Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва, ако лице, което получава обезщетения за безработица, започне сезонна работа през лятото?
Колко месеца трябва да имам осигуровки, за да получавам обезщетения за безработица?
Какви са новите правила за получаване на обезщетение за безработица през последните месеци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва, ако лице, което получава обезщетения за безработица, започне сезонна работа през лятото?
-
Колко месеца трябва да имам осигуровки, за да получавам обезщетения за безработица?
-
Какви са новите правила за получаване на обезщетение за безработица през последните месеци?
-
Мога ли да се върна на борсата и да получа същите помощи, ако бъда уволнен дисциплинарно?
-
Какво е основанието за прекратяване на трудов договор при напускане по взаимно съгласие?
Ама някой път се падат свестни служители. На мен, например, служителя не само ми отдели два часа, да ми обяснява как се попълват образец 1 и протокола към него, но и ми изчисли и сумите за осигуровки, нанесе ми ги по формулярите и ме посъветва да ги подам през интернет с ПИК, да не бързам, тъй-като винаги може да има нова промяна в обстоятелствата (например да започна работа), както и кога и колко да ходя при счетоводител също ме посъветва. Евала му казах на този господин!
Мисля, че се водеше старши експерт.