Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 466
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Сладкарски цех Гаврош Simple Smile Трима близки човека ми ги похвалиха много, но на нас ни е скъпо. Ценовия клас е като на Co-Co sweet and more май...

Да, това за мен са безпредметно скъпи торти. И на мен ми идва много за една торта да дадем 700лв. Ще ги погледна и тях, благодаря ти много! Simple Smile
А защо не попиташ тук Торти Лияна https://bg-bg.facebook.com/tortiliyana/ дали не могат да ти направят гола торта. Те правят доста по-сложни с фондан и т.н. и ми се струва, че не би било проблем да ти врътнат една гола торта. Блатове и крем - нищо особено не е. Отгоре за украса каквото се сетиш. Цехът е в  гр. Божурище.
Ето и друг цех в ж.к. Надежда - Торти Калина, който също съм пускала в темата: http://tortikalina.eu/wedding-cakes/
Цени и на двата цеха са доста приемливи.
Може да погледнеш и голите торти на Сладкарница Романс, но нямам идея какви са им цените.
Тортите освен голи и с фондан, може да са покрити и с крем, който вид всъщност е най-вкусен. Вариантът с крем обичайно е и с по-поносима цена. Ето такива например:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:28 от AnMary

# 556
Фаталина, поръчала съм си същото украшение от същия магазин, тъй като нямах време да чакам китайците. Ще си го получа тези дни и ще споделя как е на живо Simple Smile

Мерси за препоръките​ за изследванията, момичета.

А утре ще ми пристигне букетът - изкуствен е, тъй като искам да си го пазя за спомен. Ето го по снимки от продавачката.

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 23:31 от Роузи Памуксън

# 557
Фаталина, поръчала съм си същото украшение от същия магазин, тъй като нямах време да чакам китайците. Ще си го получа тези дни и ще споделя как е на живо Simple Smile

Мерси за препоръките​ за изследванията, момичета.

А утре ще ми пристигне букетът - изкуствен е, тъй като искам да си го пазя за спомен. Ето го по снимки от продавачката.

Скрит текст:
Снахата също вече го получи и съм го видяла на живо. Много е нежно и красиво. Дано само да е здраво, че тя е с много гъста и мнооого дълга коса.

# 558
захарното тесто никой не го яде, а и се оказва ,че парчето заради него се вдига с около 1лв./1,50лв.
Почвам да си мисля, че съм някакво извънземно, защото аз обожавам захарното тесто. Grinning

# 559
И аз не понасям захарно тесто. 😂

# 560
  • Beyond the stars
захарното тесто никой не го яде, а и се оказва ,че парчето заради него се вдига с около 1лв./1,50лв.
Почвам да си мисля, че съм някакво извънземно, защото аз обожавам захарното тесто. Grinning

Както установихме с управителката на ресторанта - харесват го само децата и. ..аз Grinning А ето, че и Pipiloteva

# 561
Ако под захарно тесто се има предвид фондан и аз го обожавам. Даже да не кажа, че ми се е случвало да си изям фондана без тортата.

# 562
Ако под захарно тесто се има предвид фондан и аз го обожавам. Даже да не кажа, че ми се е случвало да си изям фондана без тортата.
Същата работа съм. Grinning Даже на една сватба пробутвах тортата на моя мъж в замяна на фондана. Grinning

# 563
  • Beyond the stars
На последния детски рд всички ми подариха официално фондана си ..голям кеф Bowtie Честно - тортата не ме кефи толкова. С мъж ми сме в идеална симбиоза - той не го докосва.

# 564
Да се включа и аз за тортата. Simple Smile
Казвала съм, че ще имаме една малка торта за разрязване, а парчетата за гостите ще са пастички. На сватбата на една приятелка на парчетата пишеше имената на гостите, та с нейно позволение си открадвам тази идея и ние така ще си "надпишем" пастичките.
Прикачвам снимка Simple Smile

Скрит текст:

# 565
  • София
А не се ли притеснявате, че ще объркат имената?  Grinning

# 566
  • Хайделберг, Германия
Много благодаря за всички препоръки на сладкарници, момичета. Вече успях да се свържа с някои места. Relaxed Two Hearts 

И аз обичам фонданче, но явно времената се изменят. За Коледа бяхме купили с моя позната няколко парчета от Сладката къща за да украсим коледните сладки и в приказки изядохме повече от половината....Както каза нейният син...."Фонтатени Зълти Монстъри" ... Imp Laughing

@Sunflower92, това с надписването е много оригинално и голям комплимент към гостите. По такива събития е много специално, когато получиш нещо персонализирано. Получавала съм, подаръче с цитат адресиран към мен на една сватба. Трябва да ви кажа ,че беше супер приятно. Simple Smile
Трябва да организирате много добре всичко, за да няма объркване с имената при сервиза. Но ако гостите не са много ще се получи супер. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 567
Ех, аз да се похваля, че току-що направих списъка с гости и го изпратих на жената от агенцията за тейбъл картичките. Simple Smile Не съм вярвала, че ще се замисля на някои хора с А или Я, например, е името им. Grinning Съветвам ви да внимавате, че да няма някой обиден заради сбъркана буквичка. Simple Smile)

# 568
Какво е това захарно тесто? Може и да съм го яла, ама да не съм знаела, че така се нарича.

Момичета, вие като си избирахте модела на халките, имахте ли възможност да ги премерите?
Влизах вчера в един златарски магазин. Препоръчаха ми да разгледам в сайта на Сара Трейд, че предлагали техните. Само че как да си харесаме нещо само на картинка? Тя може да изглежда добре, ама да се окаже нещо неудобна...
Също да ви питам - за тортите с предварителна уговорка ли ходите да опитвате и да коментирате цени, дизанй итн.?

# 569
Скрит текст:
Какво е това захарно тесто? Може и да съм го яла, ама да не съм знаела, че така се нарича.

Момичета, вие като си избирахте модела на халките, имахте ли възможност да ги премерите?
Влизах вчера в един златарски магазин. Препоръчаха ми да разгледам в сайта на Сара Трейд, че предлагали техните. Само че как да си харесаме нещо само на картинка? Тя може да изглежда добре, ама да се окаже нещо неудобна...
Също да ви питам - за тортите с предварителна уговорка ли ходите да опитвате и да коментирате цени, дизанй итн.?

Хър, ние пробвахме на място и определено модели, които много ми харесваха не стояха никак добре на пръста, особено ако си решила да носиш халката и годежния пръстен на един пръст. А не може ли да пробвате в магазина поне, а после да поръчате от Сара Трейд?

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:28 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт