Подготовка за малкия човек -2

• 52 106
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Просто в момента е периода на сухата лигавица, отминава с времето. Аз си купих овлажнител за въздух и ни спаси тогава, че беше ужас.
Ние уж имаме влажен въздух, знам ли.  Thinking

# 151
  • София
И моя мърда много, на пет месеца и половина е, но го хващам здраво и така вадя най-бързо и безболезнено за него.

# 152
Почти на финалната права съм с покупките , багажа ми и този на бебо за болницата е готов. Чакам леглото да ми доставят в края на месеца и да го злобят. Днес пак купих това онова.
Уморих се много и ако ми трябва нещо вече ще купуваме в движение. Остана само да направим едно основно почистване и сме готови. Hug

# 153
Аз ползвам същия аспиратор и вече е голяма борба. Той го дърпа, реве, пищи. Вечер след баня сигурно ни мислят, че му теглим един бой за лека нощ, а не че му точим сополите.
Вземете си метеостанция и ще имате представа за влажността в стаята. Аз съм много доволна от нашата. За 20 лв от Технополис.
Взех и овлажнител от Алиекспреса. не е кой нае какво, но се усеща разлика с него и без него. Радвам се, че е безшумен.
Иначе основно почистване прави мъжът ми, докато ние с беб бяхме в родилното.

# 154
И аз се чудя откъде овлажнител. Дали в Лидъл. няма?

# 155
На мен ми предложиха да ми услужат с влагоабсорбатор...а той май ми трябва обратното. hahaha

Аз ползвам същия аспиратор и вече е голяма борба. Той го дърпа, реве, пищи. Вечер след баня сигурно ни мислят, че му теглим един бой за лека нощ, а не че му точим сополите.

Колко често се вадят сополките?

# 156
  • София
Аз сополи вадя през ден примерно. Зависи дали има де.
Метеостанцията е добра покупка, нашата е от Джъмбо.

# 157
Като капнете физ.рр бебето не започва ли да киха? Моята много я гъделичкаше и си изкихваше всичко. Аз много рядко ползвах аспиратор за нос (тегли се с уста, ММ е категорично против тези за праходмукачка) и тя така и не свикна с него, когато е болна и го фокусира измежду капки и сиропи надава боен рев.
Та, решила съм малчунчо да го свикна от малък, общо взето, като процедура, а не че ще дърпам сополи всеки ден.

# 158
Аз аспиратор за нос ползвам само при нужда. Имам на Маример, имам и на Чико, като този на Чико ми допада повече, понеже е с по-мек накрайник.
Преди да издърпам сополките пръскам Стеримар бебе или ФР.
Ама малкия полудява, не дава да му барна носа. Такава борба и рев е, че не е истина. За това само при нужда, иначе не.

Като капна ФР обикновено киха, да. Simple Smile

# 159
Кихането е естествена реакция за изкарване на гадостите. Всяка вечер капя в носа, част от вечерния ритуал е, така смятам да науча и бебето.

# 160

Ама малкия полудява, не дава да му барна носа. Такава борба и рев е, че не е истина. За това само при нужда, иначе не.
Така се получи и при нас. Рев в истерия, бута ме с ръце, рита с крака...не мисля, че го направих като хората. Изкиха едно сополче, но продължава да се чува хъркане като диша...

# 161
  • Стара Загора
Те са си такива драматични, за това прахосмукачката, няколко секунди и спира драмата.

# 162
Вземете си метеостанция и ще имате представа за влажността в стаята. Аз съм много доволна от нашата. За 20 лв от Технополис.
Взех и овлажнител от Алиекспреса. не е кой нае какво, но се усеща разлика с него и без него. Радвам се, че е безшумен.
Иначе основно почистване прави мъжът ми, докато ние с беб бяхме в родилното.
Здравейте, мили мами! 🌼
Наскоро си включих известие да следя темата и ви чета с огромен интерес.
В очакване на първото си детенце съм и доста от нещата са ми направо непознати и реших по-отрано да почна да се интересувам какво ще ми бъде от полза при отглеждането за бебчо, защото майка ми отдавна е гледала бебе и доста неща е позабравила, а и има много появили се удобства от времената, в които дори и нямало памперси и пелените са се прали на ръка 😁☺
Ще се радвам да получавам различни полезни съвети от вас и предварително се извинявам, ако ви се струва, че задавам елементарен въпрос.
PeacockLove, може ли линк към овлажнителя за въздух от Алиекспреса?

# 163
# 164
Казваш че си доволна, а от този продавач ли и още един въпрос тук какво трябва да избера?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт