Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Не знам как се сдържа да не се изхили, аз нямаше да издържа и щях да се изсмея Grinning
Искаше май да види дали ще бъде честен и ще признае или ще я излъже, че е бил с момичето.

Кръстева да влезе в ролята на Шерлок и да разкрие игричките на змията.

# 16
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Диалога между Зорница и Марио беше безценен Joy, никога не съм си мислела, че разговор за хламидии ще е толкова забавен.Тя беше като котката, която си играеше с мишката преди да я изяде, с каква сериозност и хладнокръвие го разпитваше и се правеше на загрижена за здравето му, за да го накара да си признае, че нищо не е имал с момичето Joy
З: Не е редно да ти го казвам, но понеже си ми симпатичен - Пламена има хламидия трахоматис.
М: Не ме занимавай с глупости.
З: Уролог съм, хламидия трахоматис не е глупост.
М: Искаш да ме лекуваш ли, кво?
З:  А ти ще се оставиш ли в моите ръце?
М: Нямам хламидии спокойно.
З:  От къде си сигурен?
М: Просто знам!
З:  Предават се толкова лесно каквито и предпазни средства да си ползвал.
М: Зорница, айде да млъкнеш.
З: Загрижена съм.
М: Нямам хламидии, 100% съм сигурен. Ок, не съм спал с нея!
З:  Да много е смешно как си вкара автогол.Добре, момичето няма хламидии, но и да имаше, ти си останал извън рисковата група.
М: Странно.
З: Кое?
М: Ти повече се притесняваш от мен дали съм в рисковата група или не.
З: Ти май се правиш на такъв какъвто не си.
М:  Може би и двамата се правим на такива каквито не сме.

Романтика ли бе, да я опишеш Simple Smile
И забележи, тя беше наясно, че той не е спал с момичето и даже, че той самият я е отрязал.
И въпреки това реши да си поиграе с него и да измъкне признанието
А физиономиите им, особено неговата като му каза, че има хламидии,  бяха безценни. Много ме изкефи как тя седи, мълчи и му се усмихва, и го чака да си каже, че не е спал с нея. Само с поглед му измъкна отговора, който си търсеше. Joy

# 17
Аз мисля,че Кръстева ще сподели с Мазов и двамата ще я опаткат. Мазов много ми липсва. Sad

Калин, но и Наталия, бяха великолепни тази вечер. Много ми хареса тя как го нарита накрая да излязат Simple Smile

От диалога между Марио и Зорница най-много се смях,като той я изимитира и кръстоса крак Joy

# 18
Изобщо много добре им се получи. Който го е писал това е за похвала. Все такива сцени да имат, сладури. Grinning Толкова ми харесва как вървят напред, един към друг с малки, но сигурни крачки. Ще се намерят те, няма съмнение. Хубаво е, че Марио забравя за брат си и увлечението му по Зорница, и се отпуска пред нея, а не я отбягва. Дано не е само когато Тони го няма в болницата и утре примерно като се появи, пак да сменят тона и посоката рязко.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 00:33 от yanitsa.s

# 19
Сега дадоха краткото промо, Зорница целуна Марио, доста страстно Kissing Heart

# 20
Майче, не знаеш каква безценна информация ми даде баш преди сън. Joy Kissing Heart Дано да не е пак някоя грешка като промото с монолога на Тони днес, че тая вечер видях и друго кратко промо с Калин и Наталия.

# 21

Тъкмо това влизах да пиша, увисна ми ченето! И двамата бяха усмихнати, затова мисля, че ще е по-натам целувката. Бяха на аварийния изход мисля
Даноха и Зорница с Тони с мисълта - понякога любовта е като шах с 3 фигури- накрая единият винаги губи

# 22
Тц, пак съм изпуснала значи. Joy
Обаче започва да става горещо, скоро ще избухне някой пожар, усещам го. Smirk Grinning

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 00:35 от yanitsa.s

# 23
 Да не се чете от хора със слаби нерви, или лежали в психодиспансер 😮

Скрит текст:

# 24
Майче, не знаеш каква безценна информация ми даде баш преди сън. Joy Kissing Heart Дано да не е пак някоя грешка като промото с монолога на Тони днес, че тая вечер видях и друго кратко промо с Калин и Наталия.
На някое отговорно лице му е омръзнало да ги пази тия промота и сега хвърля на кило Joy

Хъмбъл, благодаря за линка, с интерес се запознах с горката актриса, дето обра толкова негативи.

# 25
Много е силен монолога на Калин за доверието.
На сцената с Наталия щях да ревна - много добре го изиграха.
Хареса ми той как отсвири майка си. Даването на кекс беше унизително, а мрънкането й вбесяващо. Не стига, че той се бори със себе си и тепърва осъзнава колко ще му е трудно, майка му вместо да го подкрепи го срива.
Наталия на няколко пъти премълча когато той беше груб с нея. Подкрепата й е важна за него.

# 26
Наталия премълча, преглътна си аълзите, защото нямаше как да не й стане мъчно в един момент, и след това в подходящия момент го срита, за да излезе от зоната на самосъжалението и да започне да се бори Heart

Това, което за мен е удивително в този сезон, е, че е критична точка, а реално е изтъкан от любов към живота и хората.

# 27
Епизода беше страхотен:бях и тъжна (Калин-Наталия),и ядосана( Мазови и Ванчето),и усмихната(сцената с Огнянова и Ковачев). С нетърпение чакам следващия,защото нямам много време за телевизия и пропускам всички промота,добре че сте вие да споделяте. Не спирайте да го правите-много помагате на такива като мен.

# 28
Да си кажа за Мишето, че хем ми харесва, хем има нещо странно в нея, като заговори. Имам чувството, че има повече зъби и аха ще изплюе някой както говори, щото й пречи. Хубава жена, а май не си е оправила зъбите, когато е трябвало. Но може само на мен да ми се струва така Simple Smile.

# 29

Еййй, наистина ли ?

Общи условия

Активация на акаунт