Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Фотев много го тормози тая пуста възраст на Тасев. Joy

# 46
Лелее нито едно от споменатите промото не съм хванала и нямам търпение 😀
Дано човека, който ги пуска от Нова и днес да е на работа 😂

Снощи веднага след серията дадоха нещо за това медальонче кученце - Фотева казваше, че е подарък от мъжа й и после Жекова май с Ненева коментираше, че някой от докторите се заиграва с Фотева и ще донесе беля на цялата болница.

# 47
Фотев много го тормози тая пуста възраст на Тасев. Joy
Много Joy Всеки път ми става много смешно като почне да се тюхка не е ли много млад и се сещам как мъжът ми на 23г. беше вече пълноправен лекар и първата баба, която отиде при него, беше в потрес как това малко момченце ще ѝ помогне Joy

Обаче ме кефи каква е лисица Фотев, бее. Още докато младите се почесват, където не ги сърби, той с един поглед сканира ситуацията и надуши опасност. Инето да не оваканти поста на финансов директор без време Grinning

# 48
Не ми се вярва нещо да се заформи около Ина и Тасев. Той все пак изглежда умен и не би се забъркал в такава каша и да рискува живота си. Най-вероятно това между тях ще бъде платонична любов с погледи и тъжни въздишки. Не ме вълнува особено тази сюжетна линия. За кой ли път пиша - Ина като визия и образ много ми харесва!

# 49
Ооо, аз пък съм убедена, че там ще се заформи яката каша. Фотева ще се влюби, Тасев ще се влюби, ще се вземат младите, после ще настане екшън, като Фотев надуши какво е станало и изобщо, както нееднократно сме казвали тук, само дано Фотев извади отнякъде благородство и не го ликвидира Joy
На мен ми харесват, интересни са ми, приятни са ми като двойка, Ина страшно много ме кефи, а Тасев, въпреки че е с емоционалност на айсберг, продължава да ми е симпатичен и най-важното - играта му ми е приятна, непринудена е.

# 50
  • Разпиляна във въображението
Аз искам да видя как Ина се отърсва от влиянието на Фотев във всичко, което прави.

# 51
Ще видим, какво са ни подготвили сценаристите. Може, както пишеш ти и екшън да заформят. Тези двамата млади, как тайно да се залюбят, като Фотев отсега души. Може и под наблюдение вече да е Ина. Тасев съвсем не ми се вижда решителен и смелчага. Виж, ако Батко беше на негово място щеше да има много хляб в историята.

# 52
Ооо, аз пък съм убедена, че там ще се заформи яката каша. Фотева ще се влюби, Тасев ще се влюби, ще се вземат младите, после ще настане екшън, като Фотев надуши какво е станало и изобщо, както нееднократно сме казвали тук, само дано Фотев извади отнякъде благородство и не го ликвидира Joy
На мен ми харесват, интересни са ми, приятни са ми като двойка, Ина страшно много ме кефи, а Тасев, въпреки че е с емоционалност на айсберг, продължава да ми е симпатичен и най-важното - играта му ми е приятна, непринудена е.
преди екшъна, обаче, ни предстои психотрилър. Сега, когато се оказва, че Ванче е психопат. Сигурна съм, че ще се опита да убие Хинова 😄

# 53
преди екшъна, обаче, ни предстои психотрилър. Сега, когато се оказва, че Ванче е психопат. Сигурна съм, че ще се опита да убие Хинова 😄

Ако се направят на умрели лисици пред нея и играят театро, ще се спасят, но трябва да са много внимателни.
Стефан да не се окаже, че ще е примамка за Ванчето.
Къде се натресоха на тая шизофреничка, не знам...

# 54
  • София
Аз изобщо не виждам привличане между Тасев и Фотева. Кога пък се харесаха, та той медальонче да и подарява. В предната серия страдаше още за Вяра, сега пък да се е увлякъл по Ина, много прибързано ми се струва. Огнянова и тя много прибързано му се хвърля на Марио. Малко такт трябва за тая работа.

# 55
Много ми е на кантар тая работа с Ваня. От една страна, Лора в момента е прекалено изперкала, за да играе театър. Очаквам като разбере, да има як екшън. От друга страна, ако Ваня види,че няма опасност, какво ли още може да направи?? докато не си вземат бебето, работата ще е на тръни.

