еднакви цените?

# 449
  • Варна
Ами ние ще си ги правим на различни места, защото моя годеник е от Пловдив и най-вероятно там ще си направи прегледите. Аз съм от Варна и си мислех, че може да отида просто при личния лекар и той да ме изпрати някъде, но не знам... Иначе остава Окръжна... Те не трябва ли навсякъде да са еднакви цените?
Не са еднакви цените. Ако отидеш при личния ще трябва да ходиш за васерман, в тубдиспансера и в психодиспансера и отново при личния и цените са различни. Питах в  център Надежда и Младост - В Надежда 49лв. в Младост около 45. Затова питам за други варианти.

Общи условия

Активация на акаунт