Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 898
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Yes I am и Bloom във версиите на Заг, трайни ли са?
Нещо не ми върви с улучването на имитации, които са трайни... Поръчах си от момчето, което предложихте тук и той ми е изпратил тестери на тези двата, но не искам поредния нетраен парфюм...
Аз имам Yes, I am и при мен е траен. Приятен и летен аромат.

# 706
  • На изток от Рая
Тестерите успях само да ги помириша Grin
Знам, че трайността е различна при всеки, но аз наистина не попадам на трайни, явно моята кожа е проблемна Grin
Нищо де, аз пак ще си ги взема. Simple Smile
Благодаря ви!

# 707
  • Стара Загора
Yes I am и Bloom във версиите на Заг, трайни ли са?

Имам Bloom на Заг. Определям го като траен, което не мога да кажа например за  Лалето.

# 708
  • Пловдив
Момичета някой пробвал ли е скоро на Баргело и кои дамски имитации са успешни според вас?

# 709
  • Бургас
Доста парфюми на Баргело познавам,но не зная какво харесваш.Според мен поне са им много хубави ароматите и си заслужават доста,пробвай ако ти попаднат-Alien,Burberry Weekend,My burberry,Jean Paul Gaultier Madame,Lancome Hypnose,Lancome tresor midnight rose,Lancome tresor in love,Donna Valentino,Black Opium Yves Saint Laurent,Lancome Miracle,Marc jacobs Daisy,L'Extase Nina Ricci/този беше доста хвален в темата/,Manifesto YSL,Bon Bon Viktor&Rolf.THE ONE ROSE D&G,L'Imperatrice D&G.

# 710
Пробвай и Модерната муза,много хубав и траен аромат.

# 711
Днес разносвам на Parfen 914 Z&V This is her. Ароматът много ми напомня на някой друг, но в момента не мога да се сетя на кой, иначе като аромат е супер. Само че...изфирясва за 3-4 часа.

# 712
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ

Bright Crystal - благодаря за предложението и за съвета ти

# 713
Здравейте!
Може ли мнението ви относно Chanel - Chance eau Tendre, Chance eau Vive, Versace Vanitas и Si Rose Signature на Armani – кои имитации намирате за добри и как ви се струват ароматите.
Взех Chance eau Tendre  във варианта на Zag – много ми хареса, на околните също – заинтригувани са. Смятам, че е прекрасен за лятото. Взех го и от Парфен малко количество – 10 мл, но след като го пръсна и повече не го усещам.
Chance eau Vive ми го пръснаха на блотер от парфюмите L’Actone, които видях за първи път преди две седмици. Взех си от тях Magnetism – хареса ми, освен това е доста траен.
Si Rose Signature – само на блотер и то по препоръка на продавачката в Рефан, тъй като не обичам розата в парфюми. За моя изненада ми хареса.

Предварително ви благодаря и хубава вечер на всички!

# 714
  • София
Аз със оригиналните Шансове се запознах едва наскоро. Оранжевия ми хареса - eau Vive.

# 715
  • Бургас
От Шансовете/оригиналите/ харесвам много Chance eau Tendre и eau Vive. Харесвах и имах и eau fraiche,но вече не ми е такава тръпка,всичко писва в даден момент,аз и затова не спирам да търся нови парфюмни любови.Класическият Шанс ми е отдавна омръзнал,разпознаваем,изтъркан и без пари да ми го дават не бих го носила лично аз.На Нежният Шанс версията на Парфен за мен е доста добре издокарана,но ти вече я познаваш,тази на Зодиак ми бяга доста от оригинала.На eau Vive не съм намерила хубава имитация засега,Si Rose Signature на Armani на Рефан е добър,но на моята кожа той и оригиналния "Си" много си приличат и не мога да нося нито един от тях.

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 19:54 от Bright Crystal

# 716
  • Габрово

doni_donika ,
от мен +1 в полза на  Versace Vanitas...
как ми се струва ...приятен ,лек аромат подходящ за лятото..
харесва ми и във версия на Парфен ,и във версия на Рефан..

# 717
Чии реплики на Булгари омния са добри? В оригинал харесвам Корал, белия(забравих му името), розовия сапфир, другите не познавам, но бих пробвала. Blush

# 718
  • София
Корал и Кристалин / първата, бялата/ има на Рефан и не са лоши. Май и още нещо бяха изкарали.

# 719
Момичета, бихте ли споделили сполучлива имитация на хубав парфюм на Гардени? Оказа се, че в близката парфюмерия предлагат техните парфюми, бих искала да пробвам изпитан от вас аромат?!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт