След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -238ღღ

• 100 433
  • 441
  •   1
Отговори
# 15
  • По света и в нас.
Привет къз Party
Диме,мерси за темата  newsm51
Маги, Честит празник на патерица!Да си жива и здрава,и много обичана жена! newsm59 bigdance2 Tada

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 14:07 от bibisita

# 16
Здравейте момичета! Красива темичка, нека успешно да се развива с хубави новини! newsm10
И аз досега повече бях в другата тема, но и тук ми харесва. Two Hearts
Благодаря за интересните мнения, новините и новата тема! Joy Joy Joy

# 17
Привет къз Party
Диме,мерси за темата  newsm51
Маги,Честит празник на патерица!Да си жива и здрава,и много обичана жена! newsm59 bigdance2 Tada

Благодаря много!!! love001  smile3525

# 18
Меги, благодаря за интервюто!  Hug

"- Не постоянно, как пишут в газетах, но да, в начале было пару раз, но сейчас, надеюсь, обустроиться на длительный срок. Большое спасибо!"

Ако преводът от турски на руски е точен и доколкото аз съм в час с руския, отговорът е: "Не постоянно, както пише във вестниците, но да, в началото беше няколко пъти (смяната на жилището), но сега, надявам се, да се установя за по-дълъг период."

Ама дали е да се установя или да се установим, не съм много сигурна. А в интервюто на турски Баръш толкова бързо говори, че трудно отделям дума от дума. Не че ако ги "отделя" ще ги разбера, де!  Laughing

# 19
 Hug  Hug  Hug

Меги  Hug, благодаря за интервюто. Довечера ще го прочета по-внимателно, че сега само минавам  ooooh!

"- Не постоянно, как пишут в газетах, но да, в начале было пару раз, но сейчас, надеюсь, обустроиться на длительный срок. Большое спасибо!"

Ако преводът от турски на руски е точен и доколкото аз съм в час с руския, отговорът е: "Не постоянно, както пише във вестниците, но да, в началото беше няколко пъти (смяната на жилището), но сега, надявам се, да се установя за по-дълъг период."

Маичка, руския превод ми звучи малко странно. Ако е верен, става въпрос за "те" - да се установят/успокоят за по-дълъг период. Ако се отнасяше за него, глагола  трябва да бъде "обустроюсь".

# 20
Меги, благодаря ти за интервюто .😉

# 21
Hug  Hug  Hug

Меги  Hug, благодаря за интервюто. Довечера ще го прочета по-внимателно, че сега само минавам  ooooh!

Маичка, руския превод ми звучи малко странно. Ако е верен, става въпрос за "те" - да се установят/успокоят за по-дълъг период. Ако се отнасяше за него, глагола  трябва да бъде "обустроюсь".

Диди, newsm10 . (Просто ми липсваше местоимението и не ми беше съвсем ясно.)

# 22
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Диде, ако имаш възможност ще драснеш ли два реда с превод Rolling Eyes. Лютфен Kissing Heart

# 23
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рускините си измислят, не им се връзвайте, първи превод е верния, гарантирам от турски - oтговаря, че в началото е имало премествания, но от дълго време двамата са на едно място, т.е. не са се местили Peace

Аман вече от интерпретациите им, като че ли живота им зависи от това да доказват някакви неща, каквито не съществуват ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 19:11 от *Виви*

# 24
Хайде , Баръш с най-новия модел суичър от колекцията NB! Blue Heart

# 25
Виви  Hug, аз още снощи казах, че ще си насосат отговорите, както им харесва  Joy  Joy  Joy

Диме  Hug, използвах превода на друга рускиня - Нияр - тя обикновено е максимално точна.

Момичета, ако има неточности, поправяйте  Wink

Скрит текст:
Ж: Б.А. е разработил колекция?
Б: Чакайте малко...ще обясня как стана. В края на краищата аз не съм дизайнер. Не си струва да  говорим толкова уверено за  моя дизайн. Просто Ондер Озтархан знае за моята страст към спорта, той е човек, свързан с тази марка и приятел/брат, когото аз много обичам. Поискахме да направим заедно нещо. Седнахме заедно на масата.....във фирмата, разбира се, има много можещи хора, които се занимават с това и ние работихми заедно с много добър екип. Мислехме за това, какво можем да направим.  Моето участние в тази работа  е историята със звуковата вълна. Сега ще ви разкажа за това.  Избрахме няколко думи и в студиото записаха моя глас, за да може после графиката на звуковата вълна да се отпечата на тениските, да бъде нещо индивидуално. Общо взето направихме нещо такова и останахме доволни от резултата.
Ж:  Какви думи избрхте?
Б:  Ако се вгледате в себе си, има седем определения /това е по смисъл, не е буквален превод/, седем качества на боеца, тези думи  не съм ги намерил аз, те си съществуват, много значими за нас думи, като уважение, чест и много други такива думи. Аз ги озвучих. Да, получи се нещо лично, индивидуално, добре се получи. Знаете, че гласовата вълна е нещо индивидуално, неповторимо като пръстов отпечатък или зеница, затова, когато изобразихме състоянието на гласа се получи много добро звучене.
Ж: Чия беше идеята?
Б: Моя, затова и този хляб ще е мой /т.е. печалбата от тази идея ще е негова/
Ж: Да какви дрехи е предназначена?
Б: Е, NB е марка за спортни дрехи, затова и създадохме спортни дрехи, като тениски, шорти, въобще спортни дрехи.
Ж: Къде купува дрехите си Б.А.- от бутици или от пазара? И придава ли значение на цената?
Б:  Да кажем така - сега нямам възможнос да ходя да пазарувам, но дори и да имах, то предпочитам прости и красиви дрехи, нищо повече.
Ж: Наскоро правихме репортаж с ГО и тя каза " Аз още мога да се маскирам, но при Баръш не се получава"
Б: Възможно е....може и така да е.
Ж:  Казват още, че БА обяснява на ГО какъв стил дрехи иска, тя му ги избира и той това носи.
Б: Е, в края на краищата тя е моята приятелка, но общо взето тя не обича да се меси,  тя избира за себе си и аз - за себе си.
Ж: От нейния репортаж разбрахме, че рисумате добре.
Б: Рисувам, разбира се, но ще е много амбициодно да кажа, че го правя много добре.
Ж:  Може някога да направите изложба?
Б:  Би било добре, ако се получи......нужно е време....ще видим.
Ж:  В какъв стил рисувате? Това е важно...
Б:  Е, това не е нещо, за което мога дълго да говоря или обяснявам, това е просто, както казват, индивидуално и не е това, в което ще стана експерт в бъдеще.
Ж:  Добре,  говореше се, че често сменяте жилищата, ние и г-жа Озой попитахме за това, вие......
Б:  Не е често, не толкова често, както пишат, няколко пъти в началото, но достатъчно дълго вече живеем на едно място. Много благодаря!
Ж:  След вашия филм се загубихте, липсвате ни. Има ли проекти?
Б:  И на мен ми липсва работата, възможно е през лятото да има филм, а някъде през септември може, на 99% е вероятно да има и сериал. В момента няма никакви договорени проекти и идеи по този повод, но на мен много ми липсва и през септември нещо ще има.
Ж: Сега са на мода интернет сериалике.
Б: Добра мода...Диджитал newsm78  също вършат добра работа.  Въобще всички канали са добри / диджитал, тв/ важно е да се прави нещо с добро съдържание и когато вземаш участие в такава работа се смяташ за късметлия.....Надявам се и аз да имам този шанс.
Ж: Последен въпрос - всички се интересуват кока ще дойде и вашия ред  да се  ожените?
Б:  Като му дойде времето, ще разберете. Зваете, че не обичам да говоря на тази тема, затова когато дойде това време.....това не е такава ситуация, която да се скрие....щастието обикновено се  споделя, затова и ще го споделя с вас. Благодаря.

