Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 38 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
За мен перфектен герой ще е нещо средно между тези петимата, Шелдън ми е любимец, Прасънс си заслужава всяко от 4-те си Емита за ролята:

# 91
За мен перфектен герой ще е нещо средно между тези петимата, Шелдън ми е любимец, Прасънс си заслужава всяко от 4-те си Емита за ролята:

Хахаха, Майче, тази снимка дълго време ми стоеше на десктопа Simple Smile  Обичам я Simple Smile

Стела, да, Мазов също Simple Smile Бях го забравила

# 92
От фейсбук страницата на сериала са решили да ни зарадват преди драмата утре Simple Smile

Прекрасна Heart, дано да видим тази широка усмивка и в сериала, не само на снимка Simple Smile

# 93
На мен пък Мазов малко ми наподобява този образ - саркастичен, остроумен, темерутест... Simple Smile
Затова и много го харесвам
И аз съм на това мнение - Мазов ми напомня най-много на Хаус. Плюс това, което си написала, е и изключителен лекар в своята област. И аз затова много харесвам Мазов.

# 94
Можеха  да си изкарат половината от сезона с историите и лафовете на Мазов /стига някой да има акъл да му ги напише/ , а те направиха  от неговата история едно голямо  МАЗАЛО  ooooh!
Все ми се струва ,че ВЕЛИКИЯТ неврохирург , който ще оперира Калин , ще е мама-Мазова .
Феичке , споко Laughing , да се бъзикаш не е лошо  Peace

# 95
Е мама Мазова неврохирург ли е? Astonished Аз мислех, че е като Мазов -съдов.

Честно казано, дори и Марио да нареди на Тони да се покрие, аз не разбирам той толкова ли не може да покаже топки, да влезе и да каже „аз съм виновен”. Как ше оставиш невинен човек да ти опере пешкира, особено брат ти. Той пък брат му къвто е рицар и в затвора ще влезе вместо него. Това е едно от нещата, които не одобрявам у Марио. Спри да забърсваш след малкия брат и го остави един-два пъти да си плати за грешките. Може пък и да му дойде акъла.
А Зорница смятам, че Захариев трябва да я отстрани от работа за известно време. Да си поседи вкъщи, да поизбърше прозорците и да си мисли следващия път дали да уйдисва на глупостите на незрелите си приятели. Persevere

# 96
Да ,бе ! Грешката е моя  Embarassed
Зори , ако я изпратят в къщи да чисти , може и моите прозорци да оправи... newsm78 /като терапия  Grinning/.

# 97
Не сте сложили Стаменова, затова гласувах само за Марио

За какво да я слагам? Тук са печелившите от предходните две анкети Simple Smile
извинявам се, не съм разбрала. Аз нямам много време да чета и като вляза, вие вече сте изхвърчали на следващата тема. 🙄

# 98
Joy

Честно казано, дори и Марио да нареди на Тони да се покрие, аз не разбирам той толкова ли не може да покаже топки, да влезе и да каже „аз съм виновен”. Как ше оставиш невинен човек да ти опере пешкира, особено брат ти. Той пък брат му къвто е рицар и в затвора ще влезе вместо него. Това е едно от нещата, които не одобрявам у Марио. Спри да забърсваш след малкия брат и го остави един-два пъти да си плати за грешките. Може пък и да му дойде акъла.
А Зорница смятам, че Захариев трябва да я отстрани от работа за известно време. Да си поседи вкъщи, да поизбърше прозорците и да си мисли следващия път дали да уйдисва на глупостите на незрелите си приятели. Persevere

Чакай да видим епизода утре, може Тони да ни изненада приятно Wink (Боже мой, и сама не си вярвам, очаквам най-лошото от момчето Sad )

Зори ако я пратят вкъщи, ще вземе да иде в мола да тараши магазините за обувки и отидЕ лекарската заплата Joy

# 99
Хъмбъл, ние тука малко страдаме от логорея, та нормален човек трудно може да ни следва, ама нищо, кой каквото е пропуснал, ще му го споделяме Grinning

Ели, за мен най-добрият развой на събитията ще бъде Захариев да отстрани Зорница за няколко дни, тя да се прибере вкъщи, Тончо да отиде да я потърси да види как е (приятелче е, все пак, загрижен е за нея), да реши да ѝ сподели чувствата си (най-добре далеч от болницата, че нали знаем, там все някой Марио ще се окаже зад ъгъла, тя да го отреже, той да изтича тъжен да се оплаче на Батко и да видим Батко как тайно широко се усмихва от получената информация. После имат пълната свобода да правят каквото си поискат Grinning

Дона, тя на нея заплатата вече ѝ отиде за червените обущета Grinning

# 100
Joy

Чакай да видим епизода утре, може Тони да ни изненада приятно Wink (Боже мой, и сама не си вярвам, очаквам най-лошото от момчето Sad )

Зори ако я пратят вкъщи, ще вземе да иде в мола да тараши магазините за обувки и отидЕ лекарската заплата Joy
Да не вземе като Вяра от скука да им носи кекс на колегите в болницата и да ходи да си прави профилактични изследвания. Joy

# 101
Да не вземе като Вяра от скука да им носи кекс на колегите в болницата и да ходи да си прави профилактични изследвания. Joy

"Но всичко е точно! Защото снощи правих кекс, кекс, кекс, защото снощи правих кекс" Joy

Марио ще яде кекса и лоша дума няма да каже Joy

# 102
Хъмбъл, ние тука малко страдаме от логорея, та нормален човек трудно може да ни следва, ама нищо, кой каквото е пропуснал, ще му го споделяме Grinning

Ели, за мен най-добрият развой на събитията ще бъде Захариев да отстрани Зорница за няколко дни, тя да се прибере вкъщи, Тончо да отиде да я потърси да види как е (приятелче е, все пак, загрижен е за нея), да реши да ѝ сподели чувствата си (най-добре далеч от болницата, че нали знаем, там все някой Марио ще се окаже зад ъгъла, тя да го отреже, той да изтича тъжен да се оплаче на Батко и да видим Батко как тайно широко се усмихва от получената информация. После имат пълната свобода да правят каквото си поискат Grinning

Дона, тя на нея заплатата вече ѝ отиде за червените обущета Grinning

Ако може направо да сподели с Тони, че има тръпка към друг, без да конкретизира и това да бъде споделено на Батко, ще бъде фантастично!

# 103

"Но всичко е точно! Защото снощи правих кекс, кекс, кекс, защото снощи правих кекс" Joy

Марио ще яде кекса и лоша дума няма да каже Joy

Те така и не си изядоха тортичките, изсъхнаха горките - грехота! Joy А той иначе единия вид кекс вече го е ял, сега да опита от другия. Joy

# 104
Joy

Ами ще има нужда да я палпира д-р Ковачев 😉

Общи условия

Активация на акаунт