Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 616
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
А пък Вяра си остана кучка, дори след като излезе от сериала Grinning Може ли да му прати празна картичка?! Прав беше Марио, че е цинично. Неговите опити пък да бъде подкрепа за Тасев бяха трогателни Grinning

# 211
А пък Вяра си остана кучка, дори след като излезе от сериала Grinning Може ли да му прати празна картичка?! Прав беше Марио, че е цинично. Неговите опити пък да бъде подкрепа за Тасев бяха трогателни Grinning
Не беше най-подходящият човек за съвети към друг с разбито сърце. Той не знае какво да прави с неговите чувства и мъки по тая любов, та на Тасев да помага. Че и за капак Зорница и брат му му бяха на главата цяла вечер, да се чуди Марио към тях ли да гледа с тъжен поглед или да говори с Тасев. Grinning Но поне хубаво му каза да я забрави, защото няма смисъл и да си живее живота.

# 212
В следващия епизод на "Полицаите" ще има гост-звезди от "Откраднат живот", но не и обратното.

# 213
  • Разпиляна във въображението
В следващия епизод на "Полицаите" ще има гост-звезди от "Откраднат живот", но не и обратното.

Така по-бива Simple Smile

Да, Ковачев не беше много подходящ за Тасев, но кой ще изслуша тегобите на Марио?

# 214
Картичката на Вяра беше много тъпа идея, да бяха написали поне поздрави от Швейцария или нещо подобно...

Полицаите не съм ги заглеждала много-много, повече за фон звучат, но ще ми е интересно да гледам такава препратка, ще се посмеем малко.

Между другото макар и сега доста кофти неща да се навързаха, сезона ми е доста интересен и не ми е чак толкова депресивен, както когато на епизод умираха по двама-трима. Този път болката е представена по-истински и някакси с чувството, че накрая всичко ще се оправи.

# 215
Мириел, така като гледам, няма да позволи на никого да му помогне и да го изслуша. Просто не виждам с кого би се сближил до такава степен. Ще си страда тихо и самотно.

Проблемът с кърмата на Наталия малко ме подразни. Неприятно, ама ще рече човек, че бебето го чака гладна смърт, айде да не драматизираме чак толкова.

# 216
  • Разпиляна във въображението
Аз се надявам на Калин. Марио ще иска да го разведри като му разкаже за своите неволи Simple Smile

# 217
  • София
И мен много ме изнерви това с кърмата.  Tired

# 218
Проблемът с кърмата беше заради Калин - Наталия се почувства виновна, защото иска да му вдъхне кураж и да покаже, че е силна, а спирането на кърмата означава страх и слабост.

# 219
Ванилия, на мен също ми е много интересен и като цяло не ми създава ужасното чувство за безнадеждност. Примерно сега Калин е с много сериозен проблем, но се подкрепят с Наталия, обичат се, заедно са.

Мириел, да, май само в Калин ни е надеждата. Към момента изобщо не мога да си представя как ще се променят нещата между нещастно влюбените.

# 220
Здравейте,
Следя редовно сериала, но понеже не мога да го гледам през седмицата си пускам епизодите наведнъж, за да наваксам.
Знам, че тук коментирате текущите епизоди, но искам да попитам дали някой знае как се  казва песента, с която завършва епизод 11 и коя банда я изпълнява. Страшно много ми харесва!  Wink

# 221
Здравейте,
Следя редовно сериала, но понеже не мога да го гледам през седмицата си пускам епизодите наведнъж, за да наваксам.
Знам, че тук коментирате текущите епизоди, но искам да попитам дали някой знае как се  казва песента, с която завършва епизод 11 и коя банда я изпълнява. Страшно много ми харесва!  Wink
Това е песента:
https://www.youtube.com/watch?v=XcxEBd3cv7o

# 222
Здравейте,
Това е песента:
https://www.youtube.com/watch?v=XcxEBd3cv7o

Хиляди благодарности, Яница!

# 223
Тази Ваня като нищо не се окаже някоя с психични отклонения. Вчерашното й изпълнение със съобщенията направо ми затвърди мнението, че определено е луда, обаче много добре се прикрива.  Много ме изнерви как пишеше съобщенията, в това време тъкмо Лора показваше снимката от ехографа на бебето на Мазов, който междувременно се беше унесъл да чете съобщенията и не знаеше на кой свят се намира. Репликата на Ваня после "Ще ядем ли ? Отвори ми се вълчи апетит", аууу идеше ми да ударя с нещо екрана. Joy И начина по който гледаше и как го каза това,  толкова самодоволно звучеше, изпитваше някакъв кеф от всичко, защото видя, че на Лора никак не й стана приятно.

# 224
На всички са тинейджърски. Двамата дето се предполага, че са влюбени се гледат като мартенски котараци, третия е без коментар.

Какъв е проблема с чувствата между Зорница и Марио? Или на тези години не е нормално да се изпитва любов? Ами има научна фантастика, комедии, енимал планет... доста алтернативи за тези, на които не им се занимава с любовни трепети на двама възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт