Скъпи наследници - Тема 5... Семейството е всичко

• 84 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Отвратително поведение на Злодеида, докато гледаше на монитора как мутрите изхвърлиха пребития Васил на снега. То бива, бива ама чак пък толкова злоба не бива. И то към роднина.  ooooh!

# 91
Какъв студ? Изгориха 10 кубика дърва да топлят двора, барем кокошки да имаше да се греят.  Това някой гений на техническата мисъл ще да го е измислил.

И аз това се питам,за какво се пали тази камина на двора?В стаите кучешки студ, а те топлят снега на двора. Ами  май е като излизат и влизат ,да им е топло.Пълна глупост,но там какво ли толкова е изпипано.От скука,само да не гледам индийски и турски сериали се прехвърлих на този /става до някъде,но ...доста е слаб. По цял ден пият,никой не работи еле пък докторката. На нея кой и плаща.
А децата ? Кой болен мозък им сложи в устата тези реплики. Малката сякаш е завършила българска филология най- малко,даже и    Оксфорд . Нищо детско няма в държанието и, а и кое дете така свободно говори за своята смърт/за момчето става дума/.
Ако сериалът сега се снимаше и някой четеше темите ,които феновете коментират,какво харесват и къде се издънват сценаристите,но може и да се променят нещата,но е твърде късно. Нищо не може да се промени,остава ми понякога да гледам,но с удоволствие ще чета вашите коментари.
Те са ми по интересни от "Скъпите наследници". Може пък и да ме заинтригувате да следя епизодите. /Ани въпреки всичко ми е любимка,Венета също/.

# 92
Отново празна серия. Пак нищо не се случи. Вече очаквам интересните серии да са само в понеделник и петък.
А тези деца ми писна да ги гледам вече. Поне ролите да им бяха, като на истински деца. Между другото ми стана смешно, когато Марин се развика на Рая, защото се беше притеснил, а Катя чак пък му направи забележка да не й вика. Съвременен сериал. Веднага се сетих за старите български сериали, където децата в такива ситуации отнасяха по няколко шамара зад врата Joy

# 93
  • София
София Бобчева е получила Икар днес.

# 94

За коя роля? Open Mouth

# 95
  • Враца
"Наградата за поддържаща женска роля, отиде при София Бобчева, за две нейни роли в Народния театър."

# 96
  • София

За коя роля? Open Mouth
" Танцът Делхи" и другото го забрави  как беше точно.

# 97
Този епизод взе ,че ми хареса Hands Thumbsup
Конкурсът "мис мацка" беше забавен и имаше няколко свежи лафа Yum

# 98
Бабките много сладки! Харесвам най-много онази с баницата.

# 99
  • София
Поредния пълнеж.
Твърде много епизоди, от БТВ сигурно си блъскат главите в стената ама късно.

# 100
  • Разпиляна във въображението
Може да не е върхът на сладоледа, но Бтв ме спечелиха в часовия пояс от 18-19 ч. Развлича ме.

# 101
  • тук, на мястото си
Сега със смяната на времето  ще изгубят рейтинг.

# 102
Определено. Освен това вече няма почти нищо интересно и само да се оправи времето, всички ще са навън.

# 103
  • София
На мен днешната серия ми хареса, конкурса беше интересен, както винаги Поля ми е много сладка с Чочи и много ми хареса Ани как скочи да защити баща си импулсивно Gift Heart също Иван и Снежка бяха много сладки..

# 104

Общи условия

Активация на акаунт