Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 796
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Аз също предпочитам да не закусвам, но ако съм много гладна закусвам.

Скрит текст:
    Препоръчайте нещо за проблемни венци и може би начална пародонтоза.

# 181
Аз съм решила със или без мъж да си купя фитнес уред. Не мога да взема решение колело, кростренажор (преди съм имала дълго време и ми е някак досаден, писнал ми е) или пътека за която единственото ми притеснене е да не е твърде шумна.  Цената и тишината са в полза на велото, но все пак да чуя и вашето мнение.

Аз също предпочитам да не закусвам, но ако съм много гладна закусвам.

Скрит текст:
    Препоръчайте нещо за проблемни венци и може би начална пародонтоза.

Аз ползвах серията Астера пародонт - паста, вода за уста, обаче една доста концентрирана, а не тази масовата и едно гелче за венци. Тази комбинация ме спаси и сега буквално съм забравила за пробелма, но веднъж за седмично правя тази процедура.

# 182
  • София
Бебок, отвара от смрадлика. Вари се дълго - прочети на опаковката - и после се оставя да изстине. Само жабурене, не се гълта.

# 183
Гери, от изброените аз бих си купила велоергометър.Т.е аз си купих Grinning.Най- щадящ е откъм колене.И си го ползвам редовно по предназначение, че и децата и те.За закачалка също става, но да те предупредя, че после имаш мерак за още и за друго.У нас  в момента освен велото има гири, сглобяеми дъмбели и ластици.Сега съм хърлила око и  на един лост.

# 184
  • На топло
Герганче за пътека трябва много място, най-добре отделна стая.

Зимата и когато е под 0-та,  предпочитам да закусвам, писала съм любимата ми закуска -  овесена каша с бадемово мляко, малини и бадеми (или ябълки, орехи, канела). Около 5 супени лъжици.
Понякога сандвич с шунка, в дните когато предния ден ми е бил с много ниски калории( въгл.) и чувствам
 реален глад сутринта.
Лятото не ми е до закуска, не съм гладна, мятам се направо на спорта 😁

# 185
  • София
Мен велото ми натоварва коленете, а и често седалката ми е неудобна и ми прави проблеми после. Не съм убедена и че велото е по-тихо от пътеката, зависи си от модела. Аз много искам пътека, но нямам място, а и тихите са си доста скъпи.

Но трудно ние да те посъветваме кое от двете, което на теб повече ти допада като натоварване, то трябва да е.

# 186
Е какъв шум да издава велото? Нали сядаш и въртиш. Него ще вземам и това е. И като цена мога да си го позволя и е по компактно и по тихо.

На това съм се спряла.

# 187
  • София
Майка ми има вело, което е много шумно, не може да се гледа и телевизия примерно.

# 188
  • София
Кростренажорът е най-щадящ за коленете. Моят е Кеттлер, но и той скърца. Колко машинно масло е изял през годините ......

# 189
Имала съм и двете - вело и кростренажор, подарих ги след време. Качествените пътеки са скъпи и заемат доста място - не бих инвестирала.
Изобщо в домашни уреди не бих инвестирала - това, което ЗА МЕН е разумно и имам е тежести и постелка. И хубави маратонки за тичане навън.

# 190
Аз при тази дилема взех гребна машина.
Моята е водна, шумът е приятен, но при проучването четох, че магнитните са най-най-безшумните.

# 191
Beeps, проучва въпроса с велото и си беше купила.Да каже по какви параметри го избира.Моят е подарък и е на AB FIT

# 192
Благодаря.  Ние го обсъждахме преди време, каза че е важно маховика ли там както се казва да е повече кг. На този е 6, звучи ми добре. Малко са тези по 7 и 8. Поръчах го, да видим ще мога ли да го взема на няколко вноски.

# 193
Благодаря.  Ние го обсъждахме преди време, каза че е важно маховика ли там както се казва да е повече кг. На този е 6, звучи ми добре. Малко са тези по 7 и 8. Поръчах го, да видим ще мога ли да го взема на няколко вноски.
Хайде успех и дано това да е Твоят начин за физическа активност, която пък да те мотивира и за по- добро хранене.
При мен са свързани храна и тренировки.Когато внимавам с храната имам повече желание за движение, и колкото повече се движа толкова повече имам желание да внимавам с храната и да постигна по- добро здраве и визия.

# 194
  • Козлодуй
След като изкарах Японската диета много рано тази година аз  си върнах свалените килограми и ми се струва че трябва да премина на друга диета сега все търся по другите диети начини за задържане на теглото и единствено намирам описание за задържане на тегло в диетата на Дюкан знам че ще ме оплюете заради нея но това е някакъв изход Simple Smile но едва ли ще тръгна да пиша в тяхната тема защото не съм изкарала тяхната диета само в проект Simple Smile Даже преди малко четох едно момиче търси захранване за след моно затова смятам че отслабването е лесно но после задържането е трудно Simple Smile Смятам че в тази работа само Сиви има успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт