Отговори
# 630
Пънче, честито! Радвам се много! Лек и пухкав финал !

# 631
Тези бисери за първи път ги чувам, за преобличане и температура. Води се по детето, както ти каза Пънчето, ако му е студено нослето, значи му е студено. Памперс след хранене съм сменяла, е като се е одрискало, без значение кога. И аз на мнение, че му е още много рано да му почива стомахчето. Те затова ядат на 3 часа, защото поемат много малки количества. Моите изобщо не са им почивали коремчетата, вода не са пили изобщо, само на АМ бяха, еми станаха хора. Аз съм топлолюбиво животно, и съм ги държала така както на мен ми е добре - 25 - 26 градуса.

Кристи, де зачезна, минавай на отчет да не тЪ издирвам  hahaha hahaha hahaha

# 632
Аз те чакам Heart

Ми занимавам се със сто неща и не остава време за нищо. Ай, идвайте към София, а?

# 633
Герда - за пръв път чувам повечето от бисерите...., единствения верен според мен е, че жълтеницата ги успива много. Аз даже будех на 3 часа до края ня първия месец за хранене. Моето е мартенско бебе, на 8-ми март ме изписаха с него, на 10- ти беше първата разходка до Вис Виталис за миниатюрни дрехи, че не бях подготвена за толкова малко човече. Следващите дни постепенно увеличавах времето навън и след около седмица вече изкарвах по-цял ден навън, прибирах се само да се цедя. Т на стаята през зимата държа 18-20 градуса, лятото гледам да не превишава 25 и отварям рано сутрин и после пускам щорите, че нямаме климатик.

И сз съм заинтересувана как се травмира бебето от преобличането, то да не са пехливански борби тия работи?

# 634
Аз те чакам Heart

Ми занимавам се със сто неща и не остава време за нищо. Ай, идвайте към София, а?

И на мен ми се идва, обаче с тия ремаркета посмъртно не мога  Whistling Да порастнат още малко.

# 635
Ми с тях де. Ще ви водя на гора с басейн някъде Simple Smile

# 636
Герда - за пръв път чувам повечето от бисерите...., единствения верен според мен е, че жълтеницата ги успива много. Аз даже будех на 3 часа до края ня първия месец за хранене. Моето е мартенско бебе, на 8-ми март ме изписаха с него, на 10- ти беше първата разходка до Вис Виталис за миниатюрни дрехи, че не бях подготвена за толкова малко човече. Следващите дни постепенно увеличавах времето навън и след около седмица вече изкарвах по-цял ден навън, прибирах се само да се цедя. Т на стаята през зимата държа 18-20 градуса, лятото гледам да не превишава 25 и отварям рано сутрин и после пускам щорите, че нямаме климатик.

И сз съм заинтересувана как се травмира бебето от преобличането, то да не са пехливански борби тия работи?

Има теория, че като му обличаш дрехи през главата, то изживява отново раждането (минаването през родовия канал). Моят не е минал от там, но пак реве като му нахлузвам нещо.

# 637
Мистик - мойто и до ден днешеш се посръдва на някои тениски с по-тясно деколте, ама на повечето новородени деколтетата са от рамо до рамо, та малко ми се струва конспиративно. Не споря де, всеки си избира в какво да вярва.

# 638
И с бодита тип "прегърни ме" , пак ревеше 😁

# 639
И с бодита тип "прегърни ме" , пак ревеше 😁

Именно.
Фокси, аз не изповдвам тази теория, просто я споделям. Тях ги е страх от почти всичко, миличките. Днес реших да му измия ръчичкит на чешмата, че кучето обилно ги облиза и не съобрязих, че струята тече силно. Като го приближих така пищеше, досега не бях чувала точно такъв рев ...

# 640
Мистик, нали имаш кърпички, как го обърна двумесечно да му миеш ръцете.
Моите вода само в коритото виждаха.

# 641
Аз докато можех да ги държа все на чешмата действах и къпане и дупето. Коритата сред втория месец вадих. Стояха като мишки и не мърдаха.  Ама се опитах веднъж в коритото с подвижния душ- беше голяма грешка, уплаши се много малката.

# 642
Баткото, 4-годишен мъж за женене вече - още го къпя в коритото Grinning Обожава да си се плацика там и да прелива от една в друга съдинка, докато аз си взимам душ - прави фонтани, бълбука, изобщо голяма забава.

# 643
И ние бяхме така, допреди да родя. Ама реших, че вече е голям за съвместно къпане на почти 6. Сега се плицика сам в коритото поне 2 пъти седмично в компанията на 2- 3 коли. 

Я кажете по тънките въпроси при бащите ли ги пращате момчетата? Оня ден ме пита как така мъжкото нещо ставало голямо 🙄😂

# 644
Това за травмирането при преобличане направо ме уби. Ами какво, ако повърне 2-3 пъти да си седи подгизнало или ако се оака? Другото въобще няма да го коментирам, то ясно.
Злоядко го е страх от душа Crazy Плацикаме го в бебешката вана и много се кефи.

Общи условия

Активация на акаунт