Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Имам време значи.
Ох аз сега отивам на една процедура на лице дето не трябва да мърдам цял един час по гръб Grinning Хахаах ще се подготвям като за запис на тонове !
Малеее, аз ако не мърдам час по гръб, после едва ли ще мога да стана Joy Успех! Аз имам подарък за рождения ми дрн ваучер за масаж за бременни. Ама най-рано някога си през май месец имало свободни часове. Може и да се размина накрая, макар че бих посетила с кеф.

# 136
  • София
Хаха, преди обожавах масажи, сега нещо хормонално съм се чалнала - ако някой ме пипне, сигурно ще му избия зъб, толкова не мога да понасям в момента. На фризьор ходих, едвам се сдържах да не си тръгна посредата на процедурата, защото мразя и косата да ми пипат очевидно Grinning не знам на какво се дължи, явно верно бременните изтрещяваме Grinning

# 137
Откачено е малко, да. Аз дето не ям сладко, сега по два шоколада, че един не стига. Започнах и да се лакирам Blush Голямо кокетство ме е треснало Joy

# 138
Ари, да, два пъти ще ходя април. Едното посещение е точно първите дни и ще го питам направо дали трябва да се прави сега.

За откачането: През живота си не съм яла ябълки, ненавиждах ги. Сега не минава ден без да ям поне по една Sweat Smile

# 139
На мен пък бананите не ми бяха от любимите плодове и рядко ядях, сега, почти всеки ден по 1-2 хапвам с удоволствие.

# 140
Аз пък умирам за зеленийки! Във всичко слагам зелен чесън, зелен лук, листа на глухарче Smile, спанак, зелени салатки. Преди обожавах макаронени изделия, ама сега бих заменила едни спагети със салата от праз примерно Flushed

П.п. Добре, че не ми вървят киселини все още!

# 141
  • София
Пак аз. Моля да ми помогнете в разчитането на изследванията, тъй като АГ-ми е в отпуск, чак до идната седмица... Показателите от графа биохимия ги пуснах на собствена глава, защото в Шейново ми казаха да ги следя, поради риска от развиване на високо кръвно налягане и прееклампсия. Притеснява ме факта, че почти всички показатели са на долната граница, само левкоцитите ми са до небето, макар и да са такива от самото начало на бременността. ЦРП-то предполагам, че е нормално да е леко завишено, особено при положение, че ме "драска" гърлото.

# 142
  • София
Завишените левкоцити = инфекция. При мен се бяха вдигнали от такова"драскане на гърлото" но до 11 някъде, после си паднаха. За 16 вече ми се струва доста височко. Пускала ли си други изследвания- микробиология и тн?

# 143
  • София
Секрет ми взимаха в началото на месеца - беше чист, дори и гъбички нямах.

# 144
  • София
Не знам какво да те посъвтевам,освен да повториш изследването, може пак да е чисто, но са 20 дни може и да са се променили нещата. Иначе, може и от настинка да е, ама според мен можеш да идеш на друг АГ, аз лично с левкоцити 16 бих го направила, малко множко ми се виждат.

# 145
  • Някъде там
Феичка според мен изследванията са ти добре! За инфекция говори и ЦРП, а то си е в норма, а левкоцитите е напълно нормално да са завишени при бременност! Ако се притесняваш консултирай се с твоето АГ
На мем един единствен път са ми правили запис на тоновете и то беше в предния ден, когато трябваше да ме приемат за секциото!

# 146
АнМари, ползвах някаква шина предния път за сън, но не ме облегчи много.
Ето статия по въпроса, но най-добре ще помогне невролог:
http://m.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3771

# 147
За високи левкоцити пусни Суе и стелилна урина, и мб вл. секрет.

Много ли  ми е кр. захар 5,63 на гладно?

# 148
  • София
АнМари, ползвах някаква шина предния път за сън, но не ме облегчи много.
Ето статия по въпроса, но най-добре ще помогне невролог:
http://m.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=3771
При мен е временно явление. Затова аптекарката ми предложи да използвам ластичен бинт по време на сън.
По време на бременността постоянно носех лента на ръката. Претоварвах се пред компа. Даже си бях направила и мазол на китката, който мина за няколко години. Но все още имам малък белег на мястото.

# 149
При мен левкоцитите бяха завишени (не много, но бяха над горна граница) от 3 -я месец до 9-я. Правих CRP, микробиология, всичко беше ОК. Според АГ-то е от бременността.

Общи условия

Активация на акаунт