iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 97

• 80 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
https://www.iherb.com/pr/InstaNatural-Complete-Organic-Black-Cum … l-oz-120-ml/76090
да питам става ли за пиене/вътрешен прием или само за мазане?

От описанието:
Suggested Use
Pour 2-4 drops between your palms and massage onto cleansed skin. Perfect for use on the face, body, hair and nails.
As a dietary supplement for adults, take 1 to 2 teaspoons per day. For first time users, begin with 1/2 tsp and gradually increase.

Серапептазата на Д-р Бест не ми излиза, когато сменя страната, в която се получава с Германия. Каква е причната?!  Нямат договорености или обратното имат такива да не се изпраща?
ПС: Да, така е. Дава, че не е достъпна за вашия регион. Защо, не знам.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 18:11 от kloeto

# 646
Първата ми поръчка от 26,03,2018 пристигна днес 05,04, изключително бързо Simple Smile

ALT0048

# 647
  • София
Скрит текст:
редовно поръчвам по две малки пратки и почти винаги идват заедно, сега едната е дошла, другата я няма, много се притеснявам дали ще пристигне
случвало ли ви се е?
Здравей,
и аз така правя и последния път едната беше в пощата и след два дни известие за митница, за другата пратка.
С документи и плащане от поръчката си я освободих без проблеми срещу 1,50.
Моя съвет питай в пощата и ако трябва звъни в митници, но аз изчаквам и известието си идва.
Здравейте,
искам помощ за една приятелка и нейния 8 месечен сладур с проблеми с червата и леко разстройство, но не е диария.
Лекарката е казала, след изследване, че има гъбички кандида и е предписала ентерол и линекс бебе, положението се е подобрило, но не се е оправил. Имал и спад в имунитета.
Мислехме си за пробиотици и хубаво вит.С?
ПроБ:
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-Probioti … fl-oz-15-ml/63733
https://www.iherb.com/pr/Bioray-Inc-Kids-NDF-Belly-Balance-11-St … -fl-oz-60ml/78368
https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Maxi-Baby-Dophilus-Powder-2-oz-56-g/17487
https://www.iherb.com/pr/Renew-Life-Ultimate-Flora-Baby-Probioti … 2-1-oz-60-g/15652
вит.С
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Alive-Vitamin-C-Powder-120-g/15056 органичен
https://www.iherb.com/pr/ChildLife-Essentials-Liquid-Vitamin-C-N … -oz-118-5-mL/6356

Денис сърдечно благодаря!  bouquet

# 648
  • София
Днес взех едната си пратка от митницата - служителката там е мнооого любезна и ми обясни, че от нова година са приели някакво изменение, в следствие на което пратки от сайтове за хранителни добавки, отиват на митница (без значение от стойността). Относно имейла jalbi@... - имам все още една пратка, която издирвам, попитах да пускам въобще такава жалба, но тя ми каза, че, ако съм подател и приложа необходимите документи, може да се направи нещо, но в моя случай по-добре да пиша директно на iherb, за да изпратят отново пратката или да ми върнат парите.
И за да не ми е съвсем така гол поста - пристигнаха Super Enzymes на Now Foods за мъжа ми, който ги взима от няколко месеца и е доста доволен - преди имаше големи проблеми със стомаха - подуване, тежест и не можеше да яде почти нищо.
Към поръчката мушнах и това:
https://www.iherb.com/pr/Earth-s-Care-Tea-Tree-Oil-Balm-0-12-oz-3-4/76038 - но нямам отзиви, ако някой го е ползвал, ще се радвам да пише.

Здравей и аз си го бях мушнала в една поръчка.
Измазах го, но не мога да кажа страхотно или пък обратното. Просто мехлемче.
Влезна в употреба  Grinning

# 649
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, чудя се дали да пусна една поръчка, която е на стойност 25.82 лв., но с шипинга възлиза на 29.60 лв. (+ лоялти кредит, а без е над 30). Затова ми е притеснено да не би да отиде на митницата, според вас има ли основания да я задържат, тъй като нали само сумата на продуктите се гледа, не и доставката, но срещнах тук споделени сходни ситуации със задържани пратки...

