Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 046
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!

И аз четох по диагонал, ама да кажа, че само мега готини мацки видях  Sunglasses

Аз продължавам да се мъча с тая хрема. Трета седмица стана. Толкова чаках празниците, а сега  да не мога на 100% да им се зарадвам. Толкова ми тежи всичко, а толкова ми е кофти физически, че не мога да тренирам. Просто нямам сили.

За празниците си знам отсега, че няма как да прекаля с нищо. Козунаците никога не са ме изкушавали. За другото в крайна сметка имам само един стомах Simple Smile

# 571
  • тук и там
На мен Великден ще ми е зареждащ ден.От сега му се каня.Ще гледам да не  прекалявам естествено.Преди зареждането ще си взема мерки-с други думи,и ще се отчитам.Ще стане ясно с какви темпове свалям.Тогава ще ми е ден 14-ти.Очаквам да поотслабва някой грам още до тогава,но ще видим.Интересно е като си записвам теглото всеки ден обаче-защото наблюдавам как първите дни не мърдам,после започва със 100-на грама да мърда,има период нагоре-надолу , и на ден пети-бам,изведнъж още 500-700 гр надолу.Не съм гладна.Преяждат ми се сладки глупости или хляб най-вече,но по-скоро по навик.Чувствам се доста по-енергична,но сънят ми малко се влоши-стана  доста по накъсан.Не се събуждам уморена,но все пак отчитам факта че спя по-малко  от преди.Подобрение на паметта нямам-все съм си така завеяна...Blush

# 572
Тиси, браво бе жена! Това е МНОГО ходене Simple Smile

Днес си свалях някакви нови тренировки, докато ми мине главоболието от настинката и отворих стари снимки и стари файлове с мерки. Значи, аз съм страшна патица Wink
И се обръщам към Гери, не щото е патица, а защото и тя се стреми, към нещо, което е била.

Та, от три години насам, аз искам да се върна в миналото. Да си върна тялото, което имах. Преди тези три години, погледът ми винаги беше отправен в бъдещето - да бъда някой, който никога не съм била, от 106 кила да стана 90-80-70-60 - не знаех какво да очаквам, радвах се на всичко. А после - все в миналото живеех и каквото и да постигах през тези години, то не беше "нищо", "достатъчно", защото не станах 56 килограма.
И сега си гледам едни снимки от февруари 2017 на които съм си яка бухтичка. Днес по-скоро на толумбичка приличам Simple Smile
После си погледнах файла с мерките и гледам, ае стига бе
Август 2016 на 64 кг - подгръдна 81.5, талия - 78, корем през пъпа -97, хашн през най-широкото - 98
Февруари 2018 - кила 69.5 - подгръдна - 76 (януари е била 79), талия - 74, корем през пъпа - 86, ханш - 95

Та... очевидно понякога нито кантара, нито метъра могат да обяснят някои неща = почти 6 кг., нагоре  а на някои места разлика от 10 см (в полза на по-високите кила).

# 573
Добро утро!

Блеки, не си ме питала но да кажа за хремата, ако е много упорита ибупром синус пия и гело митрол,  плюс топличко на носа,  плюс някакви ксилометазолин капки да мога да дишам нощта.

Духче, така е то с мерките. Нали много циркулира една снимка на две мадами, едната примерно 50кг, отпусната, висяща, не изглежда добре и до нея една 60кг със суперското тяло.

Та по този повод днес се събудих в настроение и реших да се измеря. Качих се на канатара, но нямаше уау ефекта.  Реших че няма да се дам защото се чувствам отслабнала и все някъде нещо трябва да го докаже. Joy  Мернах набързо една талия за сравнение с преди седмица и там вече резултата е уау! Много съм доволна. Знам че вероятно съм източила вода, но съм доволна.  

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 10:37 от Анонимен

# 574
Момичета, убедих се за пореден път, че мислите ни са страшно нещо!
Две поредни седмици отслабвах по 1 кг. Истината е, че не одобрявам такова бързо сваляне, може би някои от вас помнят, че не приех за нормално отслабване по 4 кг месечно. Зная, че бързото сваляне, освен, че е нездравословно, е и голям стрес за организма.
Та...подсъзнателно се уплаших и приех, че следващата / т.е. тази, която мина / седмица ще задържа килограмите си. И така се случи - пак съм 83, дори 100-200 грама отгоре. Усещам, че съм задържала и вода, коремчето ми поизпъкнало.Simple Smile Талията ми, която меря през пъпа е с 1 см нагоре, ханшът - същият.
Какво промених?!
- закусвах по-леко, по-рано после огладнявах
- обядвах добре
- имах ангажименти и вечерята не беше по график / т.е. гладувах, а после вечерях късно /
- хапвах повече орехи
Какво не промених?!
- йога всеки ден
- разходки и прибиране пеш от работа / т.е. 50 мин. ходене /
- не ям млечни, тесто, по 50 гр. шоколад 2 пъти седмично, както преди
Сега вече планирам следващата седмица / в четвъртък / да съм 82 кг, с килограм надолу. Да му мисли телцето как ще го постига Innocent
И да не пропусна, момичетата, които видях са сладки, до една!

