Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
Никакви чаши няма да чупим хахаха не съм била на много сватби, но на тези, на които съм била, не са чупили чаши. Сега, организирайки моята сватба, за пръв път чух за този ритуал. Но както каза някой по-назад, няма как да счупа чаши в ресторанта, където ще лазят деца и ще се разхождат боси момичета. Ако държите на ритуала, може би е идея след гражданския брак отвън да се счупят, но трябва някой да ги измете след това задължително. Simple Smile

Следващия Понеделник ще ходя да ми вземат мерки за корекция на роклята и да си я прибирам вкъщи после. Нямам търпение да я облека отново с обувките!  Обожавам си я! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 09:56 от Purple_Peanut

# 496
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

Е как съм успяла да напиша така Бургас е загадка?! Търсенето ми продължава Simple Smile

Ние сме със Станислав Жеков,чухме много добри отзиви за него,но не знам как е с графика. Ако искаш мога да ти ппатя телефон на лично Simple Smile
И ние сме с него. Аничка, вие направихте ли някакеа среща след като го избрахте. Нашата сватба е началото на септ. И се чудя кога трябва да му се обадим, защото пък после като почне сезона на сватбите ще е зает.
Пробвайте с Веселин Йорданов и dj Наско Simple Smile

# 497
  • София
По темата с чупенето на чашите, до колкото знам свекървата посреща младоженците на входа на ресторанта и там се чупят, а не на дансинга. Поне аз така го знам де. Simple Smile
Иии все пак да се похваля!
Вече си имам чаши, украса за тях в комплект с шапманско и свещи, бижутата също са готови, само ги чакам. 😊😊😊😊
http://prikachi.com/images.php?images/168/9304168p.jpg тази чаша е пробна 😁 по-късно ще снимам и тези за деня.
http://prikachi.com/images.php?images/170/9304170j.jpg
http://prikachi.com/images/169/9304169J.jpg

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 10:48 от Diangelova

# 498
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

Е как съм успяла да напиша така Бургас е загадка?! Търсенето ми продължава Simple Smile

Ние сме със Станислав Жеков,чухме много добри отзиви за него,но не знам как е с графика. Ако искаш мога да ти ппатя телефон на лично Simple Smile
И ние сме с него. Аничка, вие направихте ли някакеа среща след като го избрахте. Нашата сватба е началото на септ. И се чудя кога трябва да му се обадим, защото пък после като почне сезона на сватбите ще е зает.
Пробвайте с Веселин Йорданов и dj Наско Simple Smile

jorinkaa, само веднъж сме се срещали, след това го  помолих да ми прати примерен сценарий, за да мога да подготвя нашия. И аз съм в чуденка кога да му се обадя пак, обаче още не ми е готов сценария, а до 15.09 има още толкова време...Иначе в момента подготвям ориентировъчен списък с песни и като подготвя сценария, мисля да му звънна.

# 499
Христос Воскресе!
Да сте здрави, щастливи и да ви е слънчево и цветно!

Естер, страхотна прическа и цвят! Много си изобретателна. Браво за рамката. Фъстъче, и ти ме хвърляш в оркестъра със сръчността си!

И ние си поръчахме чаши. Но сега покрай прочетеното се усетих за чупенето. Навремето почти на всяка сватба се чупеха не ритуалните, а някакви други, по-прости чаши. Обаче и аз не знам при нас дали ще е удачно това, защото ресторанта е с килим - първо няма да се счупят лесно, второ ще направим мизерия. Та, вероятно и ние ще си спестим тази традиция.
Ето и чашите, които си избрахме:
http://weddingbulgaria.com/image/cache/data/c18zlato36lv-500x560.jpg

# 500
Вълшебство, дано си права. Само ме притеснява, че съм доста педантична на моменти и ми се ще всичко да мине перфектно до най-дребния детайл, пък то гаранция за това няма. А като слушам разни хора как говорят за еди-коя си сватба колко била "тъпа и скучна", се плаша да не говорят така и за моята след време. Grinning