За които пожелаха - поетично за Фотева и Тасев:

(слагам го в скрит текст, да не се подразни някой)

Скрит текст:
Пристига тя -
походката увереност издава,
главата вдигната високо,
ръка на никой не подава.

В коридора дълъг вижда мъж.
Прясна рана той лекува.
Любовта не идва изведнъж,
интерес, пари и разум тук върлуват.

Сама,
разголена
несигурна,
уплашена,
за болестта и раната подкрепа търси.

И намира я......

Докосване за миг - по работа и задължение.
Кратък поглед, открадната усмивка.
Май не виждат - имат увлечение.
Слепи са все още те един за друг.

Но един човек ги вижда, той вижда всичко......
                  Нещо става.

# 56
Имам чувството, че притеснението на Ина, когато Тасев е наоколо, не е толкова заради зараждащи се чувства към него, а е по-скоро израз на страх от Фотев. Чудя се, след като Борис му влезе вече в полезрението, как още не е изхвърчал от болницата  Mr. Green

# 57
Колко време е приемливо да страдаш по бившата си връзка, преди да решиш да се отърсиш от нея и да искаш да продължиш напред?
Тасев и Добрева се познават от сто години, по-голямата част от сезона прекараха разделени, мен там повече ме изненада предложението за брак, отколкото че 3-4 месеца по-късно е решил да я забрави. А и Тасев си каза, че е мислил, че му е минало. Поразклати се малко при картичката, припомни си нещата ,стана му гадно и отново взе решение да я остави назад.

Огнянова пък беше гадже с Банков 4 месеца, страда 3 месеца, стига ѝ толкова, няма години наред да седи да рони сълзи по него, я. Grinning

Като цяло и Ина и Тасев са сдържани като характери и затова е трудно да усетим яката химия, привличане и т.н. Те просто не са такива типове, че да хвърчат емоциите около тях. Ина изглежда като да е привлечена от него. Тасев по-скоро за момента ми изглежда като да се забавлява да я дразни и провокира.

# 58
  • Ню Йорк
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Диалога между Зорница и Марио беше безценен Joy, никога не съм си мислела, че разговор за хламидии ще е толкова забавен.Тя беше като котката, която си играеше с мишката преди да я изяде, с каква сериозност и хладнокръвие го разпитваше и се правеше на загрижена за здравето му, за да го накара да си признае, че нищо не е имал с момичето Joy
З: Не е редно да ти го казвам, но понеже си ми симпатичен - Пламена има хламидия трахоматис.
М: Не ме занимавай с глупости.
З: Уролог съм, хламидия трахоматис не е глупост.
М: Искаш да ме лекуваш ли, кво?
З:  А ти ще се оставиш ли в моите ръце?
М: Нямам хламидии спокойно.
З:  От къде си сигурен?
М: Просто знам!
З:  Предават се толкова лесно каквито и предпазни средства да си ползвал.
М: Зорница, айде да млъкнеш.
З: Загрижена съм.
М: Нямам хламидии, 100% съм сигурен. Ок, не съм спал с нея! Много смешно.
З:  Да много е смешно как си вкара автогол.Добре, момичето няма хламидии, но и да имаше, ти си останал извън рисковата група.
М: Странно.
З: Кое?
М: Ти повече се притесняваш от мен дали съм в рисковата група или не.
З: Ти май се правиш на такъв какъвто не си.
М:  Може би и двамата се правим на такива каквито не сме.

Някой се чудеше кое било спам, ето това е спам, както и читалищтната поезия, която се "разливаше" в предната тема. Някои май не са тук да коментират сериала, а да се изявяват в кръжок по литературна самодейност.

# 59
 bouquet За темата !
Толкова ми се искаше да отговоря на всички , но късно се включвам  ooooh!
Зори  беше  превъзходна - подаваше си Марио на къс пас   , а той си изпя всичко като ученик  Joy
А дано това  да ги попрекърши  и да се "погледнат" най-после  Peace Сега и ако се разбере за  паячката , Зори съвсем ще хлътне  Laughing
Те и двамата вече са хлътнали , но няма кой да им го каже .

Общи условия

Активация на акаунт