Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 478
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
При нас всички ще имат по-обикновени.Само ние с ММ и кумовете от естествени цветя. За родители и т.н нищо по специално.Както и за поканите за всички бяха еднакви само за кумовете е различна.

# 511

Благодаря ти Simple Smile Ще ги разгледам.

# 512
По темата за бутониерите - още не сме стигнали конкретно до тази част, но по-скоро ще имаме за младоженеца, кумувете, родителите, братя и сестри. Говорили сме с флористката да има предвид да направи нещо в темата на сватбата.

# 513
  • София, България
Бутониери ще слагаме само на най-близките - ние, кумовете, родителите и братята ни. Simple Smile

# 514
  • Варна
Преди не се даваха подаръчета на гостите и бутониерите им бяха за спомен. Аз също смятам само на най-близките- родители, братя. За сестра ми и кумата - за ръката.

# 515
Ами ние подаръчета за гостите няма да имаме така че бутониерите ще им свършат работа.Тази събота ще ходим до Асеновград за роклята,костюма,бутониери,кутия,чаши,украса за колата и т.н Та да видим какви бутониери ще си харесаме.Обувки нямам все още,а за събота трябва да имам.Ходихме до Сливен няма нищо,в нашия град също.

# 516
  • Варна
И ние няма да имаме подаръчета за гостите и затова ще дадем по една бутониерка. Това са за жените, а за мъжете същата но без дантелка.
Скрит текст:

# 517
  • Beyond the stars
Тези са едни от малкото варианти на бутониери, които ме радват - извън стандарта и могат да се ползват и след това.
Имам едно дънково цветно цвете от сватба и си го ползвам ефективно  Mr. Green

# 518
О,много са готини нашата сватба ще е тъмно синьо и не знам дали ще има по магазините сватбените такъв цвят бутониери.

# 519
  • Варна
Нашите са  поръчани от Алиекспрес , но тъмносини нямаше.  Имаше светло сини лилави, розови, червени.
Мога да пусна линка, ако ще ви свърши работа.

# 520
И аз още се чудя ,за сега по-скоро клоня към варианта да закичим само кумовете,родителите и брат ми и жена му.

# 521
Здравейте Simple Smile Да ви попитам вие ще имате ли малки шаферчета?
До колкото съм виждала някъде, на ритуала те носят пръстените.

# 522
  • Варна
Здравейте Simple Smile Да ви попитам вие ще имате ли малки шаферчета?
До колкото съм виждала някъде, на ритуала те носят пръстените.

Аз ще имам 3 момиченца на 12 г. Ще хвърлят бонбонки, ще раздават подаръчета и да - ще носят и пръстените, букета.

# 523
Ние ще имаме момиче и момче.Племенницата на ММ е втори клас а братовчед и  5,но са почти на една височина и приличат на връстници.Даже племенницата рокля има вече.

# 524
Аз пък се зачудих как ще разпределя подаръчетата по масите, тъй като имам отделно за мъжете и жените. Иска ми се да бъдат подредени още преди влизането на гостите, а нямам намерение да слагам отделни табелки с имената на гостите, само една обща на масата. Вие измислили ли сте вариант?

Общи условия

Активация на акаунт