Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Сега дадоха краткото промо, Зорница целуна Марио, доста страстно Kissing Heart

Еййй, наистина ли ?
Мхм, мхм, така хубаво му се хвърли на врата Heart Eyes
Две снимки, за който не е могъл да види клипа:

Скрит текст:

# 31
Сега дадоха краткото промо, Зорница целуна Марио, доста страстно Kissing Heart

Еййй, наистина ли ?
Мхм, мхм, така хубаво му се хвърли на врата Heart Eyes
Две снимки, за който не е могъл да види клипа:

Скрит текст:

Безценна си ! Нямаше да дочакам !
Обаче ми се струва, че и той е усмихнат, тоест ще е приятно и за двамата.

# 32
Напоследък забелязвам, че има недоволство за това, че някои пишат по-често от други, че едва ли не някой не пише, защото квотата за мнения се е изчерпала от едни и същи потребители, от това, че се обсъждат някои герои повече от други, някои са прогонени от темата....
Нормално е, ако на някой не му харесва вече сериала, да не пише.Също така е нормално да си имаш друга работа и да не ти е до това.Също така е нормално да не ти допада тона на разговора, някои просто четат, без да пишат.
Не набивайте чувство за вина на хората, които към днешна дата харесват сериала и пишат в темата.Ако не ви харесва, направете отделна тема само за определен кръг от потребители, които са ви приятни и си коментирайте на воля само в този затворен кръг.
Тази тема е отворена за всички останали, които харесват 5-ти сезон или пък искат да го изкритикуват за нещо.

# 33

О, да, и двамата бяха определено усмихнати и очакващи целувката.  Затова си мисля, че ще е по-натам.
Важното е, че вървим към нея Joy

Благодаря за хубавото мнение горе. На мен вече често ми е неудобно да пиша и се чудя да пускам ли това или онова...

# 34
  • Разпиляна във въображението
На първата се усмихва, но на втората е стреснат

# 35
  • Варна
Според мен пък, Мазов сам ще се усети. Кръстева само ще му помогне... Как побутна супата настрани само...

# 36

Ще му мине Simple Smile

# 37
Според мен пък, Мазов сам ще се усети. Кръстева само ще му помогне... Как побутна супата настрани само...
Мен това, че изведнъж в дървената тиква на Мазов просветна, че Ваня прави неща, които не са съвсем ок, искрено ме изненада и още повече ме зарадва Grinning Ваня дотук си играеше картите много умело, но сега набра сили покрай изнасянето на Лора и започва да попресолва манджата. Може би пък сега, като Лора я няма, Мазов на спокойствие ще може много по-лесно да види какво се случва.

# 38
Да, целувката по-вероятно е неочаквана.

# 39

О, да, и двамата бяха определено усмихнати и очакващи целувката.  Затова си мисля, че ще е по-натам.
Важното е, че вървим към нея Joy

Благодаря за хубавото мнение горе. На мен вече често ми е неудобно да пиша и се чудя да пускам ли това или онова...

Типично женска история- където се съберат повече от две жени на едно място, става интрига.
Аз съм гледала всички сезони от началото досега, но не съм писала в теми, просто четях.
Това не означава, че ми е било неприятно, просто съм в такова настроение.
Като ми писне, спирам да чета и да пиша и какво- да обвинявам тези, на които все още им е интересно ?
За всички стари, които са напуснали компанията и не могат да намерят място тук - една нова тема, за определен кръг от хора, с лична покана и така !

# 40
Значи, или в Нова някой е направил страшен гаф с промотата и е изпуснал няколко едно след друго, или са решили да ни бомбардират с всякакви различни Grinning

Току-що мина по Нова едно промо, посветено на Тасев и Фотева. Тасев ѝ сменяше превръзката и тя го разпитваше дали се интересува от хороскопи и трябвало поне да знае в годината на кое животно сме според китайския хороскоп. После дадоха Тасев в операционна и Врабчев обясняваше ,че сега сме в годината на кучето. След това Фотева намери верижка, на която висеше кученце, Жекова естествено излобюпитства какво е това, Фотева каза - подарък от мъжа ми. После дадоха как Фотев я пита какво е това, не дадоха отговора на Ина. И накрая завърши с Фотев и Захариев в коридора на болницата и реплика от страна на Фотев към Захариев - този Тасев много ме дразни. Grinning

# 41
Значи, или в Нова някой е направил страшен гаф с промотата и е изпуснал няколко едно след друго, или са решили да ни бомбардират с всякакви различни Grinning

Току-що мина по Нова едно промо, посветено на Тасев и Фотева. Тасев ѝ сменяше превръзката и тя го разпитваше дали се интересува от хороскопи и трябвало поне да знае в годината на кое животно сме според китайския хороскоп. После дадоха Тасев в операционна и Врабчев обясняваше ,че сега сме в годината на кучето. След това Фотева намери верижка, на която висеше кученце, Жекова естествено излобюпитства какво е това, Фотева каза - подарък от мъжа ми. После дадоха как Фотев я пита какво е това, не дадоха отговора на Ина. И накрая завърши с Фотев и Захариев в коридора на болницата и реплика от страна на Фотев към Захариев - този Тасев много ме дразни. Grinning

Аууу, гледай ги какви са!

Значи бях права, Фотев ще се усети преди Тасев и Фотева какво се случва

# 42
Мен това, че изведнъж в дървената тиква на Мазов просветна, че Ваня прави неща, които не са съвсем ок, искрено ме изненада и още повече ме зарадва Grinning Ваня дотук си играеше картите много умело, но сега набра сили покрай изнасянето на Лора и започва да попресолва манджата. Може би пък сега, като Лора я няма, Мазов на спокойствие ще може много по-лесно да види какво се случва.

Тая Ваня е като тиктакаща бомба.
Трябва да се обезврежда много внимателно.
Дано Мазови да не се разкрият, че знаят за психичното ѝ заболяване,защото ще  я подплашат и ще  загубят бебето.
Според мен трябва да я заведат в Украйна много спешно.

# 43
Това с верижката ще е довечера, защото го имаше и в промото в края на епизода от снощи.

# 44
Тасев, ако се занимава с кученца и превръзки май скоро ще го кОпат. От Фотев тръпки ме побиват – зловещ човек, умен и проницателен. И с тези горили около него, които командори само с един жест. Бр-р-р-р!  Няма  да отстъпи бижуто си Ина току така.

Бе, много сладко това бебче Ана! Кукличка мила! Прегрътки и целувки на „актрисата“!

Общи условия

Активация на акаунт