Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
То не минаха ли вече три месеца. Нали на всеки три месеца щеше да има допълнителна информация за пустото наследство.

И аз така чух, ад Пеперлиева каза точно на Милица, че даже и само тя да остане , НЕ получава дела на другите , а САМО нейният .

Не знам, ама ние от форума ако се спретнем ще направим къде къде по добър сериал, толкова недомислици, че вече ми идва в повече да го гледам . Последната седмица ми беше само за фон филма  ooooh!

# 76
Спокоен, ненапрягащ филм. По малко трябва да се задълбочаваме, и повече да му се радваме, все пак и нашите правят нещо да ни забавляват. Макар с кусури, всеки има право на глас, аз нещо ако не ми харесва не си губя времето с него изобщо.

# 77
Аз го разбирам, че не може да разчита на парите на другите, докато не изтече целия период. След това би трябвало да ги получи тя. Ако никой от Дочеви не успее да издържи, тогава сдружението ги получава.

# 78
  • София
Смисълът на завещанието е да се разпоредиш с активите си по различен от определения по закон начин.

# 79
  • Варна
Смисълът на завещанието е да се разпоредиш с активите си по различен от определения по закон начин.
Но според нашето право, законовите разпоредби са над личните.

# 80
  • Варна/Филаделфия
Това е ясно, но пак не стават ясни условията.

# 81
  • София
По-простичко - в закон е посочено кой и с каква част има право да те наследи. Ако искаш нещо по-различно, си правиш завещание, където посочваш твоето желание за онаследяване. Тази процедура също е регламентирана законово.

Това е ясно, но пак не стават ясни условията.
за това няма спор.

# 82
  • Варна
По-простичко - в закон е посочено кой и с каква част има право да те наследи. Ако искаш нещо по-различно, си правиш завещание, където посочваш твоето желание за онаследяване. Тази процедура също е регламентирана законово.

Не е така. Нямаш право да обезнаследиш наследниците си по закон, колкото и да ти се иска.

# 83
  • Варна/Филаделфия
Вие пък само можете да се парфюмирате.. и да миришете на парфюми! Това е село!  Joy

# 84
  • България
Децата актьори са ми много симпатични, но какви роли.
Много невъзпитани, а сякаш заемат все повече място в сериала.
Дано и те да се променят, че така много дразнят. За втори път го пиша, обаче поведението им е ужасно  Confused.

# 85
Венета колко време прекара в болницата, какво са изследвали, кръв не са ли пускали, че не можаха да хванат заболяването, а трябваше тя сама из интернет да чете и да настоява за ново изследване...

# 86
Пак търсите  логика и мисъл в сценаристите Imp Малко ли беше  природата - сняг , коне , голи дървета ....
Нали ни "препоръчаха"  като не ни харесва , да не гледаме .
Аз пък бих препоръчала  който не го кефят нашите изказвания и претенции , да не ги чете Hands Thumbsup
Искам хубави български филми , които не служат само  за фон ,  докато домакинстваш нещо .

# 87
Нямаше ли някакво условие да са спали в къщата, защото доколкото помня още в началото Милица като искаше да се мести в хотела, някаква декларация нещо подписваха. Или аз нещо съм недоразбрала.,,,:blush:

# 88
# 89
  • Бургас
Гледайки промото за следващата серия...Баба ви Златка много иновативни психотерапевтични подходи има за лечение на хазартна зависимост..Ох, тоя Васил Laughing

Общи условия

Активация на акаунт