Хайде на театър 4

• 101 968
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
От началото на септември започнах да водя борба за билети за "Чамкория", тъй като исках да направя подарък на много близък човек за РД...Септември, октомври-следене, дебнене , звънене....нищо...От 25.11 започнах пак да се обаждам...Все ми казваха -вероятно утре, пак се обадете...и на 30.11 ги пуснаха към 14.30 ...Идвайте ми викат....Е, аз да не съм отсреща  Laughing....Но учудващо вечерта кум 18.30 ч. имаше...Може би ,защото представлението ще е в зала "Азарян" в НДК и местата да са повече....

# 556
# 557
Ние взехме билети за "Любовникът" с Радина Кърджилова и Деян Донков. Представлението ще е на 20 януари в Народния. Ще споделя мнение Simple Smile

# 558
Има две дати за Вишнева градина в Народния, който се интересува да побърза. Аз отдавна го чакам Grinning

# 559
"Вечеря с приятели" някой гледал ли е с Асен Блатечки? В понеделник ше ходя да го гледам

# 560
"Вечеря с приятели" някой гледал ли е с Асен Блатечки? В понеделник ше ходя да го гледам
Да, не беше лошо.

# 561
Има две дати за Вишнева градина в Народния, който се интересува да побърза. Аз отдавна го чакам Grinning

Гледала съм го преди години и много ми хареса.
Аз следващата седмица съм на "Килър Джо" в МГТ "Зад канала", чакам с нетърпение Simple Smile

# 562
Благодаря, купих билети.

# 563
  • София
.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 18:52 от Reny31

# 564
Вчера ходих на новата постановка на Теди Москов в Малък градски театър зад канала - „Аз обичам, ти обичаш, тя обича”. В един момент забравих, че мъжът ми е у нас сам с бебето, което не яде вече от шишета (може би щото се отървах от бибероните) Joy Препоръчвам! Жалко, че не бях с мъжа ми. И той щеше да го оцени.

# 565
  • София
Бяхме с детето на Опит за летене в Народния театър - прекрасна постановка, бях забравила колко харесвам Йордан Радичков, а актоьрите (всички до един) играят толкова добре! На нея много й хареса - почти на 12 е, ако някой се чуди за децата си.

# 566
  • София
Последно гледах " Семеен съвет" в 199. Хареса ми много идеята на представлението, като цяло ми хареса и реализацита, имаше няколко абсолютно излишни момента за мен обаче. За първи път гледам Георги Спасов - уникален актьор- само заради него си заслужава да отиде човек.

# 567
  • София
Бяхме с детето на Опит за летене в Народния театър - прекрасна постановка, бях забравила колко харесвам Йордан Радичков, а актоьрите (всички до един) играят толкова добре! На нея много й хареса - почти на 12 е, ако някой се чуди за децата си.

Аз на 31ви януари съм на "Опит за летене". Само добри отзиви чувам, което е супер Simple Smile

# 568
Да, не беше лошо.
Много слаба игра, кофти текст.
Не ми се гледаше такова нещо в момента.
Честно казано, разочаровах се.

# 569
Да, не беше лошо.
Много слаба игра, кофти текст.
Не ми се гледаше такова нещо в момента.
Честно казано, разочаровах се.
Аз бях на премиера и играта беше доста прилична. Текстът ми беше познат от преди и знаех какво ще гледам. Съжалявам, че си се разочаровала.

Общи условия

Активация на акаунт