КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 55 865
  • 818
  •   1
Отговори
# 750
  • София

Конкретно към нея нищо, но нещо от сорта, че сега очаквал нещо от неговия репертоар/ жанр да му се падне, ако ли не щял да обсъди с екипа си дали ще излезе да пее и подобни подхвърлени реплики точно след Марги.
Ами договорила се е жената за образите, в които ще се превъплащава, да беше и той, кво мрънка!
Понеже Марги каза, че е пяла с Катя, Коцето се пошегува ,,Да видим сега, аз с кой съм пял''
После го питаха, той кой от Битълс ще изпълнява, той посочи екипа - Етиен и Гъмов, че те щели да решат.

# 751
Леле, помня я Кремена по времето на тези протести. Ходеха с Андрей Слабаков при Гала да се жалват. 🤢 Е как да я спечели снахата, ако не с цигара. То тя с друго и не виждам да може да впечатли човек.

# 752
Спомням си в началото като се събраха,Алекс изглеждаше доста по-възрастна от Бебчо.Той нямаше брада.Сега се изравниха.Той ли се състари?
Леле, помня я Кремена по времето на тези протести. Ходеха с Андрей Слабаков при Гала да се жалват. 🤢 Е как да я спечели снахата, ако не с цигара. То тя с друго и не виждам да може да впечатли човек.
И с дългите пръсти,които палят цигарата. Crazy

# 753
Добре, че я взеха под крилото си таз дългопръста пушачка, инак още да кърши морна снага в някой софийски вертеп. 🤢

# 754
  • 221B Baker Street
Казаха ли кой ще е в журито следващия път, че не чух. Разбрах само, че Геро няма да е.

# 755
  • Враца
Защо всички се разкрачват така, като се качат в асансьора??  newsm78 ooooh!

# 756
Жалко, че оставиха Софка за накрая и само ми развали вкуса от хубавия концерт. Ами не ѝ се получи, ама изобщо. Виждаше се, че се старае, но с този покъртителен английски,(къзам  ooooh! ) и танца на робокоп, твърдо нье. Това беше най-лошата имитация на Майкъл Джексън, която някога съм гледала. Герито я изтървах и после ще я търся да я гледам, но доколкото разбрах май се е справила добре.
Изпълнението на Златка беше за червена точка, и сякаш и тя самата не се чувстваше много удобно в този образ. Не ми хареса изобщо, но аз и Герито не харесвам, така че всичко е точно.
Така и не разбрах Иван защо го оплюха толкова много, но за мен той се справи много добре, предвид сложността на задачата. Славин също ми хареса и ако му бяха дали само последната песен щеше да е безупречен. Също така смятам, че с появата си Рачков и Зуека леко пародираха образа му и така цялото изпълнение олекна. Иначе беше смешно и забавно, но за съжаление не и имитация на 100%.
Противно на повечето мнения тук, а и на журито, за мен Маргарита Хранова не се справи и с Елтън Джон. Да, наистина пее като звяр, но имитация при нея кой знае колко няма. 
Искам не искам ще си призная, че Коцьо ми хареса, но до края на предаването стисках силно палците си  да не отмъкне победата на Боби, който тази вечер беше звездата на шоуто. Браво, Боби! Страхотна работа и напълно заслужена победа!  omm Радвам че, че най-после оцениха труда му.
Чудя се дали някой не беше цапнал по главата уважаемо журЕ преди гласуването, че така странно гласуваха и тримата?  newsm78

Благодаря за всички снимки и клипчета, които пускате в темата!  bouquet  Hug

# 757
  • София
Хилда каза, че веерта била невероятна, а мен много малко изпълнители ме впечатлиха. Не харесах изпълнението на Хранова.  Софка в началото на песента малко изви в неин стил, после се пооправи. Славин се представи добре, но по-добрия, всъщност най-добрия снощи беше Боби. За първи път харесах изпълението и превъплъщаването на Бобо. Гримът на Славин беше добър. Златка не беше зле. Коцето явно е изял шамарите от предишното си представяне и снощи влезе в роля Челентано.

# 758
  • София
Няма значение дали някой ще настигне Константин. На финала се анулират резултатите и за първото място се борят четиримата с най-добрия резултат до момента.
Константин, ако още веднъж изкоментира, че са много точките на най-добре представилия се за вечерта, не знам просто.Rage

# 759
  • Испания
Временното класиране:

# 760
 Ще ми се да отнемат правото на ГН и Коце да дават по 5 точки, след като така тенденциозно злоупотребяват с това право. Ще ми се и Фънки да спре с това "На моя приятел давам 9/10 точки". Разбрахме, че ти е приятел и достатъчно му даде  ooooh!

# 761
  • в резерват
Алекс има много ефектни снимки в Инстаграм. Вероятно Бебо и ги прави. На доста красиви места са ходили, за някои доста време  си  мечтая да отида и аз. 

# 762
  • гр. Шумен
Репликата на Константин беше по повод на това, че Хранова изкоментира, че навремето е пяла с Катя Филиова в трио "Обектив". После той каза: "Чакай да видим, аз с кой съм пел".

Нали не си мислите, че др. Хранова не е пяла песента?

И какво като я е пяла? Пяла я е като себе си. А сега ще трябва да имитира Катя, която освен, че е много далече като тембър от Маргарита, има по-специфична фраза. Не мисля, че Марги ще се справи добре, тя с Мими не се справи дето й беше в диапазона, че с плътния нисък глас на Катя.
Това че си пял някаква песен по-скоро вреди. И Поли Генова я оплюха, че й се е паднала "ПЕсен моя" на Данчето Христова, пък й била позната, пък щяло да й бъде лесно, ама се оказа че хич не е. Поли обаче се отнесе сериозно към работата си, напипа какво точно трябва да прави и й се получи. Дали при Марги ще се получи? По-скоро се съмнявам, ама а дано.
Вчера изгледах първите три изпълнения, не ми "аресАха" и отсвирих шоуто, а то баш тогава почнало якото, да ме вземат дяволите. Днес ще наваксам в сайта.

# 763
  • София
Браво на Боби, заслужена победа. Хареса ми къде ще отидат парите. Константин не мога да го понасям, много ми злобее.

# 764
Не понасях Турбото, но това което пресъздаде снощи Боби беше едновременно затрогващо и с лека ирония към носталгията по отминалите времена. Поздравления! На Славин вечно му дават някакви невъзможни задачи и той се справя. Златка - като че ли подцени задачата. Софи и Марги си имат коловоз, от който не могат да излезат. Иван от осанна до разпни го. Според мен си се справи прилично. Коцето не го гледам, защото ми предизвиква отвращение. Хубав ден, дами!

Общи условия

Активация на акаунт