Бързи здравословни въпроси и отговори – 13

• 63 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas, Bulgaria
Милата ... 😕
Отивай някъде пак да те видят ,  знам ли ..

# 181
Джей, с болки в ухото съм водила децата в УНГ отделението на хирургиите, там винаги има дежурен лекар и никога не са ни отказвали преглед. Единия път беше в 3 през нощта. Опитай.

# 182
Бях два пъти снощи. Поискаха да ме приемат за венозен аб и парацентеза но отказах. И това не е от лиготия, имам си едно наум за там. Два пъти объркват диагнози на детето ми точно там. А мен веднъж ме изгониха когато бях с пневмония щото нищо ми нямало. А и положението ми в момента е леко сложно. Приемам сега аб през устата, утре ще се видя с др. Петров (на него поне му вярвам на 1000%) и ще решим какво ще се прави.

# 183
Съчувствам за болката. Аулин дали няма да обезболи до утре? Но дали е съвместим с АБ...май да. Но не съм сигурна...

# 184
Ще изкараш ли до утре така? Този доктор няма ли телефон, обади се. Празник е, но ако каже същото, защо да се мъчиш до утре. Пробвай, звъни.

# 185
Щом сте пациенти на д-р Петров с децата, звънни му, най-малкото ще ти даде насоки какво да приемаш освен АБ-то до утре.

# 186
Човекът е много отзивчив, от снощи го притесняваме 6 пъти сигурно. Дори снощи той се е обадил на мъжа ми за да каже за капките. Сутринта пак му звъняхме. Според него може и да се е спукало само щом изтича кръв с гной. Каза да спрем отипакса, щото ако се е спукало няма смисъл. Утре сутрин ще го види.
В момента май е повече дискомфорт, ухото е заглъхнало, секретира, бучи, пръщи. Не знам какви са признаците на спукано тъпанче аз. И то зараства ли от самосебе си? Знам само че е изключително неприятно и не съм спала от 22 часа вече ...

# 187
Преди доста години и аз бях със спукано тъпанче. Точно бучене се усеща. Все едно някой ти е сложил рапан на ухото. С физиотерапия се оправиха нещата, но ходих поне три седмици. Някакви електромагнити бяха.

# 188
Здравейте, случката е тривиална, скъсан презерватив. Цикъла ми свърши преди 2 дни. Има ли смисъл от ескапел? Благодаря предварително

# 189
Здравейте, случката е тривиална, скъсан презерватив. Цикъла ми свърши преди 2 дни. Има ли смисъл от ескапел? Благодаря предварително
Щом  цикълът ви е свършил,трябва да пиете ескапеле .Колкото по-бързо е по-добре ,освен ако не желаете бебе .Не се оставяйте на съмненията ,времето тече  Peace

# 190
Добро утро!
На дъщеря ми вчера бяха отекли краката, според нея и пръстите на ръцете. Ако има значение събота и неделя не е ставала от стола, прекара почивните дни чертаейки някакви проекти. Аз смятам, че е от това, и освен изплакване със студена вода и краката на високо, друго не се сетих да и кажа да направи. Казва, че сякаш и тежат краката като ходи. Тя по принцип си е със студени крака и ръце и много тънки капиляри, може и това да има значение, и да задържа течност. Иначе пие достатъчно вода.
Чудех се дали да си купи Хидролес или нещо друго за отводняване, ако и днес са отекли?

# 191
По добре да иде на лекар
Може да са вените, тогава флебодия и подобни ще й помогнат, по схема
Но може да са бъбреци, кръвно и други неща.
При всички случаи да намали солта и да включва поне малко движение.

# 192
Здравейте. Взехме си коте.

Вкарах се във филм дали имам алергия - имам сърбеж на кожата и ми дразни гърлото. Бях болна преди 2-3 дена, така че може и от това да е. Не съм де обривала, не кихам, ама ... ома ли някой алергичен към котета? Страх ме е да не се окажа алергична. Играла съм си с котки, но никога вкъщи.

# 193
  • Близко съм
Здравейте дами, искам да ви попитам доволни ли сте от Бабаков за установяване на поликистоза и насочени хормони? Днес бях при Мерджанов установи поликистоза и каза да изследвам Анти-Мюлеров хормон,но само него, а разбрах, че той върви с Инхибит В.  И затова искам да потърся и ддруго мнение? Спрях се на Бабаков?

# 194
Пак започнаха да ме болят и изтръпват ръцете. Много отдавна, 3-4 години не ми се беше случвало. Като спя ми няма нищо и по някое време през деня отмаляват, или изтръпват, сега пък в момента палците ми са схванати, всеки път различно.... Първият път като ми се случи, невроложката ме боде с някакви лекарства, от които още повече ме боляха, зверски направо. Личният пък ме лекуваше с ксанакс, напълно безполезно... Последният път друг невролог ме прати на ямр да ми видят шийните прешлени, но тогава ми размина и не отидох, та така 3-4 години минаха. Отвратително е...

Общи условия

Активация на акаунт