Покажете ми мъжа на мечтите си!

• 21 352
  • 431
  •   1
Отговори
# 135
Сънла, а ако те почерпя с това http://i11.photobucket.com/albums/a172/comegetsome_rocks/gerard_butler08.jpg ще се споразумеем ли някак си  Thinking

# 136
Ще ми се с него да изпушим по цигара  Simple Smile

....хмм...този ако не се лъжа е Гладиатора с Красив ум Thinking ......изпуши с него цигарата си, разрешавам ти Mr. Green, но за друго да не си и помислиш Naughty

# 137
Шони това е вокала на Металика.

....хмм...този ако не се лъжа е Гладиатора с Красив ум Thinking ......изпуши с него цигарата си, разрешавам ти Mr. Green, но за друго да не си и помислиш Naughty

# 138
Сънла, а ако те почерпя с това http://i11.photobucket.com/albums/a172/comegetsome_rocks/gerard_butler08.jpg ще се споразумеем ли някак си  Thinking

На това предложение не мога да откажа Joy  Peace

# 139

Шони, сакън-замълчи!
Това е Джеймс Хетфийлд от Металика Twisted Evil

# 140
Шони това е вокала на Металика.

Embarassed е , сори-на тази снимка ми прилича на моя Ръселчо Party

# 141
  • Варна

Този направо ми спря дъха!

Иначе ето ги мойте любимци:

Рикито е само мой!!! Heart Eyes

# 142
Чоколина, ми ти насита нямаш бре, жена Mr. Green нищо не оставяш за другите Wink

# 143
  • София
Нимфетке, защо не пуснеш Сашко за едно кръгче?

# 144
  • Варна
Чоколина, ми ти насита нямаш бре, жена Mr. Green нищо не оставяш за другите Wink

Благородно позволявам да се гледа, но да се пипа  Naughty!

Остави, че се сетих за още един любимец (в младите му години, естествено!):

# 145
Забравих да покажа и другата ми голяма любов  Heart Eyes Мъж ми още ме бъзика с този пич  Embarassed

Ееей , до последно таях надежда че е само за мен ама не  ooooh!

# 146
Аз казах, че по футболистчета си падам и е на, още тримца от любимците ми  Sunglasses

# 147
  • София
Докат напиша и му забравих името  Crazy Играеше в Лице на заем с един дето играеше в Брилянтин ooooh! Май тази ве1ер съм на 6

# 148
Докат напиша и му забравих името  Crazy Играеше в Лице на заем с един дето играеше в Брилянтин ooooh! Май тази ве1ер съм на 6

Да не е този момък  Wink

# 149
аз съм луда по Брус Уилис txtloves Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт