Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 53 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Разпиляна във въображението
И Огнянова разбра, че Марио не я иска за консултация. Сега да не отиде да му иска обяснение и да попадне на мацето?

Ха, почти познах. Ковачев разкрит!

# 676
И Огнянова разбра, че Марио не я иска за консултация. Сега да не отиде да му иска обяснение и да попадне на мацето?

Хаха Мириел, почти позна! Не отиде при Марио, но стана по-добре отколкото трябва. Grin

# 677
Сега много ми се иска Огнянова да скъса визитката просто,ама вероятно все пак ще му я даде. Поне разбра истината.

Кръстева хубаво го каза на Евгения.

# 678
Абе Кръстева се зачуди май да не е сменено това момче?

# 679
Зори, that's my girl!!!!
Браво на нея Simple Smile
За миг си помислих,ч е кръстева пак пие и ми се сви сърцето Sad

# 680
Може ли някой набързо да каже какво стана в кабинета на Зорница, че не чух Sad благодаря 💋

# 681
Може ли някой набързо да каже какво стана в кабинета на Зорница, че не чух Sad благодаря 💋
Каза на пациентката,че май я е виждала с колегата й и тя каза -ъ, той ме отряза нищо не стана. Зорница разбра че дори телефона му няма, защото девойката го поиска от Огнянова.

# 682
Много благодаря!
Затова обичам да чета поне тук или да гледам насаме сериала- то иначе не става /(

# 683
  • София
Момичета пропуснах няколко епизода ......ще ми кажете ли Мазов и Ванчето спали ли са или какво....каква е интригата там? И какво се е случило с Калин? Благодаря ви!!!!

# 684
Сега много ми се иска Огнянова да скъса визитката просто,ама вероятно все пак ще му я даде. Поне разбра истината.

Кръстева хубаво го каза на Евгения.

Дано тоя път поне да забрави колко е добра и да прояви малко егоизъм.  Марио си е за нея, не го давам на друга пък.Grinning Девойката е симпатична, ама дано да не вземе да се задържи и да се пречка.

# 685
Момичета пропуснах няколко епизода ......ще ми кажете ли Мазов и Ванчето спали ли са или какво....каква е интригата там? И какво се е случило с Калин? Благодаря ви!!!!

Калин пострада след като един наркоман го удари с желязо в гръбнака.

Мазов и Ваня не са спали, тя забременя чрез ин витро в Украйна. Тя е куку и цели да раздели Мазови, защото е влюбена в Стефан.

# 686
Яница, няма да се задържи, тя си изпълни функцията. Wink

Калин има нужда от такава компания - като Мазов Grinning

# 687
  • София
Благодаря!!! Значи  тая Ваня просто си плете интригите.

# 688
Тоз бомбайски фенотип го даваха и в Столичаните 😀

# 689
  • Ню Йорк
Тоя епизод тъкмо взе да става интересен и заплетен и пак го разводниха с дебилните излияния на Зорница. Леле какъв инфантил  doh

Общи условия

Активация на акаунт