Откраднат живот - ТЕМА 37 Критична точка... Любовта е очакване

• 37 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Надявам се Калин да се оправи, а Зорница да спре да върши глупости покрай този пишман приятел.
Много мразя такива "приятели", които уж са много загрижени за тебе и си им много мил и са ти много близки и т.н., а реално само те вкарват от проблем в проблем и изобщо не мислят за това на теб какво ще ти струва да ти ходят по гайдата. Тони много злоупотребява с добрината на Зорница и истински се надявам в един момент тя да сложи край на това злоупотребяване.

# 16
  • София
Аз гласувах за Зорница и Марио.

# 17
От фейсбук страницата на сериала са решили да ни зарадват преди драмата утре Simple Smile

# 18
Благодаря за новата тема!  bouquet

Глас за Калин от мен.  Peace

# 19
  • Разпиляна във въображението
И аз гласувах за Галя и Калин.

# 20
От фейсбук страницата на сериала са решили да ни зарадват преди драмата утре Simple Smile

Оле боже, влюбих се. Heart EyesJoy

# 21
Дадох глас за Мазов и Виолета Захариева. И Калин ми е любимец, и Кръстева, ама като се замислих - Мазов и Захариева съм гледала до сега с най-голям интерес.

# 22
На мен Кръстева ми е много добричка. Точно като добричък педиатър е. Така сладко говори с децата Heart

# 23
Fairy, много е мило твоето предложение!
Гласувах, естествено за Зорница и Марио.
Темата е оформена прекрасно, за което благодаря!

# 24

Оле боже, влюбих се. Heart EyesJoy

Толкова е свежа, различна, пълен антипод на всички джуки и скули, и муцунки, че направо не мога да спра да ѝ се радвам.

# 25
Вера, това е една от причините да я харесвам толкова, нищо общо с "красотата", която ни залива. Надявам се да не се обезобрази (няма шанс засега, като гледам)

# 26
Здравейте, киборги !

# 27

Нямам думи да изразя върховното удоволствие от този колаж!!!  В земята!!! Огромна усмивка на лицето ми Simple Smile Благодаря, Вера!

# 28
Трябва много да се мразиш за да си причиниш това.

# 29
  • тук, на мястото си
Благодаря за новата тема!  Flowers Hibiscus

Гласувах за Калин и Кръстева.

Общи условия

Активация на акаунт