Последна редакция: чт, 22 мар 2018, 23:33 от Didito-ШОКиран Оптимист

# 26
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug
Диди Kissing Heart благодаря за превода Flowers Hibiscus

# 27
Привет, момичета! 😉

Момичета, ако има неточности, поправяйте  Wink

Скрит текст:
Ж: Б.А. е разработил колекция?
Б: Чакайте малко...ще обясня как стана. В края на краищата аз не съм дизайнер. Не си струва да  говорим толкова уверено за  моя дизайн. Просто Ондер Озтархан знае за моята страст към спорта, той е човек, свързан с тази марка и приятел/брат, когото аз много обичам. Поискахме да направим заедно нещо. Седнахме заедно на масата.....във фирмата, разбира се, има много можещи хора, които се занимават с това и ние работихми заедно с много добър екип. Мислехме за това, какво можем да направим.  Моето участние в тази работа  е историята със звуковата вълна. Сега ще ви разкажа за това.  Избрахме няколко думи и в студиото записаха моя глас, за да може после графиката на звуковата вълна да се отпечата на тениските, да бъде нещо индивидуално. Общо взето направихме нещо такова и останахме доволни от резултата.
Ж:  Какви думи избрхте?
Б:  Ако се вгледате в себе си, има седем определения /това е по смисъл, не е буквален превод/, седем качества на боеца, тези думи  не съм ги намерил аз, те си съществуват, много значими за нас думи, като уважение, чест и много други такива думи. Аз ги озвучих. Да, получи се нещо лично, индивидуално, добре се получи. Знаете, че гласовата вълна е нещо индивидуално, неповторимо като пръстов отпечатък или зеница, затова, когато изобразихме състоянието на гласа се получи много добро звучене.
Ж: Чия беше идеята?
Б: Моя, затова и този хляб ще е мой /т.е. печалбата от тази идея ще е негова/
Ж: Да какви дрехи е предназначена?
Б: Е, NB е марка за спортни дрехи, затова и създадохме спортни дрехи, като тениски, шорти, въобще спортни дрехи.
Ж: Къде купува дрехите си Б.А.- от бутици или от пазара? И придава ли значение на цената?
Б:  Да кажем така - сега нямам възможнос да ходя да пазарувам, но дори и да имах, то предпочитам прости и красиви дрехи, нищо повече.
Ж: Наскоро правихме репортаж с ГО и тя каза " Аз още мога да се маскирам, но при Баръш не се получава"
Б: Възможно е....може и така да е.
Ж:  Казват още, че БА обяснява на ГО какъв стил дрехи иска, тя му ги избира и той това носи.
Б: Е, в края на краищата тя е моята приятелка, но общо взето тя не обича да се меси,  тя избира за себе си и аз - за себе си.
Ж: От нейния репортаж разбрахме, че рисумате добре.
Б: Рисувам, разбира се, но ще е много амбициодно да кажа, че го правя много добре.
Ж:  Може някога да направите изложба?
Б:  Би било добре, ако се получи......нужно е време....ще видим.
Ж:  В какъв стил рисувате? Това е важно...
Б:  Е, това не е нещо, за което мога дълго да говоря или обяснявам, това е просто, както казват, индивидуално и не е това, в което ще стана експерт в бъдеще.
Ж:  Добре,  говореше се, че често сменяте жилищата, ние и г-жа Озой попитахме за това, вие......
Б:  Не е често, не толкова често, както пишат, няколко пъти в началото, но достатъчно дълго вече живеем на едно място. Много благодаря!
Ж:  След вашия филм се загубихте, липсвате ни. Има ли проекти?
Б:  И на мен ми липсва работата, възможно е през лятото да има филм, а някъде през септември може, на 99% е вероятно да има и сериал. В момента няма никакви договорени проекти и идеи по този повод, но на мен много ми липсва и през септември нещо ще има.
Ж: Сега са на мода интернет сериалике.
Б: Добра мода...Диджитал newsm78  също вършат добра работа.  Въобще всички канали са добри / диджитал, тв/ важно е да се прави нещо с добро съдържание и когато вземаш участие в такава работа се смяташ за късметлия.....Надявам се и аз да имам този шанс.
Ж: Последен въпрос - всички се интересуват кока ще дойде и вашия ред  да се  ожените?
Б:  Като му дойде времето, ще разберете. Зваете, че не обичам да говоря на тази тема, затова когато дойде това време.....това не е такава ситуация, която да се скрие....щастието обикновено се  споделя, затова и ще го споделя с вас. Благодаря.

Благодаря ти за превода! 🌷

# 28
Здравейте момичета Hug
Благодаря за новата темичка и за превода от Диди. Kissing Heart

Борко се показа, но Елка изостава.. Липсва вече! Какво ще им стане ако бъдат редовни поне в с. мрежи.? Thinking
Сега се сетих дали делото на Елка и бившата и мениджърка е приключило вече? Някой има ли информация?

# 29
Здравейте!!! Hug Hug

Проходят 2 съёмки для New Balance, надеюсь, что снимают рекламу

#new Съёмки с Барышем для NB проходят в Килиосе – небольшой курортный поселок, расположенный на побережье Черного моря в Турции.
https://vk.com/video-96725873_456242316?list=d1d60264d3c63e5ab7
https://vk.com/video-96725873_456242317?list=0698fb89fa57c6599f

Общи условия

Активация на акаунт