# 575
demirche, много си права! Силата на мисълта е голямо нещо. Аз се натискам сега да вярвам как ще съм 80 кила през август и ще се вея с един гащеризон, дето си го купих с обич и ми е малък.

Аз се влошавам от вчера насам, ама държа фронта. Мъжът ми вика снощи да хапна нещо друго, да подсиля малко. Взех си пълномаслено сирене, оризовки и домат, хапнах и ми стана добре. После обаче като взех да кашлям ( щото много кашлям ), от напрягането получих позив за повръщане и отиде всичко на кино. Преди да си легна пийнах чаша топло мляко с мед и масло.

Днес сутринта пак така - без шейк. Мляко с мед и масло. Барем помогне, че се измъчих.

# 576
С хербалайфа не ти ли дадоха и витамини, по мое времемодата беше с кутийка мултивитамини и кутийка фибри

Моята сила на мисълта ме мисли за слаба и красива, като се'видя на снимка или случайно в някоя витрина и се сещам как изглеждам    ( точно като Герганчето мола съм)

# 577
  • тук и там
То май все сме така....Едната половина се мислят  все още за слаби ,докато не се видят на някоя снимка или витрина и се окаже друго...Другата половина са си  слаби,но все се виждат дебели..Grin

# 578
То май все сме така....Едната половина се мислят  все още за слаби ,докато не се видят на някоя снимка или витрина и се окаже друго...Другата половина са си  слаби,но все се виждат дебели..Grin

Има и трети вид, кръстоска от двете. А-ха се почувствам готина и фит мацка, влизам в магазина за дънки и настроението отива на 180 градуса, или както казват плеймейтките - на 360 градуса! После качваш снимка във форума/виждаш се с майка си и почват да ти избиват еретичните мисли от главата, че си дебела. Мхм, за себе си говоря Grinning

# 579
  • Козлодуй
Аз нямам самочувствие да пиша защото си направих снимка със самоснимачка отзад - уплаших се от себе си

# 580
  • Бургас
Аз съм от тези, дето се имат за слаби, докато не се видят на снимка. Страховитата гледка в гръб я видях преди няколко седмици. Дори бегла идея нямах, че е толкова страшно.
В голяма драма съм. Тъкмо усетих, че нещата потръгват и ето ти празници. Щерката утре има рожден ден, следователно в къщи ще влезе торта. После с тия козунаци. Да беше един ден, а то .... После всичко отива по дяволите и ще ми трябва поне месец да тръгнат пак нещата. Вие как ще действате по празниците? Нямам план, това ме изнервя.

# 581
Аз лично просто ще пропусна козунаците защото по лесно ми е без, но почна ли веднъж няма да спра. Повече ангнешко, зелена салата и така... Не ме притесняват кой знае колко като че ли.
Най страшни са ми дните около цикъл Scream

Айде да слагам да варя яйца и да ги боядисваме с децата Simple Smile

# 582
Още не съм решила окончателно как ще действам по празниците. Засега си мисля само в неделя да си позволя козунак, не за друго, ами сестра ми ще пече, а аромата на козунак определено дразни сетивата ми. За вторник съм приготвила кефир и както ида съм изкарала празниците, ще пия само кефир, да разтоваря малко. Но истината е, че въпреки 2,5 месеца лишение, никакво брашно, сладко, плодове, резултатът ми се държи на косъм, та и аз не трябва да прекалявам.

# 583
Повече ангнешко, зелена салата и така...
При нас Великден вече мина. Точно така направих. Hug
Никакви сладкиши не съм яла. Глезотията ми беше чаша червено вино с агнешкото.

# 584
Великден мина за католиците. За източноправославните предстои.

За утре аз се приготвям да съм на вода. На Великден ще опитам малко от агнешкото и обещавам да не прекалявам с козунака (надявам се). След 2 месеца пост определено ще ми се наложи да внимавам как въвеждам другите храни.

Светли празници от мен.

Общи условия

Активация на акаунт