# 650
  • София
Здравейте, чудя се дали да пусна една поръчка, която е на стойност 25.82 лв., но с шипинга възлиза на 29.60 лв. (+ лоялти кредит, а без е над 30). Затова ми е притеснено да не би да отиде на митницата, според вас има ли основания да я задържат, тъй като нали само сумата на продуктите се гледа, не и доставката, но срещнах тук споделени сходни ситуации със задържани пратки...
Сумата: Subtotal + Loyalty Credit, трябва да е до 30.00лв - тогава не се дължи ДДС.
Но, дали ще бъде спряна на митница, е и въпрос на късмет. Дори пратка за 5$ може да отиде на митница, ако идва от страна, извън ЕС.
Дано твоята пратка да пристигне в пощата. Peace

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 651
Всички пратки дойдоха при мен, като последните много бързо.
Сега се двоумя кой точно колаген да поръчам.

Този има намаление и за 30лв с една доставка мога да взема 2 броя https://www.iherb.com/pr/Youtheory-Collagen-120-Tablets/59087
Или този https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-P … -1-oz-200-g/19109
Първия е по-изгоден.
Денис, какво би ме посъветвала bouquet

# 652
  • Добрич
denis., в момента приемам това желязо. Според указанието се взема с храна. Преди приемах малтофер и той така ми е предписан.
Днес четох, че не е добре желязото да се приема заедно с храна, съдържаща калций и магнезий, защото не се усвоява добре. Замислих се, че в реда на относителната активност на металите, преди желязото има доста метали, които могат да го изместят от водните разтвори на неговите соли. В такъв случай не би трябвало да се приема и заедно с други минерали. Преди пиех мултивитамини на Alive с желязо. Тези, които пия сега също са с желязо, но имат и други метали.  Излиза, че между желязото и мултивитамините трябва да има разлика. Нивата на желязото ми са ниски и ми се иска да ги кача по оптимален начин. Млечни и кафе не близвам.

# 653
  • София
Всички пратки дойдоха при мен, като последните много бързо.
Сега се двоумя кой точно колаген да поръчам.

Този има намаление и за 30лв с една доставка мога да взема 2 броя https://www.iherb.com/pr/Youtheory-Collagen-120-Tablets/59087
Или този https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-P … -1-oz-200-g/19109
Първия е по-изгоден.
Денис, какво би ме посъветвала bouquet
И двата са хубави - вземи първия, защото сега е на промоция Peace , а колагена, ако е за кожа, трябва да се приема по-дълго. Няма никакъв проблем да ги редуваш, но започнеш ли опаковка, изпиваш я цялата и след това може да продължиш с друг продукт.
Приема се поне час преди хранене, с вода и през деня пий повече вода.
Отдавна не съм пускала формулата, за изчисляване необходимото кол-во вода за деня / вода, не течности - кафето и чая напр. обезводняват Wink/
На всеки 1 кг.тт се приема по 500мл. вода, или ако си 50кг - 2,5 литра вода на ден.

denis., в момента приемам
Скрит текст:
това желязо. Според указанието се взема с храна. Преди приемах малтофер и той така ми е предписан.
Днес четох, че не е добре желязото да се приема заедно с храна, съдържаща калций и магнезий, защото не се усвоява добре. Замислих се, че в реда на относителната активност на металите, преди желязото има доста метали, които могат да го изместят от водните разтвори на неговите соли. В такъв случай не би трябвало да се приема и заедно с други минерали. Преди пиех мултивитамини на Alive с желязо. Тези, които пия сега също са с желязо, но имат и други метали.  Излиза, че между желязото и мултивитамините трябва да има разлика. Нивата на желязото ми са ниски и ми се иска да ги кача по оптимален начин. Млечни и кафе не близвам.
Желязото, което приемаш е хубава форма и не е малка дозата.
Приема се след хранене -на отделен прием от калция / добавки и храни/.
Дори и да е ниско желязото /от кръвните показатели/ това не означа, че имаш дефицит на желязо. Интерпретацията се прави с други показатели и задължително от хематолог. По-важно е да се разбере каква е причината, ако има дефицит и не на всяка цена трябва да се попълва този дефицит.
Лично аз, избягвам да давам съвети за желязото.

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 07:44 от denis.

# 654
Не е по темата, но Денис имам въприс към теб. Пихме  ябълков пектин и омега 3 за кръвна захар и холестерол, сега ми се иска изследвания да направим. Трябва ли да се спре приемът им за някакво време преди изследването, за да е обективно?
Благодаря

# 655
Денис този колаген съдържа и трите типа 1,2,3 нали не се усвояват добре като се смесят тип 2 с тип 1,3 ? Чудя се дали да го взема в случая.?Youtheory, Collagen Advanced Formula, 290 Tablets

# 656
Денис, отново благодаря!
Изключително стриктна съм при приема на колаген, но ме притеснява това, че сутрин пия първо кафе с малко мляко или сметана.Не мога да го пия чисто.След 30 мин приемам колагена.Млечните с кафето дали пречат на усвояването на колагена?

# 657
Понеже не ми е удобно да питам пак Денис ( достатъчно я тормозя на лични) и се надявам някой друг да ми каже какво да пия за високо кръвно- по наследство е- щитовидната и бъбреците са добре, холестеролът също, баща ми, сестра ми и други роднини са с високо, въпреки че нямат наднормени кг.- при ядосване и стрес вдигам, до 145 на 100, но забелязвам, че редовно пулсът ми е около 90 ( джипито само и само да не ми даде направление ми каза, че до 100 бил нормален пулс, то и да колабирам в кабинета и- ще каже- "я по позитивно гледай и ела след половин година за направление, евентуално.... " )и долната граница на кръвното обикновено ми е висока , на фона на нормална горна граница.Чесновите  добавки , магнезий и маточина или пък инозитол дали ще успокоят нещата? Благодаря ви

# 658
  • София
Не е по темата, но Денис имам въприс към теб. Пихме  ябълков пектин и омега 3 за кръвна захар и холестерол, сега ми се иска изследвания да направим. Трябва ли да се спре приемът им за някакво време преди изследването, за да е обективно?
Благодаря
Не е нужно да се прави почивка преди изследването, според мен, но за по-сигурно попитай лекаря.

Денис този колаген съдържа и трите типа 1,2,3 нали не се усвояват добре като се смесят тип 2 с тип 1,3 ? Чудя се дали да го взема в случая.?Youtheory, Collagen Advanced Formula, 290 Tablets
Да, не се усвояват добре, когато са и трите типа - получава се конкуренция и ако ти трябва тип 2, по-добре да го приемаш отделно.

Ekatеrina
Първо кафе и след 30 мин. колаген е добре, не е проблем, че е с малко мляко. Peace

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 13:38 от denis.

# 659
  • София
Понеже не ми е удобно да питам пак Денис ( достатъчно я тормозя на лични) и се надявам някой друг да ми каже какво да пия за високо кръвно- по наследство е- щитовидната и бъбреците са добре, холестеролът също, баща ми, сестра ми и други роднини са с високо, въпреки че нямат наднормени кг.- при ядосване и стрес вдигам, до 145 на 100, но забелязвам, че редовно пулсът ми е около 90 ( джипито само и само да не ми даде направление ми каза, че до 100 бил нормален пулс, то и да колабирам в кабинета и- ще каже- "я по позитивно гледай и ела след половин година за направление, евентуално.... " )и долната граница на кръвното обикновено ми е висока , на фона на нормална горна граница.Чесновите  добавки , магнезий и маточина или пък инозитол дали ще успокоят нещата? Благодаря ви
Свалих си пулса и кръвното. Преди пулса ми редовно беше над 100, сега е 65. Кръвното ми беше 100 на 150, сега съм го свалил, но не го меря често, долната ми граница е под 90, все още е високо. Пия л-карнитин (през месец правя почивки), чесън, канела, глог, Д3, магнезий, лецитин, омега3, к2 - тези мисля имат някакво отношение към кръвното.

п.п. Ако е от нервите, трябва и за тях да помислиш... Simple Smile Примерно, ашваганда, родиола, жълт кантарион... според нуждите.

Q10 или още по-добре, убиквинол. Взимам от пробните.

ROV5021

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 15:03 от djagi

Общи условия

Активация на акаунт