Хър, честито за чашите! Simple Smile

# 501
Уейстед, гледайте на първо място на вас да ви е приятна сватбата. Иначе изказвания най-различни сигурно ще има, основно зад гърба ви. Но на който не му харесва, да си направи по-хубава.
Онзи ден нашите се сетиха как наша обща позната се изказала за тяхната сватба преди много години. Някакво супер пренебрежително изказване, но това са си нейните спомени. Като си е избрала да запомни това, нека е то. Те пък от нейната нищо не помнят, защото не ги е канила Simple Smile))
Та, далеч съм от мисълта, че ще мога да угодя на всички, колкото и да се стараем. Всеки си организира тържествата според вкуса си. Ето, например една племенница на годеника ми даже е скандализирана как можело да си играем и да се харчим за оригинални покани, като можело и по-евтинки. Тя след време като се зажени, ще си го направи както на нея й е угодно.
Аз като се замислих за братовчедите ми, които вече от години са женени, даже и официална  покана не съм получавала от повечето. Просто ми съобщиха датата устно, и толкоз. Даже тогава не съм се и сетила, че е нужно да ми връчат покана. Според баща ми,  най-важното е да се получи веселбата в ресторанта. Естествено и самото подписване. Но всичко останало, дори и да пропуснеш нещо, не е толкова фатално. Склонна съм да се съглася с него.

# 502
Хър, че си права, права си. Даже напълно. Обаче ще ми е много тъпо, ако някой се изцепи, предвид, че откакто планирам сватбата, повече съм мислила за комфорта на гостите си, отколкото за своя. Все пак се надявам на всички да им хареса. Аз мисля да се забавлявам на пълни обороти, все пак ще имам една сватба (или поне така се надявам Grinning ). До голяма степен смятам, че забавляват ли се младоженците, кумовете и семействата им, това повлича всички да се впуснат в купона.

# 503
  • Beyond the stars
Според мен, ако младоженците са весели хора и им е готино.. от там нататък другото не е важно.
В крайна сметка в общия случай хората помнят как са изкарали - в смисъл дали им е било забавно в ресторанта и дали е била хубава храната. Малко са тези, които ще обърнат внимание на детайлите, дето нас толкова ни мъчат - че чаши, че тейбъл картички и украси.
Та аз залагам на първо място на основните две - добър водещ и дж и настроение за ресторанта, добра храна и домашна ракийка  Mr. Green Laughing Ама и при нас са единствено и само приятели, та не мисля че може да има подобни коментари.

# 504
  • София
Нашите чаши за чупене даже бяха подарък от ресторанта. Grinning

# 505
  • София, България
Ей за това държах да намерим готин ДЖ. Всичко мога да си спестя, но гадна музика, тъпи изказвания от ДЖ-я, нескопосано водене и неясна програма, могат да докарат много кофти настроение на гостите и младоженците.

А относно недоволните, наистина се подгответе, че задължително ще има поне един, на който няма да му е харесала сватбата Simple Smile Неизбежно е. И със сигурност ще има поне един, който след това ще го разпространява наляво надясно... просто разни хора всякакви. Rolling Eyes

# 506
Здравейте момичета. И аз да се включа към темата Simple Smile Понеже през Септември ми предстои сватба, бих се радвала да ми предложите някое приказно място, близо до Пловдив за провеждане на сватба, както и място за провеждане на фотосесия.
Остават ми- поканите, видео, DJ, обувки, чанта, було и още някои джунджурии Simple Smile Окрасата ще е в зависимост от място в което ще се проведе сватбата.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 04:23 от AnMary

# 507
  • Beyond the stars
Не знам дали се водят близо до Пловдив ама..
http://www.hotel-yaev.com/
https://www.fabrikazahranaitanci.com/

# 508
  • WonderLand
Момичета, чудя се колко бутониери да направя, ще имам към 100 гости. Как е при вас,

# 509
Момичета, чудя се колко бутониери да направя, ще имам към 100 гости. Как е при вас,
При нас бутониери ще имат само младоженецът, кумът, братята ми, бащите и дядовците. За жените подобни гривни ще носят майките, кумата и бабите. Другите няма да ги кича. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт