Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 745
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Ясно! Каузата е загубена. Няма никакъв смисъл да пиша повече. Човек е свободен в 21 век да се осланя на врачки и баячки, но за мен лично това говори за ниска култура.

Днес ходих на запис на тонове, бях забравила колко е неприятно. 😒 Бебето се скъса да ме рита. Дъщеря ми по същия начин се държеше на всеки запис. Лежах закачена по 30-40 минути.

# 121
  • Варна
Ариа, защо е неприятно записа на тонове ? От твоята поза или ? Да знам какво ме чака и мене Grinning

# 122
Хубаво е да се знае, че вярата е в разрез с всякакви суеверия. А някои са направо налудничави и не знаеш как разумен човек ги споменава дори.

И моята беболина не се спира, а до следене на тонове имам още месеци, дано не ме изкорми Joy

# 123
Ясно! Каузата е загубена. Няма никакъв смисъл да пиша повече. Човек е свободен в 21 век да се осланя на врачки и баячки, но за мен лично това говори за ниска култура.

Днес ходих на запис на тонове, бях забравила колко е неприятно. 😒 Бебето се скъса да ме рита. Дъщеря ми по същия начин се държеше на всеки запис. Лежах закачена по 30-40 минути.

Не мисля ,чее говори за ниска култура, просто има хора който вярват и който не ... Няма смисъл да задълбочаваме темата с тези неща важнотото е с нас и бебчовците всичко да е на ред пък на тези тези неща майната му Hug всеки сам преценя в какво да вярва Simple Smile

# 124
Ами лежиш в една и съща поза, и то минимум 20 минути. Може и седнала де, или настрани. Не помръдваш общо взето, за да не се разместят коланите. При мен наистина много започват да буйстват бебетата при запис. Може би ще сподели и някоя друга мама дали е имало подобно нещо.

# 125
Ами лежиш в една и съща поза, и то минимум 20 минути. Може и седнала де, или настрани. Не помръдваш общо взето, за да не се разместят коланите. При мен наистина много започват да буйстват бебетата при запис. Може би ще сподели и някоя друга мама дали е имало подобно нещо.
Да, при мен също е така. Дори губи връзка и акушерката трябва да настройва пак апарата. Laughing

# 126
Всъщност кога започват да се следят редвоно тоновете? В 9ти месец или по-рано?

# 127
Ох, това сигурно вече е влязло в темата за бисерите, отивам да чета Sweat Smile

Това със записа на тоновете в деветия месец ли се започваше, че имам спомен от четеното тук в темата, ама може и да греша...

П.П. Писали сме едновременно за тоновете с Айси Smiley

# 128
Всъщност кога започват да се следят редвоно тоновете? В 9ти месец или по-рано?
От писаното тук, във форума, разбирам, че всеки лекар сам преценява.
Аз ходя от 29 г.с. през седмица (случвало се и на две седмици, погледнах в органайзера ми), от 36 г.с. всяка седмица.
За да не ми е скучно и да не гледам 20 - 30 мин в една точка, чета книга.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 14:04 от Coelum

# 129
Явно от седмия месец през седмица и после все по-често с времето. Мерси!

# 130
Хубаво е в 8 мия месец през седмица, а в 9 ти всяка седмица. Ако се преносва започва запис всеки ден. 😒

# 131
Хм.... АГ-то ми не каза нищо по тази тема при последното ми ходене, дали е забравил? Thinking Аз сега ще започвам осмия, може би е било рано тогава.

# 132
  • Варна
Имам време значи.
Ох аз сега отивам на една процедура на лице дето не трябва да мърдам цял един час по гръб Grinning Хахаах ще се подготвям като за запис на тонове !

# 133
На мен пк записите ми харесваха ❤
Да чувам как му тупти сърчицето Simple Smile

Пс: това за кръвта просто ме остави без думи. Науката пасти да яде !!!

# 134
Арабескче, ако и другия път не каже нищо, го подсети. Предполагам, че ще те преглежда два пъти този месец, поне мен два пъти ме преглеждат в 8 ми месец. Следващия месец вече ще си вися всяка седмица в болницата. 😒

Общи условия

Активация на акаунт