Паническо разстройство - 32

• 88 736
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Аз се чудя защо тия дни не съм добре, нямам сили, върти ми се всичко, губя желание за вършене на дейности. Дали тревожността не се е завърнала?
Аааа не с това мислене... не се е завърнала! Малко почивка ти трябва и всичко ще е ОК. Hug
Все пак и хората без ПР имат такива моменти.  

Дано си права:)) Благодаря

# 646
Нели, ти спряли АД?

# 647
Не, пия си го. Нямам сили, не се чувствам добре, мотаеми се всичко. Кръвното е добре, пуснсх и ПКК и ря е добре  newsm78. Какво ми стана и аз не знам. Топли вълни, изпотявам се.

# 648
Да не би кръвната захар?!

# 649
Да не би кръвната захар?!
Яла съм:)) И едно парче шоколад взех. Така съм от няколко дни.

# 650
Не, пия си го. Нямам сили, не се чувствам добре, мотаеми се всичко. Кръвното е добре, пуснсх и ПКК и ря е добре  newsm78. Какво ми стана и аз не знам. Топли вълни, изпотявам се.
На Сероксат ли беше Нели?
Не се притеснявай и аз тук от една седмица не съм много ок...а всичко беше топ...

# 651
И аз не съм добре. Даже си вдигнах сероксата с 1/2.

# 652
На Сероксат ли беше Нели?
Не се притеснявай и аз тук от една седмица не съм много ок...а всичко беше топ...
Да, нищо ми нямаше, проблем с мъдрец имам че ме боли много и няколко дни съм адски лошо.
Давя се, зрението ми е понамаляло. Затова пуснах и ПКК, както си бях добре и изведнъж туш, не мога да се разходя даже. Иначе си хапвам, добре си спя, освен че мн се потя докато спя

# 653
На колко сероксат си?

# 654
# 655
Аз си го увеличих на 2 и 1/2 заради натрапливите мисли...

# 656
Не съм напълно сигурна, но онзи ден ми се стори, че май съм го пропуснала, но за един ден надали, пък може и да съм го пила. newsm78

# 657
За един пропуск няма какво да ти стане...отнемане може да усетиш около седмица след спирането..

# 658
За един пропуск няма какво да ти стане...отнемане може да усетиш около седмица след спирането..
Значи просто нещо ми е повлияло тези дни. Дали стреса от зъба, дали бездействието.

# 659
  • Бургас

Дара 77, как се лекуваш?

Общи условия

Активация на акаунт