Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 304
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
От МЦАР ВАРНА : професорът утре отива в София да подписва заповедта Blush
Преди малко звънях

# 106
  • Varna
Договора:)))

# 107
Да и аз звънях преди малко до Мцар и Фонда и на мен ми казаха същото.Вероятно ще започнат да ни звънят след празниците

# 108
Момичета имало е комисия през март. Звънях да питам защо нямам промяна на статуса, не издържах вече. Казаха че съм одобрена и че още не са сменили статусите в сайта и бързо, бързо ми затвориха. Дано съм била полезна на някой.
liubitu, ako e удобно ти кой номер си?

# 109
И аз звънях, за да питам за статусите, но не пожелаха да ми дадат информация по телефона. Щели да ги актуализират на сайта в края на седмицата.

# 110
Момичета имало е комисия през март. Звънях да питам защо нямам промяна на статуса, не издържах вече. Казаха че съм одобрена и че още не са сменили статусите в сайта и бързо, бързо ми затвориха. Дано съм била полезна на някой.

Действително е така. На мен като ми звъннаха за представяне на допълнителни документи, казаха че статусът ми ще бъде променен на "За допълване на документи". Относно срока за представяне на документи - казаха ми по-скоро, тъй като в средата на Април отново ще има комисия. Аз съм номер 4016*. Wink

п.с. към настоящия момент статусът ми е - "Разглежда се от комисия".

# 111
39701 съм аз

# 112
Момичета не си пишете целите номера, защтото съм чела всякъкви работи тук.

# 113
  • София
Аз не виждам пречка за целите номера...

# 114
Ако се пускат док. за 2ри опит, освен АМХ необходимо ли е отново да се пусне ФСХ? Аз също си чакам във Варна, доста време стана и не мога да подам док. за 2рия опит, но съм решила да ги изчакам...
Предният път по старите правила не чаках също много, 5 месеца ...надявам се и този път да не са повече от 5-6месеца.

# 115
  • София
Мисля, че не искат ФСХ.

# 116
Днес дали ще звънят за раздаване на заповеди?

# 117
  • Varna
Да и аз звънях преди малко до Мцар и Фонда и на мен ми казаха същото.Вероятно ще започнат да ни звънят след празниците
Дано започнат веднага след празниците.

# 118
Здравейте, момичета!
Предстои да подам документи за четвърти опит , с мъжки  фактор сме. Днес получих пакета с документи от  клиниката, но са сбъркали спермограмата - изпрати ли са на друго семейство.  Опитвам се да се свържа с координаторката от клиниката но неуспявам.  Имам  издадена епикриза и становище, но  сега дилемата е да ли да пратя така документите към Фонда със сгрешена спермограма  или изобщо да не я пращам, а в последствие като я поискат до тогава да се сдобия с коректната.

# 119
hrisi0909  доколкото знам за всяка следваща заповед, а вие пишете че е за 4 път не трябва да се представя спермограма,  а само заключение от уролог. По добре или изчакайте, но не слагайте друга спермограма.

Общи условия

Активация на акаунт