Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 028
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Христос Воскресе!

Да е светло и щастливо в душите ни.

# 616
Честито Воскресение Христово! Бъдете живи, здрави и благословени!

От 2 дни съм излязла от строя: направих уникални козунаци и просто не се стърпях Sad другата седмица ще се напъна да ги изгоря Wink

# 617
  • София, България
Няма да си кривя душата. Пробвах 2бр. резен  козунак с 2 яйца, защото бяхме на гости и си казах, ами вкусно изглежда козунакът. Но за вкъщи нямам, т.е това ми е било единственото, което протече извън очакванията ми. Също така хапнах 3 бр. шоколадови трюфели. Донесоха от Чехия и си казах, че няма да подмина. Останалото беше по план. Салата + агнешко, както и 2 л. вода. Никакъв алкохол. Нито козунакът, нито 3-те бонбона ме накараха да се почувствам гузно. Прекарах си чудесно празника в семейна среда. Надявам се, че вие също сте си прекарали прекрасно. Ние лично току-що се прибрахме и аз нападнах порция спанак с ориз, който бях сготвила.

# 618
  • София
И аз 3 дни ям храни , които не съм докосвала цяла година - козунаци , питки , крем карамел , сладкиши.Кантара ще покаже невиждано число.Днес ще съм само на яйца.

# 619
Добро утро.

Време за отчет.  От 01.04 86,600кг, днес 83,900!  Това със вкарване на закуска, пп оскъдна вечеря и каране на велото. Много, много съм щастлива!

# 620
Браво Герганче! Страхотен резултат!
И аз му отпуснах край тези два дни, ама как иначе като козунаците ми за беля станаха ммммм.... е, хапнах си и нечувано спах като заклана след това Wink
Вчера пропуснах вечерята че много прекалих на обяд, но поне си изпих 3те литра вода.
От днес влизам в ритъм Wink

# 621
  • тук и там
Браво,Герганче!Продължавай все така!

Аз след зареждането вчера съм 84,4 кг.Точно колкото бях преди 14 дни.Cry.(когато и започнах режима)С режима не гладувам,даже съм доволно сита...ама и не отслабвам.Продължавам така или иначе докато получа отговор от Страхил.Да видим дали ще ми резне калориите или ще продължавам да опитвам със досегашните калории.

# 622
Честит Великден на всички!   И аз не подминах козунаци, бисквитки, курабийки, сладолед, десерти... Кантара днес е благосклонен-64.200.След цяла седмица вкусотии+торти, тегло-стабилно. Доволна съм. Имам разни наблюдения и размишления, ама утре от лаптопа, че от тел.ми е трудно...

# 623
Христос воскресе! Желая ви мир, хармония, топлота и благоденствие.

Герганче браво момиче!
Кайсия, неприятно е, но сега поне ще имаш отговора на професионалист, защо така се случва.

Аз започнах да бягам. В събота бягах и ядох за вечеря макарони с морски дарове, на обяд пържени картофи (такива бяха условията), а на сутринта коремът ми беше по-плосък от всякога хахаха

Вчера добре беше, агнешко, салата, яйце, малко козунак.

# 624
Герганче супер. Давай все така!

Аз миналата сряда мислих да напиша -2, което си беше истината по кантар, но си викам >сега ще скокнем до София за празниците, ще обиколим сума роднини , познати, съседи и ще изядем какво ли не ... няма да пиша сега -2 пък после +3 ... снощи се прибираме и аз пак на кантарчето да проверч поразиите , ами -2 са си останали -2 . Но ние не се спряхме да обикаляме пеша из целия град и парка и изобщо .
Тази сутрин мислих да ми е началото на сериозни сутрешни гимнастики и бях поръчала да ми нагласят часовника за 5,30 ... той звънна разбира се, но познайте кой не се мръдна и отспа още един час ? ДА, мързела ще видим как ще го борим.
Защото не може само разходки, то си трябва гимнастики.
Лек ден на всички.

# 625
Благодаря ви! Наистина съм много щастлива. Дано се запази тенденцията със свалянето. Толкова се бях отдалечила от желанието си да падна под 80, че ми се струваше кауза пердута. Сега вече всичко ми е по розово и цветно Simple Smile

Кайсия, много неприятно да тъпчеш на място. Ти още в началото усещаше, че храната ти е доста. Предполагам че ако ти резне порциите ще тръгнат нещата. Няма да се отказваш! 

Амур, чакам те да пишеш размишления Wink

# 626
Честит Великден, момичета!!!
И аз реших да ви покажа снимки - първата от преди година, 13 кг повече, втората - от вчера.
До моята цел остават 9 килограма. Тогава ще съм 74. Знам, че за височината ми ще е подходящо още поне 10 кг над плануваните да сваля, но не искам неразумни цели.
Гери, браво! Огромна мотивация!
Кайсия, постъпи правилно, че се довери на специалист. Сега си в сигурни ръце и няма начин нещата при теб да не потръгнат!
Амур, и аз очаквам с нетърпение наблюденията ти.

Усмихнат ден, момичета:smile:

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 11:22 от bubanka

# 627
е, много по-добре супер и браво.
с упоритост и целенасоченост се постигат желаните резултати. успех нататък demirche

# 628
  • Бургас
Христос Воскресе!
Ние се украсихме за празника. Каката се върна от лагер болна, лежа три дни с висока температура и червено гърло. Вчера се тръшна и малкия. Цяла нощ държа 39, няма сваляне това чудо. До сега не ми се беше случвало чорапи с оцет да не помагат.
Ядох торта единия ден. Така ме разяде, че не можех да спра да ям после. Вчера обядвах любимата ми комбинация от козунак с варени яйца и луканка. Щетите ще отчитам след няколко дни.
Гери, Демирче, браво момичета. Много е хубаво да виждаш резултата.
Кайсия, дано не те демотивира подобен резултат. Вярвам, че ще получиш компетентно мнение защо така.
Само малко дете може да пее с 39. Аз щях да съм умряла вече .... А той ,,шу-шу-шу, моя ти, кака, мама, Марти,, (това е неговата версия на Шушана).

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 13:32 от tanya_79

# 629
  • тук и там
Демирче,браво!Вижда се разликата!Продължавай все така!

Аз обядвах по режима-но наистина ми идва много като количество.Наяждам се със половината ,но после тъпча буквално-защото имам определени грамажи по режим,които спазвам. .Месото не ме затруднява,комбинацията със ориз ми идва в повече .Покрай тези почивни дни,предполагам че ще се забави отговора обаче и аз си  продължавам  както до сега.

Общи условия

Активация на акаунт